Cinsel Yaşam Kadınlar neden tecrübeli erkek istemiyor? gurbetçibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kadınlar neden tecrübeli erkek istemiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkekler neden bakire kadına namussuz gözüyle bakıyorsa o yüzden 4 2 Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Ben bakmıyorum Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Sen bakire misin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tecrübeli nedir Allah içinGitmiş elalemle işi pişirmişBana ne yaniTemiz isterim 1 17 Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Kapalı mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok. Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Yaş kaç senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19 Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ic anadolu Yorumla gurbetçibiri +1 yıl İyimiş Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Dindar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Okuyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evvet Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Güzelmiş Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanal iliski istemem Yorumla gurbetçibiri +1 yıl ilişki falan olmaz zaten, sadece tanışmak Yorumla
leyals Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Aslında tecrübeli erkek daha olgun olur 4 4 Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla leyals +1 yıl İstemiyorum öyle bişey Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Konuşsak mı Yorumla leyals +1 yıl Sohbet edebiliriz tabiki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ancak tecrübesiz kadin tecrübesiz erkek ister 4 3 Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Sen tecrübeli mi istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Yaş kaç senin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kim ya o? Napim tecrübesiz erkeği 1 13 Yorumla gurbetçibiri +1 yıl En sevdiğin seks pozisyonu hangisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdiğim adamla hepsi Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Yaş kaç senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kaç lazım Yorumla gurbetçibiri +1 yıl 26 27 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 28. Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var gibi ama yok napcan hayırdır Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Yatakta nasıl birini isterdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden konuşayım Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Hiç öylesine tanışmak için Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Fantazin var mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kim dedi bunu hxhdhdhd 2 10 Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Bir kız dedi , sen ister miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tecrube tamam da yaş istemezdim ya. 19 yaşım ama maks 24 25 yasinda olsun Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sag ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekürler istemiyorum Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Kapalı mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alakaaaaaa Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Merak ettimde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim gurbetçi Yorumla gurbetçibiri +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkekler neden bakire kadına namussuz gözüyle bakıyorsa o yüzden
Ben bakmıyorum
Sen bakire misin
Tecrübeli nedir Allah için
Gitmiş elalemle işi pişirmiş
Bana ne yani
Temiz isterim
Kapalı mısın
Yok.