Evlenmeden cinsellik istemiyorum bu yüzden kızlarla ilişki kurmakta zorlanıyorum incel miyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evlenmeden cinsellik istemiyorum bu yüzden kızlarla ilişki kurmakta zorlanıyorum incel miyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zinadan kaçıyorsun
evet
İncel ne demek ki ilk defa duydum
istemsiz bakir demek cinsel ilişki isteyip yapamayan erkeklere deniyor bunun kız versiyonu da femcel böyle insanlar bi yerden sonra radikalleşip karşı cinse düşman falan oluyorlar ama ben incel değilmişim kadın düşmanı da asla değilim
Bende femcel değilim o zaman hwjdjjdj bende erkek düşmanı değilim 😂
olay sadece karşı cinse düşmanlık değil ama 😅 cinsel hayatınız olmadığı için bunu sorun edip etmediğiniz de önemli
Kadin dusmani isen incelsin
yav değilim soruyu oku evlenmeden cinsellik istemiyorum diye incel mi oluyorum?
Cinsellik istememesini buna nasıl bağladın 😂
Erkek düşmani kadınlarda feminizim mi oluyo
Kardeşim sana incelin acılımını yaptım kadın düşmanı değilsen incel değilsin işte bunu anlayamıyor musun
Bana ne dion ya bişi mi dedim aq
incelin tabirini bu kadar bilmeyebilirdin ya tamam incellerin biçoğu kadın düşmanı evet ama tanım olarak istemsiz bakir demek bilmiyosan yazmayıver ya
Kardeşim incelin ne olduğunu biliyorum hdhdbdhshdh ama incel bahsettiğim anlamda kullanılıyor artık
İstemsiz bakir, müzmin bekar anlamında kullanılmıyor güzel kardeşim..
İncellik kadın düşmanlığı değildir bir bok bildiğin yok bir erkek istediği halde ilişkisi sevgilisi veya partneri olmuyorsa olmadıysa inceldir isterse kadın dostu olsun kadınları sevsin fark etmez düşman veya dost olması inceldir bu mizojini kadın düşmanlığı demek he incellerin içinde kadın düşmanı çok var evet o ayrı ama olmayanlarda var
@şekersizbal53 he sen biliyosun uza
açıkladım ya işte düzgünce terslemenin manası ne hanımefendi
@şekersizbal53 8 ay önceki seye yazmak ne kadar etik
denk geldi yazdım ne zaman yazıldığını görmedim bile
Aylar önceki gönderiyi nasıl bulup da yorumluyorsunuz 😂😬
Normalsin
Hayır
o zaman neyim ben bunun bi ismi var mı?
Inceller kadinlara dusman oluyorlar sen evlenmeden iliski yasamayi istemeyen birisin saddce bi isim yok
peki teşekkürler incel veya kadın düşmanı asla değilim sadece inançlı bir müslümanım o kadar
Evet tebrikler
iktidarsizsin.
hayır, Müslümanım. tavsiye ederim dene bi ara
İnancın varsa bu yüzden sitenin çoğuna ne girip çıkmış belli değil