Yaklaşık iki yıldır evliyiz ilişkimiz uzun zamandır var her fırsatta da yapardık evlendiğimizdede aynı şekilde bazen aşırı bazen haftada bir ya da iki oluyor bebeğimiz oldu 8aylık ben lohusayken dahi ilişkiye girdik hamileyken de evde de süslenirim mutlaka kışkırtıcı harekettede bulurum kırmızı rujum eksik olmaz geceliğim vs yani oradada sıkıntı yok aramız da iyi ancak nerdeyse iki haftadır yapmıyoruz yorgunum diyor kemiklerim ağrıyor halsizim vs diyor ama diğer aktiviteleri normal halde aramızda iyi şükür sorduğumda da bu efor isteyen bir iş gücümün olması gerek gibisinden bir şey söyledi sizce ne yapmalıyım bana mı garip geliyor yoksa normal mi aramızdaki o bağ hep güçlü kalsın diye canım istemese bile istedim sebebi buydu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yaa hızlı giden atın... diye bi söz var yaaa. Bence biraz fazla olmuş, adamı ikrah mı ettirdin ne yaptın analamadım.
Biraz daha bekle bakalım. sonu nerede kalacak.
Üzerine gitme. Gercekten rahatsızdır belki. Biraz daha bekle. Yine. olmazsa o zaman bakarsın duruma.
Bu sefer ilk adımı ondan mı beklemeliyim
Sen yine eskisi gibi ol. Seksi istekli. Baska bir sorunu yoksa o yanaşır zaten.
Tamam teşekkürler umarım dediği gibidir bi anda kesilmesi garip geldi çünkü hafada bir de olabilir hep sürekli olacak diye bir kaide yok ancak uzayınca... ben istiyorum dediğim halde hatta dokumduğjm halde istemedi hallederiz gelir o zaman da dedi ?
Rica ederim. Seni o sekilde görünce dayanamaz merak etme...
Haber veririsin yapınca ☺️😉
İnşallah 😂🙏😊
Aminn ( olur olur 👍☺️)
Corona olmuştur… vücut sıfırlıyordur kendini … daha güçlü geri döner… 10 saat peş peşe 3 gün uyusun onu sağla… tahin pekmez, keçi boynuzu gibi şeyleri kahvaltıya koy…. Eskisinden daha iyi olur
Evet uykusuzluğu hat safada işten dolayı çok erken yatıyor gelincede geç yatıyor otururz öyle bebekten de bazen uyuyamıyoruz onu bu hep yormuştur ama ben iki yıldır aynı şekilde çalışıyor
Onu kampa al… bir hafta inanılmaz uyut o bile istese biraz daha dinlendir…
Vücudunun yeniden şarj olduğunu düşün… sonra tam şarj olunca … yeni sezonu aç…
Tamam teşekkürler
Ben teşekkür ederim… burayı sil … odaklan projeye
Uzun süren bir durum değilse dönemsel psikolojik sıkıntılardan olabilir
İki hafta bahaneler için bile uzun bir süre yani çok fazla yapıp bıktı mı acaba?
Anatomik olarak mümkün değil hayatında başka biri var
Belki artik sevmez baskasi ile ol amasyada
Jartiyer tanga giy
Saçmalıyor kocan benim komşuda öyleydi
Sebep
var bi uzaklasma onu azdır yine
İlişki şart
Vur tekmeyi
Kocanin farklı istekleri olabilir
Ne gibi fantezi felan mı
Burdan soylemim ayıp olur valla 😀
Sorun değil söyleyin