Arkadaşlar selam erkek arkadaşımla birlikte olmak istedim ama o kabul etmedi. Eve kadar geldi birbirimizi tanıma aşamasındaydık kucağıma otur aşkım falan dedi ondan çok etkilendim bunu fark etti sanırım sonrasında asla istemedi. Soyunduk yatağa da gittik yani parmakladı ve ben istememe rağmen birlikte olmadı bu durum beni çok üzdü ama o henüz erken acele etme dedi. 1 hafta sonra ben hazırım dese de ben istemedim. Düşünceniz nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYıl olmuş 2023 millet uzaya gidiyor hala cinsel ilişkiye girmeyen şu bu kalitelimi soruları. Sevdiğinle gir korkma ya ucunda zevk var haz var. Güven varsa korkma. Adam hazır değildir heyecan yapmıştır erkeklerde olur öyle şeyler ha 1 hafta sonra yap ne olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım engelledim
Cevap sahibi+1 yılÖnceden erkekler yapmaya uğraşırdı şimdi kızlar yapmadı diye engelliyor devir boka gidiyor ya hayırlısı. Sen dışarı çık elini sallasan 150 si yapar merak etme. O çocuk safmış
Soran+1 yılSaf değil hamile kalmamdan korkuyor. Prezervatif yoktu öyle diyo yani ne bileyim ya hamile kalırsan falan
- +1 yıl
Kendine güvenememiş içeri kaçar diye korkmuş insanlık hali ne de olsa ucuz yırtmışsın boş ver 😂😂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKalite böyle anlaşılmaz. Olsa olsa düşük libidoludur evlenince çekersin ceremesini. Erkek aktif olur saldırır. İlişki ister kadınını hayal eder arzular
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet... Aslında görüntülü seks yaparken hep yaptık ama uç istekleri vardı ayağını yala falan diye ne bilim sırf onun için yazılacaktım iyi ki yazılmamışım
- +1 yıl
İyi yapmışsın. Yıl olmuş 2023 hala sevdiğim kıza dokunamıyorum hassaslığında tipler varsa bir zahmet bitsinler. Erkek dediğin avcı olmalı. Kadınını çepe çevre sarmalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişki istemeyen erkek ve kalite ne alaka? Fazla istekli görünmeyip gözüne girmek için taktik bile olabilir. Sinsi, içten pazarlıklı erkek...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Bakiremiydin. Bakireysen senin bakireligini almak istememiştir. Başına bela olmasın diye o an.
05 Yorumla
Soran+1 yılBakire değildim ama hamile kalırsan olmaz dedi. Yani ne bileyim işte... Çok üzdü beni. Tabiki hamile de kalabilirim kadınım ben en doğal hakkım
Soran+1 yılAlmadı... Bilmiyorum ya istemedi beni demek
+1 yılÖzgüvensizdir. Bahsettiği kadar erdemli biri olsa söylediklerini de yapmazdı, madem zaman istiyor 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi tanıyalım dedi bana ne bilim ya
- +1 yıl
Ya bıraksın bu işleri 😅
Cinsel ilişkiye girmek girmemekle kalitenin alakası yok ki Tamam ben girmedim kaliteliyim ama alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO an uygun değildir belki bişeyden utanmış belkide kendine güvenememiştir
Belkide hasta falandır
İlk geceden yargılamak yanlış olur.
Ama sorunun cevabı her erkek her kadınla yatağa kadar gelmişse elbette birlikte olmak ister00 Yorumlaİlişkiye girmeyen erkek Tarkan gibidir. Vücudunu eskitmez. :D
00 Yorumla
+1 yılNerden bulursunuz böyle çapsız kapasitesiz herifleri
00 Yorumla
+1 yılEngellemişsin zaten artık kafaya takılacak bir şey kalmamış bir sonraki adaya iyice odaklan ve ölç biç ona göre tanı 😇
00 Yorumlaİlginç gerçekten ben 5 dakika bile geçse kabul ederdim D:
00 Yorumla
+1 yılDoğasını reddediyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır değildir ve kızlar tarafından tercih edilmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hangi erkek böyle bir fırsatı geri çevirir
00 YorumlaParmaklamış diyorsun dostum😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılacemi çaylak
00 Yorumla Alakasın ok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlu oldun mu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu engelledim çok sevsem de
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri