Eşime karşı beslediğim tüm duygular nasıl yok olur?

Kocamı çok seviyorum. 2 yıldır evliyiz ve küçük bir bebeğimiz de var. Kocam tartışmayı hiç bilmez kavga çıkartır. (Bende çok sinirliyimdir, sinirlenince gözüm hiç bir şey görmez ve ağzımdan her şey çıkar. Bence kimse sinirliyken sakin kalamıyor). Hep ben alttan alıyorum. Hep ben çabalıyorum. Evli herkesin düzenli cinsel hayatı olur ama bizim ki yok sürekli bunu da dile getiriyorum. Söylediği şey sen beni anlamıyorsun ben çok yoruluyorum işte diyor. Hep ben onu öpüyorum öpüşüyorum yatağa çekiyorum. Ben yapmasam o asla yapmaz. Haklı da olsam haksız da olsam. O hep haklıdır. Çok kötü trip atıyor. Onun attığı tribin çeyreğini atmıyorum. Onun ailesiyle yaşıyoruz. Ailesine ona hep hizmet ediyorum. Her konuda yanında oluyorum hiçkimse yanında değilken bile ben oluyorum. Yaptığım hiçbir fedakarlığı görmüyor. Şuana kadar neredeyse hiç hediye almadı iltifat etmedi özel günlere önem vermedi (doğum günü, yıl dönümü vs.) Dün akşam gene tartışmamız kavgaya döndü. O da çok ağır konuştu bende. Ona odadan çıkmasını söyledim. Sonra her zaman ki gibi ben yanına gittim odamıza geçelim dedim. Bana söylediği şey sen şizofrensin oldu konuşmaya çalıştım kavgalı uyumayalım ayrı yatmayalım diye fakat her konuştuğumda sus kapat çeneni dedi. Sabahta kahvaltı hazırladım yesin öyle işe gitsin diye yemedi yüzüme bile bakmadı. Bana öyle bir bakışı var ki sanki çok sevdiği birini öldürmüşüm gibi bakıyor. 22 yaşındayım ve Ben gerçekten de çok yoruldum. Ona o kadar düşkünüm ona o kadar bağımlıyım ve ona o kadar aşığım ki vazgeçemiyorum da. Ne yaparsam ona karşı olan tüm duygularım yok olur. Yaptığı ya da söylediği hiçbir şey canımı acıtmaz.
Eşime karşı beslediğim tüm duygular nasıl yok olur?