Her evlilikte olduğu gibi ufak tartışmalarımız geçim derdi felan oluyordu fakat 3 gün önce beni annesine kötüledi telefonla aradı sana böyle böyle diyor anne bu kadın deli dedi. Benim için boşanmaya kadar kavgamız oldu halen affetmedim bugün utanmadan gelip sarılıyor öpuyor elleşme yapıyor git dokunma bana sen beni nasıl annene söylüyorsun ben senin neyinim dedim hala aklıma geldikçe çıkıp evden gitmek istiyorum bir koca annesini arayıp "eşim sana bilmem bilmem ne sözler söylüyor bu deli kadın dermi?" Ben bunu kendime yediremiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yani küs yapmayalım diye istiyorsa ne güzel ama kavganın acısını çıkarıyorsa ayrı
Ne kadar itici avrat kılıklı bu densiz erkekler ne boş insan yav verme gitsin kendi işini halletsin
Sizin evlilik biter gibi geçmiş olsun çocuk yoktur umarım
Biterse bitsin daha neler var soyleyemiyorum ama ana kuzusu benimle sohbet etmiyor ama annesine bülbül gibi şu an bile odada tek başına uyuyor hiç umrunda bile değilim yediğim içtiğim lokmaları sayan bir şeref yoksunu
Neden evlendin böyle bir kalas odunla
Klasik erkek her halti yer sonra affettirmek icin cinselligi kullanir benimkide beni sinir edip sinirin gevsesin diye aynisini yapiyo
Evet canım ama bu yaptığı affedilecek bir durum mu resmen yanımda annesini arayıp beni geçti aklıma geldikçe gitmek istiyorum evden
Bende bugün annesiyle konuşup eşimden yakındım başka çağre bırakmadı
Benim kaynana mesela oğlun böyle böyle yapıyor akıl ver dediğimde oğluna senin karın seni bana kötülüyor demiş kadından da oğlundan da tiksiniyorum
Benimkide beni çıkdırttı horuk horulda uyudu dün son çağre annesine söyledim başka çağre bırakmadı anneside konuşmuş kızmış. Herkesin imtihanı farklı işte bende idare ediyorum zor birisi kendisi
Aslında başkalrının karıştırılması çok yanlış ama başka çağre kalmadı
Herzamn 3. Kişiler yuvayı karıştırıyor
Evet ama söz dinleniyor başka çağre bulamadım beni buna kendisi mecbur bıraktı
Körler sağırlar gibi olmuş birasi
Eger bosanmak istersen yardimci olurum davani acabiliriz
Bir ma lla evlisin.. verme mk
Vermiycem hak etmiyor zaten değer vermiyordu ve o son yapışından sonra soğudum koca olarak görmüyorum
Yani anasinin agzina bakan biri henuz koca olmaz zaten. Ergen gibi ne bu
Evet ergen 31 yaşındaki adamı ana kuzusu
Sana da ulasilmiyor
Annesi ne alaka ki senin annene Dese neyse
Çok değişik davranıyo
Bişey olmaz bi tur bindir
Nasıl bindir benim yanımda annesini arayıp sana bunları söylüyor anne dedi nasıl affedeyim cidden boşanmak istiyorum
Ayrıl kurtul
boşa bu adama verme o zaman
Çok haklısın
Boşan gitsin
Mantıklı😀
Kocanda demekki kavgadan sonra daha çok şey oluyor
Hep böyle mi ya
Sende olmadın tabi