Şimdiye kadar hiç cinsellik yaşamadım bir kere sevgilim olmuştu o da kısa sürede bitti. Hiç ilişkiye girmedim istekliyim canım istiyor ama kendimi evleninceye kadar saklayayım diyorum. Kadınlar bakir bir erkeğe nasıl bakar? Tam aradığı birey midir yoksa tecrübeye mi bakarlar?
Kadınlar bakir bir erkek mi ister yoksa tecrübeli birini mi?
Yok işte öyle olmuyor. Bütün kızlar en iyisini istiyor. Ben çirkin tipimle, 1.75 boyla ve TR ortalamasındaki hafif yamuk, ince ve 13 cm ç*kümle hiçbir kızın karşısına çıkamam.
Tecrübeli isterim. Evlenene kadar saklayayım ne ya hediye paketi gibi. Genç yaşta cinsellik yaşamayan erkeklerde görülen sorunlar; -erken boşalma -ereksiyon problemleri -cinsel işlevsizlik -stres (cinsellik istek değil, vücudun bir ihtiyacıdır. hormonları düzenler, mutluluk hormonu salgılatır, aksi takdirde kişilerin stres, gerginlik, depresyon seviyesi artar.)
Geçin bu evlendiğime saklayayım ayaklarını. 30-35 de 20-25 deki kadar zevk, haz, heyecan alamayacaksın. Ömrünüzü nasıl heba edersiniz anlamıyorum.
Kesinlikle bakir olmalı. O tüm isteğini fantezilerini benle yaşamalı. Her şeyi tüketip evlenen adamlar evlenince seks yapamıyor düzgün heves kalmamış bir kere. En iyisi bakirdir.
5
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güzel yorumladın katılıyorum heves kalmıyor evlenince insan eşiyle yaşamalı her şeyi
Gerçekten böyle her şeyi yaşamış olsan ne kalacak ki? Mesela kadın yaşamamış diyelim hevesle seni bekleyecek sen artık bıkmış olacaksın. İki tarafta beklediğinde çok güzel bir sonuç çıkar ortaya.
Kimisi beklemek iyi değil diyor tepki gösteriyorlar ama napayım önüme gelenle ilişki mi yaşayayım? Sevdiğim Kadınla seks yapmak isterim ben napalım bekleyeceğim o ana kadar
Hastalık kapsan onlar mı seni tedavi edecekler? Kötü bir tecrübe yaşasan soğusan onlar mı rahatlatacaklar? Sen kendi fikirlerinin arkasında dur. Burada yaptım ama yapmasam daha mı iyiydi diye sor bu sefer de keşke yapmasaydın derler. Herkesin hayat tercihleri farklıdır ve buna saygı duyulmalıdır. Toplum olarak bunu öğrenmemiz lazım.