orgazm olduktan sonra pilim bitmiyor bi sure isteksizlık oluyor buda hosuma gıtmıyor:(
Orgazm olduktan sonra nasıl tekrar istekli olabilirim?
orgazm olduktan sonra pilim bitmiyor bi sure isteksizlık oluyor buda hosuma gıtmıyor:(
bence ilşkı sırasında ne kadar ateşliolrsan ol aceleye getrme birçok kadın aceleyle boşalmak için sabırsızlanıyor zamana yay bence yavaş yavaş oyunlar oynayarak hem o zamn daha çok zevk alırsın hem de daha uzun sürede tatmın olursn.tekrar isteklı olmak için biraz dinlen ve şakalaşmalarla yatak içinde küçük oyunlarla tekrar ilşkıye hazır hale gelebilirsn dye düşünyorum
10 dakıka dinlen sonra devam zaten sadece bir kez orgazm yeterlı olmuyor kı bilirim derdini:)
evet hem doymuyorum hemde yapamıyorum://
doyumsuzluk bence çok güzel bişey ama karşındakı kişide doyumsuz olmalı.
ben istedikten sonra o yaparda işte dediğim gibi hem doymuyorum hem yapamıyorum :((
bekarsınız değil mi?
neden?
İstekli bir kadın her zaman harikadır.
Her şeyin bir zamanı vardır, ne fazlası tat verir insana nede azı, biri fazla tok tutar sancı yapar, biride aç bırakır.
O anda beyninizde kurgular oluşturmaya çalışın. Örneğin en beğendiğiniz veya sizi en tahrik eden konulara yoğunlaşmaya çalışın. Yalnız bu tekrar en azgınlaşmanıza, tahrik olmanıza neden olacaktır.
erkek kendini kullanılmış gibi hissedebilir yada bunun sadece cinsellik üzerine kurulmuş oldugu bir ilişki oldugunu düşünebilir o yüzden öpüşmek istemesen bile seviyorsan mecbr bence
Cevap
14Cevap
benimde aklım karıştı...öğrendiğime göre kadınlar erkekler gibi orgazm sonrası pilleri bitmiyormus..devam edebiliyor,ve hatta daha cok zevk alıyorlarmıs..defalarca orgazm olabiliyorlarmış..ama senin dediğin gibi kızlarda duyuyorum..benimde aklım karıstı..ama normali bence sneinki gibi olmalı gibi...çünkü orgazm demek doyuma ulaşmak demek..orgazm olduktan spnra halen azgınlık devam edecekse ohooooo işimiz var..ne zaman insan doyacakta rahatlayacak...
Erkek için de durum 1e1 olarak aynı. Erkek orgazm olduğu anda sende orgazm olabiliyorsan sıkıntını çözmüşsün demektir. İşini garantiye almak için erkek orgazm olmadan hemen önce orgazm olmalı ve erkekte orgazm olduğunda dinlenmelisiniz...
Birlikte olduğum kadında çok ateşli ve boşalırken resmen havaya zıplıyor kendinden geçiyor hatta bayılıcak diye korkuyorum bir süre kendine gelemiyor ama az sonra tekrar devam ...kaldığımzı yerden:)
bence orgazm olduktan sonrada yavaş yavaş yaklaşmalısın erkeğine tabi bu erkeğine bağlı birazda yani seni yeniden tahrik edebilmeli. o zaman istediğin kadar orgazm ol yeniden ateşlenirsin ve yeniden partnerinle beraber olabilirsin.
normali bir kez orgazm olup tatmin olup uyumak..onuda yapıyorsun...
ben de deli düzerim ama boşaldıktan sonra bir müddet midem tuhaf olur. Fakat her şeye rağmen bir saat küçük dinlenmelerle durmadan yaptığım çok olur
Bende de oluyor hatta bir an naptım ben ya keşke yapmasaydım gibi düşüncelere giriyorum ama biraz onun omzunda yatıp dinlendikten sonra tekrar kendine geliyorsun
erkeğinle aynı anda boşalmayı deneyin, yani beraberken organize olun... anlatabiliyor muyum
Ne güzel bi partner:/ ne üzülüosn kızm manyakmısın erkek gibi işte kim istemezki beraber döner kıçınızı yatarsınız
bu durum çoğu insanda var zaten boşaldıktan sonra istek sıfıra iner
Senin kadar ateşli partner gerekli
nasıl istekli olabilirsin bilmiyorum ama orgazm olduktan sonra aynı şey bende de oluyor
kızlar diyo kızlar :)
kızlar baya yardımcı olmuş sana :))
bi 5 dk bekle sona aynı hızla gidersin
yorgan giti kavga biti :)
az dinlen sonra yine aynı şeyleri hissedersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar