Ben hic kadinlarin bu konuda devamli olarak övündüklerini gormedim. Kimseye şoyle tatmin ederim boyle yaparim demedim. Niye erkekler boyle jxjcjc
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Başka insanlarınkini görmeyen kendininkini en büyük zannedermiş kdkfkfkf
Çünkü kendileirni bir şey sanıyor akılları oraya çalışır sadece
Başlık altında kavga çıkmış ohaa. Kim o bir numara erkek nerde acaba hepsi palavra
Beş dakika boşalan kendini Süpermen gibi anlatır değil mi
Evet maalesef
İyide sen buna niye takıldın?
Komik geliyor erkeklerin ici bos ozguvenleri. Kadinlarda da var boyle bos ozguvenli olanlar.
Ama kadinlardaki cinsellik degil baska bir sey su an aklima gelmedi
Kadınlarda yok. Hiç görmedim. Ki olsa onların süre sorunu yok
Ozguveni düşük erkek sürekli kendini över bunu unutma
Erkekler yatakta gücü temsil eder de ondan güzelim. Her erkek güçlü olmak öyle gözükmek ister
Yoo bazilari sevmiyo. Kadinlar strapon muydu neydi ondan takiyolar
Erkek dedim farkındaysan güzelim? Onlar g. t oğlanı
Ayrica bi de her gprdugunuz kadina guzelim bebegim gibi sifatlar kullanmazsan daha az itici olursun
Pardon
Al iste bak bu yaptigin sey de yine o dedigim erkeklerin yaptigi seyler. Tek marifetleri s. Ikebilmek oldugu ixin cinsel yonelimi farkli olan erkekleri asagi goruyorlar. Cok komik gorunuyorsunuz. Djdjdjjd
Sana göre o doğrudur bana göre de bu. Senin bir şeyi komik görmen fikrimi değiştirmez. Sordun söyledim o kadar
Hayir oyle bir sey yok. Ben kimseyi asagilamadim. Erkeklerin bu halleri garip geliyor psikolojinizi anlamaya calisiyorum. Ama sen bildigin kufur ettin. Ben de gidip sana hakaret edeyim benim dogrum bu diyim nasil olcak o sekilde degil o kadar oxgur degiliz jsjcjvi
Ne küfürü iyi misin sen? Kendini straponla boş ver erkekler oğlancıdır erkek değil diyorum bana göre. Zaten sorduğun soru da o değil. Sorduğun sorunun cevabı yukarıda. Erkek kadınına karşı güçlü olmak güçlü gözükmek ister. Cinsellik de bu gücü göstermenin en baskın yollarından biridir cinsler arasında. Olay bundan ibaret. Bir daha tekrarlama mı ister misin yoksa cevabını aldın mı hanımefendi?
*boş ver diye düzeltmiş site. Becerten diyeyim sen anla
Kadinin birine ait olma zorunlulugu yok ve tekrar spyluyorum her gordugune hanimefendi guzelim gibi sifatlari kullanma.
Hanımefendi kelimesinden alınacak bir tiple tartışmaya lüzum görmüyorum. Senin canın sıkılmış boş ver erkeği falan sen anlamasan da olur bizi
Yo ne alincam senin gibileri bildigim icin uyarmak istedim
Güzelim lafından rahatsız oldun üslubumu düzelttim. Hanımefendi kelimesinden rahatsız oluyorsan o da senin rahatsızlığın yapacak bir şey yok. İşine gelirse daha kibar olamıycam
Taam amca
İyi geceler güzelim
sen kendine güvenmeyen bir erkekle sevgili olur musun? 😉
Kadının cinsellikte övünecek bir rolü yokta ondan
O rolü erkekler vermiyor. Cok komik hem kadinlari her turlu cinsel duygulardan kisitliyorsunuz. Surekli orasini burasini kapatmasini istiyosunuz. Genel zihniyetten bahsediyorum. Boylece kadin kendini kesfetmeyi birak kendi cinselliginden nefret ederek buyuyor. Sonra bu kadinin cinsellikte rolu olmadigi icin elestiriyorsunuz. Ben erkek milleti kadar ironik bi toplum gormedim.
Sus kadın. Kadın dediğin az konuşur
Tamam sustum
Elini vicdanina koy haksiz miyim dediklerimde? Cok merak ediyorum erkeklerin zihinlerini. Hani feministler simarik filan diyosunuz ya o yuzden soruyorum
Yani genel olarak bir rolü yok. Ben dünyadaki tüm kadınlar için konuştum. Her şey erkeğe bağlı. Erkek ereksiyon olmaz ise cinsellik gerçekleşmez, erkeğin kardiyovasküler sistemi zayıf ise cinsellik yarıda kalır. Erkek ereksiyon olur ve çabuk boşalırsa yine cinsellik yarıda kalır. Kadının yapması gereken tek şey bacaklarını açıp keyfine bakmak. Bütün işi erkek yapıyor. Bende kadın olsam bacaklarımı açmakla övünmem. Yani kadın sadece bacaklarını açıp uzansa bile cinsellik gerçekleşebilir ama erkeğin öyle bir şansı yok. Kadının tatmin olması için erkeğin iyi olması şart ama erkeğin tatmin olması için kadın cinsellikten anlamasa da olur. Şehvetli bir erkek her türlü işi sürdürür. Libidosu düşük erkeklerde tabi kadına biraz rol düşüyor ama biraz fazla değil
Bilmiyorum ben o kadinlardan olmak istemem. O zaman siz de tum kadinlari bacagini acmak tek gorevi diye genellemeyin. Biliyorum cunku ne kadinlar var. Yani adi ustunde anasi s. Ikiliyo kadinin orada. Kolay degil. Hic s. Ikildin mi bilmiyorum. Jdkfjfjv
Terbiyesiz terbiyesiz konuşma kadınnnnnnn asjkfjklf Tamam tek görevi değil. Ama sadece onu yapsa bile cinsellik gerçekleşir. Gerçi pozisyondan pozisyona değişir. Neyse zaten övünülecek bir şey değil. Soruna gıcık olduğum için ters cevaplar verdim. Övünülecek kadar büyük bir şey değil haklısın. Ama yine de cinsellikte iyi olan erkek her zaman kadının tercihi olmuştur. O yüzden kadınlar kalçaları güçlü olan erkeklerden hoşlanır
Canım cinsellikte erkekte ego tatmini oluyor. Anlatırken de egosunu tatmin ediyor. Okey?
Konusalimmi
tek başarıları o ASDFGHHGFDSASDFGH
Sanane erkeklerin ne dediğin den sokakta cesaret edemediğin şeyleri burada gizliden mi konuşuyorsun git birşeyler izle en iyisi sen
Ayy cok mi kizdin senn sjdjjd nerden biliyon konusmadigimi. Felsefe okuyorum 4 siniftayim tez konum cinselligin tarihi merak ettigim icin sordum
Git İslam tarihini araştır cinselliği değil erkekler inlemiyor kadınlar inliyor sorunun cevabı bu senin
Islam tarihini 4yillik kuran kursunda ogrendim elhamdulillah
Birde burada cinsellik mi soruyorsun sen okusan ne okumadan ne
Sorsrim sana mi sorcam ne soracagimi dkkfif. Sen niye cinsellik sorularini cevapliyosun
Ben senin gibi saçma sapan soru soranlarin sorusuna cevap veriyorum belliki akşam akşam araniyorsun sen
Niye kötü sanayım 12 14 yaşında beri yapıyorum
12yasindasin demek ki hala devam et sjdjfj
28 yaşındayım yani o yaşımdan beri yapıyorum
Çünkü işin büyük çoğunluğu erkekte olduğu için
Bence her sey ortak. Siz kadinlarin edilgen olmasini seviyosunuz. Kadinlar da etkin olabilir
Kadınlar o yönde değiller işte
Diyeydin🤣dedin de tuttuk mu
Boyle bombos seyler icin neden övuneyim. Goriller de s. Ikisiyo sonucta
🤣🤣🤣gorıllerde sıkışyo mu😳
Mitoz bolunme mi yapiyolar
🤣🤣
Gorilleri niye kattın şmdi, 😃ne alaka.
Olaya bölr bakman da, ne blm
Demek istiyprum ki... gorillerin bile yaptigi bir sey, erkekler niye bu kadar egolarini sisiriyolar
Biyoloji öğretmeni falan mısın:))
Gorilin de erkeği yapıyor da kadını hiç mi yapmıyor bişe.
Erkeği gorille eşitlemek, goril yerine koymak
Yok biyoloji ogretmeni degilim. Sadece mersk ediyorum. Evet goril yerine koyuyorum o erkekleri. Ayni duzeydeler. Sadece yemek icmej ve uremek odakli
Hoş değl böyle demen.
O bazılarının densizliği gereksiz hareketler.
Nesin öğretmen değilsin dr
Herkes prno starı sanki :)
Üç beş erkek böyle diyor ya
Çünkü gerçekten öyle 😉😏
Tüm erkekler değil de ergenler diyelim.
Erkekler diyip genelleme yapma
Tamam sen haric erkekler
Aferin 👍
Djdjdjfh
. d ksjsjshsh
Ee kadınlar için kolay😂
Sjsjdj dogru siz hemen geliyosunuz cok bi sey yapmaya gerek kalmiyo djdjhdhd
Ee napalım çok sıcak şeyiniz sjsksk
Gelde bakalım çabuk mu geliyoruz ordan atmakla olmuyor
Skdkjf ben goy goy yapiyordum ciddiye aldi tum erkekler. Bu kadar ozguvensi, oldugunuzu bilmiyordum
Yaraya tuz bastın😂
Şimdi biz sizin için Rusların tırnağı olamaz desek goy goy olmaz çünkü onlar kadar iyi degilsiniz
@Efecan1313 evet degiliz. Ben bunu yadsimam. Kadinlar masallah allah ozene bezene yaratmis. VIP gibiler. Hem kiskaniyorum hem de cok hosuma gidiyolar sdjhdhd.
Çok tatlısın geçtikten samimi sin en azından kusura bakma Yannis davrandım sana 🙏🙏🙏
Yok saymıyorum
Yoo ben saymadım😨