biriyle yakin ol sevgili vs oyle yap buradaki erkekler seni gaza getirmeye calisir ama kimsenin eline koz verme aranizda duygusal bir bag olunca hic kknusu acilmamisken yavas yavas gelissin yoksa gercekten bi az. g. n yvs. gin eline dusersen hayatini karartabilir bile
Sevgili bulmalısın. Böyle yazınca amacın cinsellikmiş gibi oldu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Dert ettiği şeye bak Arzuşarına en uygun özellikleri sorgulamanın en güzel yeri sosyal medya Özel sohbetlerle ters köşe yaparken en doğru kişiyi bulur en özel zevkleri yaşarsın
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Aslında ters köşe sorgulama yöntemleri hakkında bazı yöntemler önermek gerekirdi ama biraz uygun olmaz yersiz olur sanırım
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bulmak kolay önemli olan güvenebileceğin birini bulmak onu bulduysan sexting de yaparsın fblik te yaparsın
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
İşte bu tarz şeyleri anlamıyorum ki çevremde erkek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
biriyle yakin ol sevgili vs oyle yap buradaki erkekler seni gaza getirmeye calisir ama kimsenin eline koz verme aranizda duygusal bir bag olunca hic kknusu acilmamisken yavas yavas gelissin yoksa gercekten bi az. g. n yvs. gin eline dusersen hayatini karartabilir bile
Ahahahah normal herkes yazar anam burada çok talip çıkar
Anlamiii yoookk buradan istemiyorum
Nerden verelim ablama 😀
Nerelisin sen
Cinsellik olunca yazarlar aşk olunca yazmazlar çünkü hepsi bilmem nelerinin derdine düşmüş
Sevgili bulmalısın. Böyle yazınca amacın cinsellikmiş gibi oldu.
Dert ettiği şeye bak
Arzuşarına en uygun özellikleri sorgulamanın en güzel yeri sosyal medya
Özel sohbetlerle ters köşe yaparken en doğru kişiyi bulur en özel zevkleri yaşarsın
Aslında ters köşe sorgulama yöntemleri hakkında bazı yöntemler önermek gerekirdi ama biraz uygun olmaz yersiz olur sanırım
Bulmak kolay önemli olan güvenebileceğin birini bulmak onu bulduysan sexting de yaparsın fblik te yaparsın
İşte bu tarz şeyleri anlamıyorum ki çevremde erkek yok
En kötü sanaldan bulursun eğer güven müven filan umursamıyosan illaha ortamcı sürekli sevgili değiştiren kız arkadaşların vardır onlarla takılırsın
Guvenilir birisine sans vererek başlayabilirsin on yargılı olmadan sana kendini ozel hissettireceksin birisi olsun
Merak etme birazdan yorumlar teklif edenlerle dolar
Bir anlamı yok açıkçası çünkü yüz yüze bulup hoşlanmak ve yakınlaşmak isterim ben sadece bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
Benim daha önce hiç cinsellik deneyimim olmadı, yaşım da 23. Ne zaman yaşayacağım konusunda hiçbir fikrim yok.
Nerde yaşıyorsun ki, olmazsa diğer yerden yazabilirsin bna
Zor bişey degil varsa hoşandıgın biri onunla
Ama nasıl iste bu tarz şeyler nasıl konuşulsun ki
Seveceğin seni kabul eden birini bul evlen
1 cümlende 100 kısı seninle yatak icin cirit atar
Tinder olabilir. Cafe ye git gözüne kestir
Hayatına birini alarak.
Hemen buldun say hatta 😀
bul kafana göre birini yaşa onunla...
Beyler ne bu tanzim kuyruğu mu
KSden sevgili edinerek
Çevrenden, tanıdığın insandan fb olmaz.
Önemli olan sevdiğin biri olması aslında knk
Okuldan bul
Nasil bulucam ki
Yani yurtta kalıyorsan ve ailemin de yaşamıyorsan çok da zor olmasa gerek hani nerede üniversite okuyorsun bölümü ne
Evde kalıyorum
Uzun zaman oldu herhalde o zaman birliktelik yaşamayalım bu kadar yüksek olduğuna göre ne zaman beraber yaşadın en son birisiyle bir sen oldu mu
Tkp etsene
Neden
Gel bana gel
Sevgili yap :))
Bir tane güvenebileceği birini bulabilirsin
Kaç yaşındasın
24
Yaparak...
Benimle
Saglama o seni bulur
Yaşın kaç