Aldatma esnasında farklı durumlar ortaya çıkabilir. Beraber olduğun kişiye daha açık olman beklentisiz salt bir seks için daha tahrik edici, heyecan ve ihtiras açısından daha doyurucu olmuş olabilir. Bu etkileri evli olduğun kişi ile birçok kadının yakalaması zordur çünkü çekinceler ve tabular vardır. Bunları ortadan kaldırmak için bir miktar konuşma, birbirini daha iyi anlama, oyunlar ve fanteziler, farklı mekanlar, birlikte daha eğlenceli paylaşımlar yapmak (beraber mukfakta tatlı yapmak, duş almak, dans etmek, masaj yapmak ve bunlara dokunma, oral seks ve penetrasyonu katmak, beraber erotik kitap okumak, arabada seks yapmak) etkili olur. Monotonluğun dışına çıkılması ve erkekle kadının birbirini keşfetmesi gerekli ancak yaşadığın o farklı hazdan sonra yeniden bunu yaşamak isteyebilirsin bunu dizginlemek gerek çünkü bu daima bir köşede durabilir aklında.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşbaşa zaman gecirin sevişme vs şeyler işte ama uzun uzun yani yarım saat bir saat her şeyi yapin. İçindeki na karşı istek belki ortaya çıkar geri. Gündüz yapın bunu gece değil ya da gece ışık açık ilişkiye girmeden uzun sevişmeler mesajlar orallar filan ne gelirse aklına. İçine girmeden orgazma ulaştırmalı seni. Mesela sevişme sonrası öpüşürken eliyle sana mastürbasyon yapsın. O otursun koltuğa sen kucağına otur kendini bırak o seni okşarken klitorisini sen onun kendin için değerli olduğunu filan hisset
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradaki canım sözüne bakıp kocanı aldatma, sadık kalmaya çalış, bir kere bir hata yapmışsın tekrarını yapma, en basiti ile ileride hamile kalırsın çocuğun kimden bilemezsin, rezalet bir durum.
Kocanın erken boşalma sorunu varsa sorunun çözümü mümkün, onun da bunu çözmeyi istemesi lazım tabi.
05 Yorumla
Soran+1 yılBöyle biseyi tekrar yapacağımı sanmıyorum zaten. Ona bakınca bile üzülüyorum yaptığım aklıma geliyo. Onada sen erken boşalıyosun tarzında bişey demedim daha önce gururunu da incitmek istemiyorum ne yapmak lazım bilemeedim. Önceleri bı kezle kalmiyodu bu yüzden sorun olmuyordu ama şimdi bı kez oluyo ve yetersiz oluyo
Cevap sahibi+1 yılGüzel bir dille seninle daha çok sevişmek istiyorum gibi bir şey söyleyebilirsin, rencide etmeyecek şekilde.
Boşalmaya yakın haberin oluyor mu boşalacağından?
Oluyorsa bir tavsiyede bulunabilirim.
Soran+1 yılHayır olmuyor soylemiyor yani geliyorum vs diye, ilk soyledigini de deneyeceğim ama muhtemelen bı sefere mahsus olacak sevişmeyi çok kısa tutuyor, eskiden sorun etmediğim şeyleri sorun etmeye başladım ilişki konusunda, keşke hiç farklı bir ilişkim olmasaydı o zaman beklentim de yoktu ve bana yetiyordu
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir soruda erken boşalma sorunu yaşadığını söyleyen bir arkadaşa yazdığım cevabı senin için de kopyalayayım:
Kilit yöntemi var, boşalma öncesi kendini frenleyebiliyorsan eğer, testisler ile anüs arası bölgeye 10 sn baskı yap sert kalırsın ve boşalma isteğin geçer, boşalacağını hissettiğinde aynı şeyi tekrarla. Meninin hareket edeceği anı anlarsın, o anda durup yap bu dediğimi, zamanla süren artar ve bunu da yapmana gerek kalmaz.
Bir de derin giriş yapma birader, kökleyince boşalası geliyor insanın, zaten hatunların zevk aldığı sığ giriş. Girerken kendini giriş sayısını saymaya ver bir de, 8 9 defa sığ girdikten sonra 1 derin giriş ardından yine sığ yine derin şeklinde yap, çok faydasını göreceksin.
En önemli olay kontrollü olmak ve bunları yapmak anlayacağın.
Bu yöntem sayesinde istediğim zaman boşalabiliyorum, saatleri bile bulabiliyor zamanla.
Cevap sahibi+1 yılKeşke olmasaydı bence de, üstte yazdıklarımı eşin ile denemeye çalış, Taocu Sevişme diye bir olay var, oradan geliyor bu yöntem ve gayet etkili.
Hatta o kitabın pdf formatı internette var, indir oku ve eşine de okut, o zaman bir şeyler değişebilir.
+1 yılŞöyle ki madem eşin erken geliyor bunu çözersen bi nebze de olsa iyi gelecek sana ona geciktirici al hayatım onun haricinde yasak aşk her zaman tatlıdır bunu kocan asla veremez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aranızdaki ilişkinin monotonlaşmasından kaynaklanıyor. Bazı değişiklikler yaparak tekrar bir heyecan yaratabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılSana temas edince herhangi bir şey olmuyor mu sende.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır :((
- +1 yıl
Ne zaman başladı daha doğrusu ne tetikledi.
Olay anlaşıldı.. Diğer kişi senin bedenine hatta ruhuna daha etkili ve güzel dokunmuş...
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım
+1 yılEvlilerin genel problemi.. Farklı şeyler denemek, farklı yerlerde yapmak iyi gelebilir denediniz mi hiç açık alanda?
00 Yorumla
+1 yılBende öyle hissediyorum ve düzelsinde istemiyorum. Düzelecek gibi durmuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılUzucuu
- +1 yıl
maalesef
- +1 yıl
O hazzı maalesef yakalamaya imkan yok çünkü aldatmanın yasaklı ve kaçmak bir şey yaşamanın hazzı çok farklı. Anca yeni biriyle yakalarsın
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yıllık evliyim bende o kadar monotonlaştı ki sıradanlaştı sizden farkımız kalmadı bende bi çekim hissetmiyorum sadece yapmak için yapıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılbende senin durumundayım inan farklı kadınlara yönelmeye başladım sanaldan konuşuyorum hayalimdekileri yaşıyorum ilerde zaten gerçegini bende yaşıcam çünkü olmuyor artık onun boşvermişligi isteksizligi beni etkiliyo fantezilere bile açık degil sende eşinle cinsel hayatını farklılaştır bence bi üst seviyeye geçin derim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraya başkalarını alın madem aldatarak tatmin olabiliyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılO kabul etmez
Cevap sahibi+1 yılSordun mu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir defa soğutmuşsun kendini düzelmesi zor gibi sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılOf evet ya
- +1 yıl
Umarım düzelirsiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilerin genel sorunu bu. Kimisinde senin gibi kadın şanssız kimisinde erkek. Yapacak başka bişey kalmıyor o yüzden bu sitede değil miyiz?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin
Cevap sahibi+1 yılVe maalesef düzelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin?
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılYazdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba illa düzeltmen gerekiyor mu belki başka yollar denemelisin çünkü çaba sarf etmişsiniz
00 YorumlaÇok tazesiniz aslında bu konuda kocanın büyük rol oynaması lazım. Seninde ona biraz destek vermen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşkasını bulabilirsin
53 Yorumla
Soran+1 yılDüzeltmek istiyroum bu durumu
Cevap sahibi+1 yılZevk almiyosan başkasını bul. baska çare yok
Cevap sahibi+1 yılİyi cesaret ben yapamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa pardon genç yakışıklı çekici olmama rağmen ben bulamadım sizler çok şanslısınız bu konuda.. penis boyutu da yeterli halbuki..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSizinle konuşmak için her şeyi yaparım ama imkansız gibi..
Gizli Üye(25-29)+1 yılharamdan uzak dur p*rno ve gözünü dışarıdan sakın başka erkekleri hayal etmekten kurtul
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılruhun başka tenlerde çok dolaşmış ve artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak sen de başka tenlerde gezmeye devam edeceksin tövbe edene kadar
Soran+1 yıl:(((
Cevap sahibi+1 yılkorkarım ki bu böyle ama gerçekten kurtulmak istiyorsan haramdan uzak dur ve tövbe et maneviyata yönel hayalhanemi takip et dersleri kaçırma
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim Allaha emanet
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılfarklı seyler denetyın
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
mısal prn ızleye bılırsınız sonra seks oyuncakları vs baska bı cok sey var
- +1 yıl
ooo sen farklı lezzet tatmıssın bu saatten sonra duzelmez olay sımdı cozuldu
Soran+1 yılHiç mi şansı yok duzelmezmi
- +1 yıl
sence duzelır mı bı bana yazsana bısı dıcem
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı şeyler deneyin
03 Yorumla
Soran+1 yılN gibi
- +1 yıl
Otel tütün öğle arası gidin
- +1 yıl
İsteksizlik varsa zor başkasıylada yasadiysan
+1 yılNexamandir boyle başka şeyler. denediniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSikinti buyuk biliyormu aldattigini
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki
Cevap sahibi+1 yılSorun sende hissetmesende yaptigin yanlis simdi kocana yansiyor. Gecmis olsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Durum vahim arada sevgi saygı bitmiş sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hala seviyorum
+1 yılNe yönden
14 Yorumla
Soran+1 yılCinsel yönden
- +1 yıl
Cok mu erkenmi boşalıyor eşin
Soran+1 yılBiraz evet
- +1 yıl
Bu bir sorun size sıkıntı olabilir
+1 yılÇok basit kii sana bi yöntem diyecem
15 Yorumla
Soran+1 yılSoyle
- +1 yıl
Dur bi dk instamiii vercem yazarsan detaylı konuşuruzzzz durmuyorum burada pek
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
E noldu yazmadin
Soran+1 yılFake hesabım yok gizliden cik burdan yazayım istersen
+1 yılAyrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum
- +1 yıl
O zaman başka erkek bul seni iyi bi becersin
+1 yıl3 yılda mı sıkıldın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet son bı yıldır boyle
- +1 yıl
Bu ne hız
+1 yılNeden öyle oldu değişik kıygetler senedini mi
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Değişik kıyafetler denediniz mi renklendirmek için
Soran+1 yılEvet denedim ama yok yani
- +1 yıl
Sorun ne tam olarak
- +1 yıl
E o adamla düzenli sevişiyor musun
Soran+1 yılHayır artık gorusmuyorum
- +1 yıl
Peki onda bulupmeşinde bulamadıpın ne
+1 yılAteşini alamıyorsa etkilenmezsin
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düzelir
- +1 yıl
Zor.. bak sana bişey anlatacağım beni bulabilir misin
Soran+1 yılBurdan anlat
- +1 yıl
Burdan yazarsam sansürlenip ceza alırım o yüzden
- +1 yıl
Bul sen beni
Soran+1 yılYazdim
+1 yılÇok kötü bir durum
00 Yorumla
+1 yılHımm uyum yok demekki tutkuda kalmamış
01 Yorumla- +1 yıl
Eee zaten aldattıysan eşinle daha olmaz, olmadığı için zaten aldatmışsın bence artık kendini aldatma
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer