8 aydır evliyiz. Ben çirkin biri de değilim gayet beğenirler beni. Boyum 1.70cm 62kiloyum, kıvrımlı hatlarım vae beyaz tenliyim. Eşimle birlikte olmak istediğimde bazen geçiştiriyor beni. Yorgunum boş ver falan diyor ama çok yorulacağı bir işi de yok. Ben mi fazla istiyorum diye düşünüyorum bazen :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kocanızla bu durumu konuşarak çözmeye çalışın. Belki sizden sakladığı ve içine attığı meseleler vardır. Stresli zamanlarıdır. Size karşı ilgisizdir. Beğendiği zevkleri sizle karşılayamıyordur. Çeşitlenebilir bunlar. Bunu anlamanın en temel yolu oturup konuşmak. Onla empati yapmaktır. Ondan sonra çözüm arayışına girmeniz lazım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 aylık evli bir erkeğin cinsellikten uzak olması anormal bir durum. Sebebi ne olabilir? İnsanın aklına farklı şeyler geliyor...
-İlk akla gelen şey, başka bir kadının olması
-Diğer bir açıklama, baskı altına alınmış bir pasif-gay durumunun olması ve bunun evlendikten sonra iyice açığa çıkıp karşı cinsten uzaklaşması
-Senin farkında olmadığın bir sebepten dolayı senden doğuması ya da tiksinmesi
-Aile baskısıyla evlenmiş olup, aslında senden en baştan beri pek hoşlanmıyor olması
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İsteme, yüz de verme, biraz soğuk davran. Başkalarıyla konuşurken arkadaşlarınla filan cıvıl cıvıl ol ama ona aman sende tarzında yaklaş. Hissetsin o hafif inceden mesafeyi.
00 Yorumla
Yaşlar kac? Bu durum ne zamandır böyle mesela başından beri mi? Sevgililik döneminizde nasıldı? Eğer soru troll değilse anlamaya çalışalım neden böyle yaptığını
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 yaşındayım eşim 29. İlk 3 ay falan iyiydi ama sonra böyle old
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşin de büyük ihtimal bir cinsel problem vardır ereksiyon problemi olabilir ne bileyim erken boşalma olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIngilizcen az cok varsa ac izle 5dk cok degil zaten ve esinin yanlis yolda ve yaptigi yanlis oldugunu anlayacaksindir. Git konus derim ya da videoyu izlet...
https://www.youtube.com/embed/AKXzbhcCfDw00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de böyle bir koca vardı boşadım bu seninle alakali değil adamda iş yok bende gecelikler mi giymedim frikik mi vermedim neler yaptiysam adam cinsellik bilmiyor sende suç yok
514 Yorumla- +1 yıl
Demekki adam senden etkilenmiyor cokmu kilolusun
- +1 yıl
Ondan sonra hic biriyle birlikte oldunmu
Cevap sahibi+1 yılKiloyla ne alakası var bir adam benden etkilenmiyorsa ben onun adamlığını sorgularım kusura bakma gayette hoş çekici cilveli bir kadınım adamda iş yok zaten sevişmesini bilmez hic bisey bilmezdi adamin suçu yani kadinda suç arayacağiniza kendinize bakin
- +1 yıl
Bencildi yani sadece kendi zevkini düşünüyordu seni boşaltmadan kalkıyordu öylemi
- +1 yıl
Görücü usulü mü evlendiniz
- +1 yıl
Birde adami dinleseydik
Cevap sahibi+1 yılDinlesen ona gore seks hayatimiz cok iyi haftada 1 gun seks normal zaten çalışıyor yoruluyor eve geldiginde yorgun oluyor o yüzden haftada 1 gün isini hızlıca bitirip 5 dakikada bitirip döner arkasına yatar
- +1 yıl
Peki sen ne is yapıyorsun
- +1 yıl
şu an cinsel hayatın var mı
Cevap sahibi+1 yılZaten esnaf kendi işi ağır bir işte değil ama işte bazi insanlarin libidosu düşük ya da seks yapmayi bilmiyordu onun icin seks haftada 1 gün sadece sokup çıkartarak olan 5 dklik bir işti
- +1 yıl
Sevgiliykende böyle miydi
- +1 yıl
Hakliymissin adamin icinde yokmus is bahane agir isde olsa agir olmasada cokta yorgun olsa klitorisi dillese yine yeter mesela
+1 yılBAşka tarla sürüyor olmasın ya da ilaç kullanıyorsa cinsel isteksizlik yapabilir ve kendinizi sorgulayın yatakta nasılsınız kokarmısımız bakımlımısınız vss
00 YorumlaPsikolojik durum dur eşindeki muhtemelen. Cinsel problem mi olsa idi evlenmezdi. Bazen insanlarda dönem dönem olur psikolojik sıkıntılardan dolayı cinselliği pek düşünmeye bilirler.
00 YorumlaBu sitenin kadınlarında mi sorun. Normalde kadınlar kocalarından kaçar, buradakiler koca diye ölüyor... Mart da gelmedi ama henüz 🙄
00 Yorumla
+1 yılcanım ya yemin ederim canım bende benimkine yalvarıyorum ayda 2 kere yaparsak öpüp başıma koyuyorum. Millet elindekinin değerini bilmiyor çok yazık…..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Boy kilo süper senin gibi güzel bir hanıma ilgi göstermeyen adamın aklından zoru vardır. Ben olsam hergun yaparim
00 Yorumla
+1 yılfazla da isteyebilirsin ne var ki bunda sekiz aylık evlilikte sana hayır diyosa o hatalı
10 Yorumlabaşka birisiyle yapıyor olabilir. Cinsel isteğide olmayabilir. Senin anlayacağın bir şey..
10 Yorumla8 aylık evli bir çift sık sık seks yapar. Yorgunum boş ver falan deme şansı yok. Kesin başka bir kadın vardır. Aklı orada kaldığı için seni arzulamıyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılAraştırdım biraz aldatıyor gibi de değil sanki :/
Evlenmeden önce de böyle boşveren davranışları var mıydı?
00 Yorumla
+1 yılSende bir kusurmu gördü
Evlilik öncesi birileriyle birşeyler yaşadınmı çakmış olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSadece o sahip olduklarını değerini bilmiyor Bence sen bu güzelliği değerini bilecek Birine ver
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. belliki cinsel olarak özel bir skıntısı var. erekte olamamak gibi bir şey
00 Yorumla
+1 yılÜzülme mutlu olmaya bak arkadaş edin, yemeyenin malını yerler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeni yalnız anlama ama bu tarzamana kocaları aldatmak gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir atasözü var, "Yemeyenin yerler malını, s. kmeyenin düt avradını" diye... Ona bu sözü hatırlat bak gör o zaman her gün yapmak ister.
00 YorumlaDaha tazesin bu günlerin değérini bilmesi lazım aslında.
00 Yorumla
+1 yılHayır eşinin cinsel sorunları var ya da cins yonelimi var senden gizli olup
00 YorumlaCanım sevgili bulacaksın ya da ayrılacaksın başka yolu yok konuşalım mı bu konuyu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanın fetişlerini bulabilirsin. Mesela birçok erkek ince çoraplardan hoşlanır. Söylediğin fiziğe çorap çok hoş olur bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık eşin kıymetini bilmiyor ve seni doyuramıyor
Merak ettim seni çokça …
Boy kilo isteklilik tam istediğim gibisin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 aylık birinin seksten uzak durması normak degil hele zayıf çıtı pıtuysan sorun vardır o zaman kuşu ötmüyor. normalde yapınca seni duyuroyormu peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşaldığında spermi dolu dolu mu geliyor yoksa damla damla mı? Az ise mastürbasyon yapıyor ya da başkasıyla birlikte oluyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeninle birlikte olmayinca sen ne yapıyorsun istegini nasıl gideriyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşiniz bir soğukluk hiseddiyor olabilir ama neden benim de eşim bana hep yok çekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin seni hak etmiyor bence erekte problemi olabilir eşcinsel dahi olabilir
00 Yorumla
+1 yılİignc erkekğin istememesi
30 YorumlaKaç günde bir istiyorsun mesela?
05 Yorumla
Soran+1 yılHer gün olabilir bence
Soran+1 yıl2-3 günde bir
+1 yılhaftada kac kere yapıo pekı
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 falan
- +1 yıl
8 kere mı yapsın yetmıyo mu 3
Haftada kaç kez istiyorsun ki
03 Yorumla
Soran+1 yılBen her gün olmasını isterim de o istemiyor
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bi problem olabilir mi
00 Yorumlahangi şehirdesiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimi bilemez kimi bulamaz
00 Yorumla
+1 yılAh ahh ne cevherler ehline düşmediği için çürüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİktidarsız gay falan olmasın kız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Libidosu düşük olabilit
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Acaba henüz evli olduğunu mu bilmiyor ki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyor olabilir mi?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunı çok sık yaparsa sorun.
00 Yorumla
+1 yılSuç kocan olacak vitaminsiz de
00 YorumlaSeni becercek birini bul
00 YorumlaEn son ne zaman yapıştırdı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada 2e düşür , eşinin isteği tekrar yükselir
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 kez falan birlikte oluyoruz zaten
Cevap sahibi+1 yıl8 ay geçtikten sonra haftada 3 defa fazla olabilir. Bir ara verin kendine gelsin sonra devammm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTrol oldugunu söyle yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazabilirmisin 2 dk sonra engelle
Bence hata yapıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. eniştenin pil bitik senle alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılüstüne çık zıpla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemeyenin malını yerler yavrum bir gun :))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Enerjisini başkasında harcıyor demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu onunla konuşmayı denedin mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adam da iş yok
00 Yorumla
+1 yılSeksiles
25 Yorumla- +1 yıl
Foto atsana ms
- +1 yıl
Sen olmadığın kesin
Eşiniz yorucu bir işte mı çalışıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Yorgun morgun kadının isteğini karsılayan
00 Yorumla
+1 yılEşin istemiyorsa mastürbasyon yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKocan az pasif
00 Yorumla
+1 yılSeni isteyen biri ile yap o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 eşim 29
Cevap sahibi+1 yılÖzel olacak belki ama durumu kavrama adına soruyorum özel hayatınız nasıl?
- Devamını Gör (7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler