Şimdi arkadaşlar. Genel gözlemem şöyle. Bir erkek her alanda iyi asla olamıyor. Ya zengin ve kariyerli oluyor ama tipsiz oluyor ve cinsel performansı kötü oluyor. Ya tipi iyi oluyor ama cinsel performansı kötü oluyor. Ya cinsel performansı iyi ama fakir ve özgüvensiz oluyor vs vs. Yani şu hepsine sahip bir erkek bile tanımadım. Ama fakir ve özgüvensiz erkek evet cinsel performans olarak genelde kötü. Bi de eğitimsiz ve fakir erkek de uzun süre ilişki götüremiyor çünkü kadını tatmin edemiyor ve yetişemiyor. Kadın hep onu eziyor ve soğuyor. O nedenle erkeğin eğitim zeka be para olarak kadından denk ya da üstün olması lazım. Tip yine idare edilir. Uzun vadede kadınlar tipi idare ediyor. Bi de cinsel performans da öyle. Kötü olsa da kadına odaklı ve hizmetkarsa kadın yine bel altına takılmıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir kadın da her alanda asla iyi olamıyor. Mesleği olmuyor evde oturup baba parası yiyip zengin koca avlıyor bazı kadınlarda. Ayrıca tc'de ki her kız sekste her pozisyona uyum sağlayabiliyor mu? hayır. Daha doggy pozisyonun da bile doğru şekli pratikte uygulayamayıp fok balığı gibi yatan kadınlar var. Yani bunu erkek olarak değil erkek ve kadın olarak değerlendirmek lazım. Dünyada hiç bir insan kusursuz değildir. Sizlerin de kıçını kaldıran bizleriz aslında size de kızmamak gerek. Hem ülke de ki tüm erkekler kusursuz olsa sizle ne yapsın? gider rus denk getirir bir tane çatır çutur. Yani bunu yapması için kusursuz olmasına gerek yok erkeğin günümüz de yapan var :D
Mesela ruslarda kadına asla değer verilmez erkekten hep alt sınıftadır kadın cinsiyeti. O yüzden mesela rus kadınları da Türk erkekleriyle beraber oluyor ve sahiplenici yapılarını seviyorlar. Elinizdekilerinin kıymetini bilmiyorsunuz haberiniz yok :D02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha saçmalık. Abi penis boyu ve performans olarak dünyanın en kötüsü sizsiniz ondan kadınlar asla seksten sevk alamıyor. Yabancı ile seks yapan hiçbir Türk kadını, Türk erkeğinin yüzüne bile bakmıyor. Zaten güdüksünüz kara kuru 160 boyunda kıllı orangutan gibisiniz. Neden bahsediyon mal. Damacanadaki tecavüz eden bebeğe hayvana sulanan başka millet erkeği var mı. Türk kadının en büyük şansızlığı Türk erkeğidir.
- +1 yıl
Eline cetveli aldın herkesin donunu indirip ölçtün mü? herkesle yattın mı? Dünya sıralamasında penis boyunda en kötü asyalılar. max 8 10 cm penis boyları bizim ülkemiz de ise ortalama 13 cm falan şahsen benim penis boyum 17cm. İstisnalar var yok değil. Ayrıca boyumda uzun yani demek istediğim şu feminazi kafa yapısın da ilerleyip genelleme yapıp dünya benim eksenim etrafımda dönüyor demeyi seviyorsunuz. Ayrıca kocasını aldatan, işe yollayınca eve erkek atan, önüne gelen her erkekle yatan kadınları da ilave etmeyi unuttuk sanırım. Evlenmeden önce kızlık zarım yerinde bakireyim deyip milyon kez anal ve oral yapmış bekareti sadece zardan ibaret gören tc kızını da unutmamak lazım.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani kadinlarla oturdugu yerden erkekten bir statu beklemesin zaten kadinin bir standardi varsa kendine gore birini mutlaka bulur yani sorun olmaz kadinlarda senin dediginden farkli olarak cesitlilik gosteriyor ama hepsinden ote onemli olan kafa yapisi önemli
09 Yorumla- +1 yıl
Abi ne alaka ben üç okul bitirdim hayvan gibi kariyerim var ama maalesef bana sarkan eden flört ettiğim erkekler hep benden düşük eğitimli ve kariyerli tiplerdi. Hep onlar denk geldi yani naapayım.
- +1 yıl
Ayrıca oturduğu yerden ne mal. Ben kendime olmayan bir şeyi beklemem zaten. Olanı istiyorum. Bana denk olsa keşke.
- +1 yıl
Olabilir bende belli basli mezuniyetler velgeler egitim sertifkalari iste programlar falan var ben cv ye gore mi simdi birini bulmam gerek yani sana gore oyleyse ben de bu bendeki birikimlerimi yurt disindan biri ile kiyaslayip yurt disindan birini isteyeyim hakkim sonucta sende oyle yap eşit statu diyorsan boyle
- +1 yıl
Arkadaşım öyle yapıyorum zaten 2 sevgilim de yabancıydı diğerleri de yurt dışı öastsrlı benim okuldamdı ama yine de mal insanlardı. Bencil pis bakımsız anne baba arkadaşlarımdan dilenen. Doğru düzgün gemelkğltürü dünya görüşü olmayan aptallardı. Onu diyodum.
- +1 yıl
İste belkide bu konuda uzun vadevee bir fb istiyorsan tanismak onemli ama tabiki sinirlari olarak yani aile ile tanistirmak gibi degil de kendisiyle alakali yani yoksa deneme tahtasi gibi o olsun bu da olsun gibi olsun gibi olur ama sana hangisi dogru geliyorsa o sekilde yap
- +1 yıl
Ya bak şimdi olay şu. Ben iyi bir profilim ondan hep peşimde erkekler oluyor. Bunların çoğunu zaten eliyoruz. Geriye kalan iyilerle de görüşüyor bakıyorum yine çoğu eleniyor ama iyi olanlara şans veriyorum ama yine hep kötüler. Ve cidden öyle basit kusur veya uyuşmazlık değil. Mesela çok ciddi cinsel sorunları olanlar ya da çok pis bakımsız olanlar ya da çok aptal kafası çalışmayan ya da sigata alkol bağımlılıpı olan ya da psikolojik hastalığı olan gib gibi kusurları çıkıyor. Yani huzur ve mutluluk için yine birlikte olmak istemiyorum. Böyle zaten max 2-3 ay oldu 5 ay oldu en uzun flörtlerim. Lafta bazılarının adı sevgililikti hatta onların çoğu beni ailesiyle tanıştırdı etti hemen ya da arkadaşlarıyla ama ben mesela hiçbirini ailemle tanıştırmadım çünkü emin olmadım sevmedim.
- +1 yıl
Zaten sen duygu beslemek uzerine ya da ask isteyen biri degilsin bastan beri ama onlarla bunu konustun mu
- +1 yıl
Ben öyle bi şey konuşmam. O şeyler öyle konuşarak olmaz. Ayrıca nerden biliyorsun beni maşallah iki mesaj okudun diye beni benden iyi tanımışsın havalara bak. Ben baştan bir şey konuşmam mal olma. Konuşanlar da maldır zaten. Yaşarsın tanırsın görürsün. Ya sever bağlanırsın ya da soğursun.
- +1 yıl
Taniyorum demedim tahmini bir öngörü sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu konu yıllar önce kırmızı hap adı altında ortaya çıkarıldı. Kadın hipergamisinde, kadın her zaman kendinden üstün gördüğü erkeği arzular.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet ve ben asla öyle bir erkek bulamıyorum öyle aman aman biri olmamama rağmen. Çevremde yok yani. Okulda beya sosyal hayatta çevremdeki erkekler hep benden düşüktü. Kendilerini yalan dolanla üst gösterdiler başta mesela öyle ilişkiye başladık birkaç tanesi ile ama ilişki sırasında ne kadar güçsüz azik fakir mal aptal olduklarını görünce tiksindim ve ayrıldım. Kadın asla ezik erkekle olamaz. Çok mide bulandırıcı. Erkek güçlü ve Zeki olmalı.
- +1 yıl
Bu yozlaşma çok uzun zaman önce başladı. Erkekler eskisi gibi babalarıyla vakit geçirmiyor, eskisi gibi erkekliğini özgürce yaşayamıyor vs...
Yıllara oranla erkeklerin testosteron hormonu düşüşe geçiyor grafiklerde. Kadınlar yine bir nebze içgüdüleriyle yolunu buluyorlar ama erkekler yolunu kaybetmiş durumdalar. Simplik (amsalak olmak) aldı başını gidiyor. Erkekler eskiden cinsellik istediklerini açık açık söylerken bugün sinsice efendi erkek ayağına yatıp dileniyorlar.
Bu arada kadınlarımızda mükemmel değiller elbette. Çoğu bu durumu lehine kullanıp günü kurtarıyorlar. Abaza dayıları dolandıran mı dersin, nasıl olsa bana yazan bol diyip azıcık özgüveni olan erkeği de ezen mi dersin. Kadın cinayetlerine yeltenen erkekler bu tür erkekleri kullanıp atan kadınlar yüzünden ortaya çıkıyor. Tabi cinayeti savunmuyorum asla ama insan piskolojisini de göz önünde tutmamız lazım.
Bu toplumca halletmemiz gereken bir sorun. Herkes elini taşın altına koyacak. Yoksa kendi ayağımıza sıkarız sadece - +1 yıl
Ben sana söyleyim sorunu. Kadınları eve kapatıyorlar asla seks vs izin vermiyorlar. Erkekler de seks yapacak kadın bulamıyor. Testesteron patlamasından öfkeli ve agresif oluyorlar. Kadınlar da reddedince kuduruyorlar.
- +1 yıl
Evet ama bu sorunun bir parçası sadece. Erkek doğası gereği bir sürü kadın tarafından reddedilmeyi göze almalı ve bunun karşısında direnebilmeli. Pembe dizi ve filmlerle büyüyen bir erkek reddedildiğin de elbette sinirlenir. Oysa babası ona bu durumu anlattığın da ve yol gösterdiğinde bu öfke ile çok kolay başedebilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer konuda iyi kusursuz insan olmaz herkesin kapasitesi özelliği var
Tipim iyi
Fiziğim iyi
Zekam güzel
Karakterim güzel
Huyum suyum güzel
Cinsel isteğim güzell
Hızlı insanım
Gücüm güzel
Dersler başarısız, kariyer başarısız 🤷🏻♂️ bizde de bu eksik04 Yorumla- +1 yıl
Valla bende her şey var. Bunu da ben demiyorum çevremdeki herkes diyor ama bana sarkan hiçbir erkek bana denk olamadığı için olmadı. Hep eksik ve ezik kaldılar çünkü.
Cevap sahibi+1 yılSen egoluysan çok iyisini istiyorsan senin derdin evde kalırsın bu gidişle
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar birbirini tamamlarlar evlilikte
- +1 yıl
Evde kalmak ne lan. Evet gayet de iyisini istiyorum ve beğenmiyorum kimseyi. Arada birlikte olsam da birkaç hafta içinde zaten batıyor kötü huyları eksikleri.
Para varsa özgüven olur, yakışıklılık olur, spor yapar sağlıklı beslenir kelse saç bile ektirir bkz :elon musk, bir tek cinsel performansı olsa yeter paralı erkeğin kısaca para > all
01 Yorumla- +1 yıl
Abi yooo ben zengin erkekler tanıdım gayet tipsiz özgüvensiz cinselliği kötü ve asosyal. Sadece parası ve kariyeri var ama bir kişi bile bakmıyordu herifin yüzüne.
tipi iyi ve eğitimliyse neden para yedirsinki mesela zaten talep çok olur? her konuda iyi olmaya çalışmak boş adam işi belli değerlerin vardır onlarla ön plana çıkarsın
10 Yorumla
+1 yılSen o mükemmel erkeğe layık mısın? O mükemmel erkek dediklerin kendisi gibi aşırı zengin ve eğitimli birine bakar da çünkü :D
012 Yorumla- +1 yıl
canım ben zenginim ayrıca aşırı eğitimli ve donanımlıyım ama çevrende böyle erkek yok. Hepsi benden düşük.
- +1 yıl
S alak dedim ayrıca. Ben bıktım benden vasat aptal fakirlere razı olmaktan.
- +1 yıl
Ama her şey para değil. Parayı baz alırsan mutlu olamazsın. Parayı da yemeğin tuzu gibi düşünerek mutluluğunu katlarsın. Para arkaplanda olmalı. Yani düşün ama önce mutluluk sonra para şeklinde düşün.
- +1 yıl
Ayrıca ben kendimden örnek verirsem hükümette yüksek bir konuma kendimi yerleştirmek üzereyim. #geliyorgelmekteolan :)
- +1 yıl
Valla para önemli benim sevgililerim hep fakir veya orta tiplerdi hep para yüzünden patlıyordu ilişki çünkü resmen ben onlara para yediriyor gibi hissediyordum. Hem eğitimsiz hem parasız gem tipsiz pis tiplere de dilenciye sadaka veriyor gibi niye birlikte olayım.
- +1 yıl
Parayı düşün ama dediğim gibi önce mutluluk sonra para şeklinde düşün. Kafanın uyduğu, anlaşabildiğin bir erkek olması da önemli.
- +1 yıl
Öyle zaten. Mesela bana çok zengin biri deli gibi sarkıyordu birkaç hafta çıktık ettik. Hep böyle yalaka yalvarıyor aşkım böceğim hediyeler filan. İlgiye boğuyor. Ama herif o kadar itici tipsiz ve mal geliyordu ji bana. Ayrıldım. popo oldu. Hiçbir koz böyle reddetmedi beni diye. Dedim malsın yani paran var diye olmuyor.
- +1 yıl
Bu arada herif bok gibi zengin olsa da bana öyle değildi hani cimriydi. Tamam fakir takılmıyorduk ama hep dikkatli harcıyordu yani bana aldığı hediye 50-60 lirayı geçmiyordu
- +1 yıl
O da çok itici geliyordu bana.
- +1 yıl
Çok cimriydi bi de bana aldığı şeyler 60 lirayı geçmezdi deli gibi zengin olsa da kendile milyarlık şeyler alırdı her hafta bana top mum bilezik filan alırdı uyduruk
- +1 yıl
O da bana çok adi geliyor. Çünkü o kadar bok gibi parası var ama bana üç kuruş değer veriyor. Bi de yalvarıyordu sevgili olayım seks yapayım onla diye pislik.
- +1 yıl
Yani kastettiğim şeye bu iyi bir örnek olmuş. Nerede yaşıyordun sen?
+1 yılAynı şey kadınlar için de geçerli, erkek odaklı bakmak da doğru değil 4/4 lük kadın olduğunu da sanmıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben gördüm valla çok
+1 yılHepsi olsa herkes mükemmel olurdu. Amaç mükemmel olmak degil bence istedigini bulmak hayatindaki eksikleri tamamamlamaktan ibarettir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Cinsel performansin fakirle zenginle alakasi olmaz tahminimce egitimli biri zaten iyi biridir onceligin bu olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Emin ol değil. Ben hep eğitimlilerle çöktüm zaten okulumdan flört ettim. Yine de hepsi çöptü. Boş kafası sadece derse başka hiçbir şeye çalışmayan. Duyarsız asosyal mal tiplerdi bi de abazalardı. Ondan birkaç gün hafta takılıp bırakıyordum hepsini asla zevk almıyordum vakit geçirmekten ya da yakınlaşmaktan çünkü. Yani böyle güzel arkadaşlık yaşadığım tam dolu ilişki yaşadığım erkek hiç olmadı. Epitimli eğitimsiz fark etmez hepsinin tek derdi odağı cinsellikti. Hani lafta gezip tozup sohbet ediyor aktivite yapıyorduk ama sırf benim ısrarım ve diretmemle. Onlar hep sıkılıyor bunalıyor öf pöf diye vakit geçiyor sadece cinsellik anını bekliyorlardı. Ondan işte çok sıkıldım. Niye hep böyle boş penis erkekler bana denk geliyor. Hayır bazen Zeki kariyerli de çıktım ama herifler benleyken istemiyor o konuları konuşmayı. Hani kadını sadece cinsel et parçası ve zevk gördüğü için normal hayat şeylerini paylaşmayı gereksiz ve vakit kaybı buluyorlar. Arkadaşlık edip sohbet etmeyi bile. Tek dertleri seks.
- +1 yıl
Tatlim sen hep sap ot gibi yasayan erkeklere denk gelmissin bi boktan haberi olmayan kadin ruhunu inceliklerini cozememis tiplerle olmussun maalesef. Karsina illaki iyi biri cikicaktirnanlarsin zaten bunu konu sekste olsa hepsinin bir inceligi duygusalligi ve ruh uyusmasi mantigi vardir
Sevgi yoksa bu dediklerin elbet göze batar, o yüzden zaten kusurlar ancak sevgi ile yok ediliyor.
016 Yorumla- +1 yıl
Bi de hormonlar. Bazen yalnızlıktan iştw birkaç hafta ay ilişki yaşıyorsun ama sevmediğin için aynen kusurlar batıyor. Bi de çoğu insan fazla kusurlu gerçekten onları idare etmek zulüm gibi.
- +1 yıl
Ben de her erkekten ayrıldım ve bana dediler işte demek ki sevmemişsin. Sevsen batmazdı kusurları dite.
- +1 yıl
Bi de bana şey çok saçma geliyor. Mesela erkekler bana aşık oluyordu azıcık öpüşsek filan hemen şey laflar. Seni seviyorum. Sana aşığım aşkım kadınım canım filan. Ulan daha bir kere görüşmüşüz filan çok saçma. Ben kaç ay sevgili olduğum erkeğe bile canım her şeyim dünyam filan demedim bunlar sen benim her şeyimsin filan kafasına nasıl giriyor anlamıyorum. Embesiller mi. Bu arada aşık olmayan erkekle de seviştik de. Mesela onlarda öyle aptal saptal abartılı laflar yok normal spor yapıyor gibi sevişiyoruz. İyi temiz yani.
- +1 yıl
Evet öyle. İşte hayatlarında bir kadın olsun istiyorlar. Kadına muhtaçlar cinsellik sevgi ve çevrelerine göstermek için. Ondan canım canım aşığım ölüyorum bebeğim diye dileniyorlar. Çok acınası bence. Ben de dalga geçip eziyorum işte dilenciliklerine.
- +1 yıl
Ne diyon ne alaka. Erkeklere mi eskort diyorsun
- +1 yıl
Çoğu erkek piyasada zaten sürünüyor görmüyor musun. Bir kızla birlikte olabilmek için söylemedikleri yalan etmedikleri söz mallık kalmıyor. Hepsi kadına muhtaç gibi. Hepsi değil de Abaza yalnız ezikleri öyle işte. Bana da öyle birkaç tane denk geldi böyle dilenci diyorum ben onlara daha ilk günden sevgi için cinsellik için dilenen ezikler. Bence de eskorta gitse daha onurlu olur ama bu canım seks değil sevilmek istiyor ilişki istiyor.
- +1 yıl
Ne hakimi mal. Benim yaşadığımı konuşuyoruz angut. Sen mi daha hakimsin bi si K tir git mal ya
- +1 yıl
Kafasına sı çtığımın a ptalı. Atsınlar kafası çalışmayanları şu siteden be
- +1 yıl
Nefes alıp sı çan herkes insan kılığında geziyor be embesil gibi hafi mezara böcek
- +1 yıl
Seks zaten normal bir şey. Herkes ister AA bunu ifade etmek yaşamak ayrı bi şey. Ayrıca benim erkek arkadaşlarım hep öasterlı filan tiplerdi. Kariyerleri iyiydi yanş. Gidip mallarla çıkmadım. Ama ona rağmen böyle çöplerdi işte.
- +1 yıl
S. iktir git ötede ağla. A. ptalligini bu kadar belli eden birini daha görmedim. Ucuz malın herkes peşinden koşar. Dilenci olmayana dinlenciler gelmez zaten, hayatınız b. ok olmuş gelip bana burada akıl veriyor. Kuyruk acıni seni salt objeden görenlerden çıkar, sonra gelip burada tanımadığın birine ağlama. Şimdi kaybol. Terbiyesizliğin bu kadarı.
- +1 yıl
Seni baban si ksin bacım pu okumadım yazdığını hoho
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Para ve tip varsa diğer kriiterler kadınlar için önemsiz
03 Yorumla- +1 yıl
Mal olma. Karakter de önemli. Şerwfsiz kaba birini kimse istemez.
- +1 yıl
Baktım fa yuh o kız mal hasta. O kızla neyi kıyaslıyorsun. Sağlıklı gibi sanki tim kızlar öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMükemmel kadın da yok erkek de yok 😅
10 Yorumla He o şekilde kız dolu ama erkek yok öyle mi? Ya biraz mantık
00 Yorumla
+1 yılhepisi bir ara da olmaz ya
03 Yorumla- +1 yıl
Abi Kıvanç tatlıtuğ Anıl Altan’da filan var David beckhamda
- +1 yıl
ya fake inlar bis ver ya gorsle bakma
- +1 yıl
Nasıl fake ya. Gayet de öyleler abi. Anıl ve Pelin her şeylerini videoya çekiyor zaten.
+1 yılHer akanda kimse iyi olamaz ki zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Valla olan ünlüler gördüm ama piyasada yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekleri gömmek çok hoş değil mi :)
00 Yorumla
+1 yılPara ve performans var tip yok
10 YorumlaHakli.🤷♂️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanki kendisi bana peri g. kenarı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani anen bunkadar özelik aramaz
00 YorumlaSanki kadın var
32 Yorumla- +1 yıl
😂🙏👍🏿
- +1 yıl
En iyi görüş bu olmali
+1 yılSana ne lazım
00 Yorumla
+1 yılKız haklı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana hangisi lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Tam anlamıyla mükemmel erkek yok. tip para özgüven cinsel performans?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat