Cinsel Yaşam Eşiniz cinsellikle gönlünüzü alabilir mi? fakır_fukara Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Eşiniz cinsellikle gönlünüzü alabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Akıllı her kadın cinsellikle partnerinin gönlünü almayı bilir 0 0 Yorumla
gizliisimsiz000073 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Hayır eşimle cinsellik yaşamam bunu etkilemez 2 4 Yorumla fakır_fukara 1 yıl İlişkiden sonra küsmeye devam mı edersin? Yorumla gizliisimsiz000073 1 yıl neden küseyim neden ilişkiye gireyim yatağa küs sokuyosa boşarım zaten öyle kocayı napiyim Yorumla fakır_fukara 1 yıl Sorumda dediğim gibi küs olduğunda cinsellik ile gönlünü alabilir mi? Yorumla gizliisimsiz000073 1 yıl Hayır diyorum ya cinsellik bir ihtiyaç bana bi bardak su verip gönlümü alamayacağı gibi buda öyle Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Belki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Akıllı her kadın cinsellikle partnerinin gönlünü almayı bilir
Hayır eşimle cinsellik yaşamam bunu etkilemez
İlişkiden sonra küsmeye devam mı edersin?
neden küseyim neden ilişkiye gireyim yatağa küs sokuyosa boşarım zaten öyle kocayı napiyim
Sorumda dediğim gibi küs olduğunda cinsellik ile gönlünü alabilir mi?
Hayır diyorum ya cinsellik bir ihtiyaç bana bi bardak su verip gönlümü alamayacağı gibi buda öyle
Alamaz
Belki