Cinsel Yaşam Bakire kadınlar tecrübeli erkek mi ister? theprofessional1010 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yoksa tecrübesiz mi? Bakire kadınlar tecrübeli erkek mi ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Açıkçası umursamıyoruz😂 1 1 Yorumla theprofessional1010 1 yıl Hmm, neden? Yorumla
çikolatalıçilekli Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Tabikide tecrübesiz olsun motor ve ruhu kasar erkekle işim olmaz ikilesin 0 12 Yorumla theprofessional1010 1 yıl 😉 tecrübe herkesle yatan demek değildir sadece Yorumla çikolatalıçilekli 1 yıl Başka ne anlamda tecrübe dedin mal mısın knk Yorumla theprofessional1010 1 yıl Öncelikle saygılıyıö. Tecrübeli erkek olarak evliliği sona ermiş erkekte olabilir Yorumla çikolatalıçilekli 1 yıl Evliliği sona ermişte dulla evlenir bakire napsın onu Yorumla theprofessional1010 1 yıl 😉 bakire olup boşanmış erkekle evlenenlerde var… herkesin kendincd sebebi var Yorumla çikolatalıçilekli 1 yıl Bakirenin beyni yoksa olabilir tabi zeki kız biraz zor Yorumla theprofessional1010 1 yıl Hemcinslerine de hakaret etmeyi seviyorsun 😉 Yorumla çikolatalıçilekli 1 yıl Öyle yapıyorsa hakaret olmaz zekasından şüphe etsin zaten Yorumla theprofessional1010 1 yıl Başkasının zekasından size ne? Yorumla çikolatalıçilekli 1 yıl Benim cevabımdan da sanane sordun eleştirdim ama doğruları duyunca zoruna gitti tabi sen de haklısın Yorumla theprofessional1010 1 yıl Cevap vermekle hakaret etmek arasındaki farkı bilaeydin böyle konuşmazdın zaten 😉 Yorumla çikolatalıçilekli 1 yıl Öyle kızlara az bile patlak erkeği annesi sevsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Genç olduğum için bana tecrübesiz daha tatlı geliyor yapacağım kisi de genc olur ve cok tecrubeli bir seyin gecmis hic guzel degildir ondan istemem 0 1 Yorumla theprofessional1010 1 yıl Hmm, farklı bir düşğnce tabi… Yorumla
immera1l Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl patlak erkeği anasının evine yollarız. 1 20 Yorumla immera1l 1 yıl tecrübeli erkek jigolo olsub Yorumla theprofessional1010 1 yıl 😉 soru ve cevap uyumsuz Yorumla theprofessional1010 1 yıl Beynimi mi inceledin de çalışöadığını gördün 😉 bakir erkekte sana bakirim diyecek… ama anlayamazdın geçmişte neler yaşadığını Yorumla immera1l 1 yıl sen cinsellik sorup kız avlamaya devam et dede 👍🏻 bakire kız çok sana Yorumla theprofessional1010 1 yıl 😉 ah güzelim… karakterin kadar konuş… sanal ortamda laf söylemek kolaydır sana… reelde söyleyebilmek karakter ister Yorumla immera1l 1 yıl karakterim tam da yerinde pedofili Yorumla immera1l 1 yıl gerçek hayatta keşke karşımda olsaydın da bir konussaydık seninle. gerçi sen iki kelimeyi bir araya getiremezdin Yorumla theprofessional1010 1 yıl Ben karaktere dair bir şey göremiyorum… yoksa görülmez tabi… Yorumla immera1l 1 yıl aynen dede. tepki veriyoruz diye karaktersiz oluyoruz. severim bu tür karaktersizlikleri Yorumla theprofessional1010 1 yıl O karakter abidesi çıktı ortaya 😉 hangi kelimeleri yanyana getiririm bir gör Yorumla theprofessional1010 1 yıl Senin tepkin de boş 😉 senin gibi Yorumla immera1l 1 yıl anca seks ile alakalı konuşursun sen kuduruk. gerisi senin için çok olur, kafan basmaz Yorumla immera1l 1 yıl takip etmen de ayrı ironi kuduruk Yorumla theprofessional1010 1 yıl Seks olmasa sen olmazdın 😉 kudurmamış 😉 kafamın nerelere bastığını göstereyim sana😉 takip ederim tabş. Senin gibi bir şeyi bulmuşuö 🤪 Yorumla immera1l 1 yıl pedofili biri olduğunu kabul ediyorsun yani :d dipnot: sekse karşı değilim senin iğrençliğibe laf ediyorum. kafan büyüyememis pek Yorumla immera1l 1 yıl anca ekran arasına sığının siz. kıyamam 🥺 Yorumla theprofessional1010 1 yıl Sen önce pedofilinğn anlamını öğren… sonra konuşalım… kafamın içine mi baktın? Senin aranda sığınırım 😉 Yorumla immera1l 1 yıl iğrençliğin kafandan tasmıs moruk. ordan görüyorum. sadece 18 20 yas takip eden 36 yasında cinsellik meraklısı biri pedofilidir. daha küçükleri de takibe almışsındır sen. azrail yakınındadır umarım Yorumla theprofessional1010 1 yıl Sen önce konuşmayı öğrersen konuşuruz byy. Yorumla immera1l 1 yıl 🥰🥰🥰🥰🥰 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayır tecrübesiz tercihim 0 1 Yorumla theprofessional1010 1 yıl Neden? Yorumla
Esramelissa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Tecrübeli isterim 1 1 Yorumla theprofessional1010 1 yıl Nedeni var mı Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Açıkçası umursamıyoruz😂
Hmm, neden?
Tabikide tecrübesiz olsun motor ve ruhu kasar erkekle işim olmaz ikilesin
😉 tecrübe herkesle yatan demek değildir sadece
Başka ne anlamda tecrübe dedin mal mısın knk
Öncelikle saygılıyıö. Tecrübeli erkek olarak evliliği sona ermiş erkekte olabilir
Evliliği sona ermişte dulla evlenir bakire napsın onu
😉 bakire olup boşanmış erkekle evlenenlerde var… herkesin kendincd sebebi var
Bakirenin beyni yoksa olabilir tabi zeki kız biraz zor
Hemcinslerine de hakaret etmeyi seviyorsun 😉
Öyle yapıyorsa hakaret olmaz zekasından şüphe etsin zaten
Başkasının zekasından size ne?
Benim cevabımdan da sanane sordun eleştirdim ama doğruları duyunca zoruna gitti tabi sen de haklısın
Cevap vermekle hakaret etmek arasındaki farkı bilaeydin böyle konuşmazdın zaten 😉
Öyle kızlara az bile patlak erkeği annesi sevsin
Genç olduğum için bana tecrübesiz daha tatlı geliyor yapacağım kisi de genc olur ve cok tecrubeli bir seyin gecmis hic guzel degildir ondan istemem
Hmm, farklı bir düşğnce tabi…
patlak erkeği anasının evine yollarız.
tecrübeli erkek jigolo olsub
😉 soru ve cevap uyumsuz
Beynimi mi inceledin de çalışöadığını gördün 😉 bakir erkekte sana bakirim diyecek… ama anlayamazdın geçmişte neler yaşadığını
sen cinsellik sorup kız avlamaya devam et dede 👍🏻 bakire kız çok sana
😉 ah güzelim… karakterin kadar konuş… sanal ortamda laf söylemek kolaydır sana… reelde söyleyebilmek karakter ister
karakterim tam da yerinde pedofili
gerçek hayatta keşke karşımda olsaydın da bir konussaydık seninle. gerçi sen iki kelimeyi bir araya getiremezdin
Ben karaktere dair bir şey göremiyorum… yoksa görülmez tabi…
aynen dede. tepki veriyoruz diye karaktersiz oluyoruz. severim bu tür karaktersizlikleri
O karakter abidesi çıktı ortaya 😉 hangi kelimeleri yanyana getiririm bir gör
Senin tepkin de boş 😉 senin gibi
anca seks ile alakalı konuşursun sen kuduruk. gerisi senin için çok olur, kafan basmaz
takip etmen de ayrı ironi kuduruk
Seks olmasa sen olmazdın 😉 kudurmamış 😉 kafamın nerelere bastığını göstereyim sana😉 takip ederim tabş. Senin gibi bir şeyi bulmuşuö 🤪
pedofili biri olduğunu kabul ediyorsun yani :d dipnot: sekse karşı değilim senin iğrençliğibe laf ediyorum. kafan büyüyememis pek
anca ekran arasına sığının siz. kıyamam 🥺
Sen önce pedofilinğn anlamını öğren… sonra konuşalım… kafamın içine mi baktın? Senin aranda sığınırım 😉
iğrençliğin kafandan tasmıs moruk. ordan görüyorum. sadece 18 20 yas takip eden 36 yasında cinsellik meraklısı biri pedofilidir. daha küçükleri de takibe almışsındır sen. azrail yakınındadır umarım
Sen önce konuşmayı öğrersen konuşuruz byy.
🥰🥰🥰🥰🥰
Hayır tecrübesiz tercihim
Neden?
Sen yaptın belli
Ne yaptım 😉
Tecrübeli isterim
Nedeni var mı
Hiç farketmez
Neden?