defii sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
1 yılBuna en baştan son sözü şimdi yazarak H A Y I R diyebilirim.
Bu durumun bir çok sebebi var bunları kısaca yazmaya çalışayım.
Bizim toplum ırksal ve dinsel olarak cinselliği tabu (yasak, günah, ayıp, sakıncalı vb) olarak gördüğü için cinselliği ailede aldığı eğitimle öğrenmediği gibi okulda da öğrenimle doğru dürüst almıyor. Bu konu yorgan altı bir konu burada konuşulmaz vakti gelince nasıl olsa öğrenir zihniyeti var. Erkek penisinin kadın vajinasın girmesi şeklinde düşünülen bir cinsellik algımız var. Bu ne kadar zor olabilir ki? şeklinde düşünülüyor.
Ailede kız çocukları özellikle cinsellikten yanlış düşüncelerle kaçırılıyor, erkek çocukları ise damızlık neslin devamı olacak şeklinde pohpohlanıyor. 2 yaşında bir kız çocuğu dünyanın farkında değilken eteği açıldığı, iç çamaşırı görüldüğünde ayıp denerek ciddi şekilde uyarılırken, 5-6 yaşında erkek çocuğu gelen misafire "göster koçum pipini" şeklinde erkek olmanın üstünlüğü vurgulanıyor.
Kız çocuklarının kuzenlerden bile uzak tutulması ve bu konuda tembihlenmesi, kız çocuğunun tanıdığı ilk erkek olan baba ile doğru düzgün iletişim kuramaması (bir çok kesimde erkek çocuğu daha çok seviliyor ve kız çocuğu yük olarak görülüyor) kız çocuklarının erkeği sakıncalı bir varlık olarak görmesine sebep oluyor.
Ailede 7 yaşın kadar cinsellik eğitimi alamayan çocuk, 18 veya 22 yaşına kadar (Lise-Üniversite) okulda da bunu alamıyor (tıp vb benzeri meslekler hariç). Böyle olunca tek yol p*rno sektörü kalıyor. Maalesef bir erkeklerin %99' u cinselliği p*rno seyrederek öğrendim sanıyor. Oysa p*rno sektörü cinselliği değil görünümü güzel vajina, kalça, gögüs ve penisi olan kişilerin birleşmesini gösteriyor.
Cinsellik asla bu değil. İnsan ruhunu, metabolizmasını, anatomisini ve duygusunu bilmeden cinselliği bilmek mümkün değildir. Soru özellikle erkek dediği için kadın kısmın girmeden erkekler açısından yazacağım.
Bu konuda coğrafyamızda en büyük sorun erkeklerin cinselliği penis ve penis boyu sanmaları. Oysa cinsellikte, sevişmede esas faktör %95 ön sevişmedir. Ön sevişme ise, dudak, dil, el ve gözle yapılır penisle değil. Penis finalde en son kısımda devreye girer.
Bir diğer sorun ise erkeklerin kadının ruhuna, kalbine ve beynine girmeden yatağına girme sevdalarıdır (bunda bazı kadınlarında payı var, boy, pos ve kas delisi olmaları gibi). Ruha, kalbe ve beyne hitap etmeden asıl bunlarla sevişmeden yaşanan cinsellik sadece vajina ve penisi mutlu eder.
Başka bir sorun erkeklerin kadında sadece vajina, kalça ve gögüse odaklı olmasıdır (birazda dudak). Gögüsleri emmek, popoyu ellemek, vajinaya girmek yeterli sanıyorlar çünkü kendisi bunu seviyor ve haz alıyorsa iş bitti sanıyor. Oysa kadının her yeri sinir hücreleri ile doludur. Kaç tane erkek kadının boynunu, omuzunu, göbeğini, elini, belini, sırtını, yanağını, kulak memesini, bacağını öpüp okşuyor?
Bir erkeğin cinselliği bilimsel olarak okuyup öğrenmeden (üreme organları, metabolizma, anatomi, psikoloji), kendinden önce karşı cinsi tatmin etme düşüncesi olmadan, cinselliğe duygu katmadan (his olacak, adı Duygu olan biri değil), partnerinin ruhunu keşfetmeden, karşı cinsin düşüncelerini bilip önemsemeden kusursuz, mükemmel olması asla mümkün değildir.
Konuyu bir bu kadar daha uzatabilirim ama bunun bile okunacağını sanmadığımdan burada bırakıyorum. Amacım en azından soru sahibi okur ve daha sonra benzer soru sorulduğunda burası benim için arşiv olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Erkeklere sorsan herkes mükemmel, kimse ben kötüyüm demez. Kadınlar arasında da mükemmellik ölçüsü farklılık gösterir. Herkesin zevki, tarzı farklıdır. Standardı yok yani
Şahsen; sekste tutkunun yoğun olması gerek. Partnerin önce ruhunu doyurmak gerek. Duygunun da ön planda olduğu, tutkulu, sınırsız, bazen hayvani güdülerin de ortaya çıktığı seks iyidir...00 Yorumla
1 yılAksatılmadan önce ben öyleydim. Cinsel ve sosyal alanda tek eşliydim. Şimdi sosyallik bittti cinsellik kaldı üstüne çok eşliliğe geçtik.
Ama özlüyorum o günleri.02 Yorumla- 1 yıl
🤗🤗🤗
Erkekler Ne Diyor
Cinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Var bir jhonny sins birde neydi o türk in adı şahin k 😂 o sektör elemanı kullanıyor o kadsr kişi yanilamaz 😂
00 YorumlaGerçekten Mükemmel erkek? Ne yönden mesela bunu biraz açalım istersen @defii sana göre mükemmel erkek nedir?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılMükemmel yoktur ama zevk aldıran vardır kadınını düşünen bencil olmayan
00 Yorumla
1 yılşuana kadar kaç erkekle oldun ki mükemmel erkeğe denk gelmemek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Mükemmel tanımı kişiden kişiye değişir ama sana göre mükemmel farklıdır bana göre farklıdır mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılMükemmel yoktur çünkü her karının beklentisi isteği farklıdır alışmak zaman alır
00 Yorumla 3 saatte 20 kez orgazm edıyorum ben ıse 1 kararı sen ver
00 Yorumla
1 yılHerkes mükemmel değil.
Şükür verene ama kendim için gayet tatmin ediyorum her ilişkide 😁00 YorumlaMükemmel erkek cinsellikte degil her anlamda olmali dusuncen yanlış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılbu ısler lafla olmaz ıcraatla olur ama en mukemmel erkek ya da kadın dıye bısey yok ten uyumunu yakaladıgın partner senın ıcın mukemmeldır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılMükemmel kadın olmadığı gibi kusursuz erkek insan yok'tur
00 Yorumla
1 yılBen daha cinsellik yaşamadım nasıl olduğumu bilmiyom
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence her iki cins icinde yoktur
00 YorumlaMükemmel erkek tanımı aradığına göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPartnerlerinin yorumları onemli olan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMükemmel kişiye göre değişir
00 YorumlaGerçekten ben mükemmel olduğumu düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHodri meydan canım
00 Yorumla
1 yılDenemeden bilinmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet vardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Senin aradığın ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇoğu palavracı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Öylesi yok knk
00 Yorumla
1 yılBen varım
00 Yorumla
1 yılGörmek ister misin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem