Çocuk sahibi olmak sekse engelmiş gibi bir algı var bazı insanlarda bana çok tuhaf geliyor. Erkeği çocuğunun olduğu eve almadığı takdirde gidip istediği kişiyle sevişebilir diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?

Çocuk sahibi olmak sekse engelmiş gibi bir algı var bazı insanlarda bana çok tuhaf geliyor. Erkeği çocuğunun olduğu eve almadığı takdirde gidip istediği kişiyle sevişebilir diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?

Evet olabilir tabi ki de neden olmasın herkesin cinsel hayatı farklıdır ve kimseyi de ilgilendirmez tabi ki de.. ayrıca Eşinden ayrılmış, çocuklu bir annenin aktif bir cinsel hayatı olmaması için hiçbir neden yoktur. Bu düşünce, birçok toplumsal ve kültürel önyargıya dayanmaktadır ve kadınların cinselliğine dair sınırlayıcı inançları yansıtmaktadır.
Cinsellik, fiziksel ve duygusal sağlığın önemli bir parçasıdır. Mutlu bir cinsel yaşam, genel yaşam kalitesini artırabilir ve kişinin kendine olan güvenini güçlendirebilir. Bir anne olarak sorumluluklar olsa da, kendi ihtiyaçlarını görmezden gelmek doğru değildir. Cinsellik de dahil olmak üzere, kendine zaman ayırmak ve mutlu olmak, hem anne hem de kadın olarak daha iyi bir yaşam sürmeye yardımcı olur.
Olabilir.
Evet çocuk sahibi olmak yani anne kavramı sebepli böyle bir algı var. Anne olunca kadın kavramından çıkıp başka bir kavrama geçiş yapılıyor sanki. Yani artık dişi değilmiş gibi oluyor.
Bunun da sebebi anneliğin kutsallaştırılması gibi bir şey. Fakat pratikte yaşanılanlara bakarsak hiç de saygı duyulan ve hakkı verilen bir kavram değil. Hele bizim gibi ataerkil toplumlarda.
Bir kadının bağlılığı ve sadakati ancak seviştiği erkeğe olur. Eğer ondan ayrıldıysa bunu göstereceği birisi kalmamıştır. Anne olması yani çocuğunun olması onu kadınlıktan emekli etmez.
Ben de aynı düşünüyorum. Erkeği çocuğu olduğu eve almadan istediği erkekle sevişebilir. Tabi bir anne olduğu bilinci de olmalı. Partnerleri iyi seçmeli ve sağa sola pek çaktırmamalı.
Olur da gerek toplum dayatması gerekse de çocuklarına karşı bunu farklı şekilde degerlendiriyorsa gerçeğe çok yanaşmaz gençken bir bakire kız havasıyla takılmayı öncelik edinebilir
Cevap
74Cevap
Olabilir de olmasa daha iyi.
Kadınlar cinsellik konusunda erkekler kadar mekanik değiller yapıları gereği.
Cinsellik araya girdikten sonra sınırlar çok daha kolay aşılabilir.
Mesela, kadın evine çağırmasa bile erkek gelmekte ısrar edebilir, içten içe kadının çocuğunu kıskanabilir.
Bu tarz durumların sebep olduğu olayları medyada çok gördük maalesef.
Cinsel dürtüler işin içine girince bir tarafın insanlıkdan çıkması çok olası.
Bu olasılıklardan bir veya bir kaçını göze almaya değer mi? Onu düşünmek gerekir..
Tersi de olabiliyor ki. Hatta tersi 1 tık daha yaygın gibi. Gerçi iki taraftan biri demişsin sonradan.
Ben eski kafalı olduğum için ben anne olmak kutsal bir şeydir benim çocuğum olsa veya boşanmis olsam ben bu çocuğu böyle şeylerden travma yaratmam çocuğum ihtiyaçları benim için hep ön planda olur nefsime hakim olmak bizim elimizde bir erkeği asla hayatıma sokmam bu çocuğu illerdeki yaşlarda çok sorun yaşar ve ben ona yaşatmam hakkım da yok yani benim umurumda değil kim ne yapıyorsa yapsın ben kendime bakarım
Ufak çocuğu varsa fedakarlık yapmali. Çok canı yaprak istiyorsa gidip dışarda ne b. k yerse yesin. Ne elin adamını evine alsın nede çocuğunu alıp elin adamının evine gitsin
Evet olamaz. Çocuğu varsa 1 değil 10 kez düşünecek, düşünmek zor geliyorsa doğurmasın kimse üremek zorunda değil. Sevgilisi falansa illa o eve gelip gidecek kadını evine bırakırken, haa değilse o fb olur ona da özgürlük denmez o çok başka bir şey
Milletin cinsel hayatından banane çocuğunun haberi olmadıktan sonra istediği şekilde cinsellik yaşayabilir
Normalde çok tasvip etmiyorum. Ama kimse kimsenin cinsel hayatına karışamaz.. Olabilir tabii ki.. Bu kişinin kendi tercihine kalmış bir konu kimse kimseyede karışamaz.
Öyle her önüne gelenin kucağına oturacaksa zina yapacaksa çocuk yapmasın
Böyle annem olmasını istemem şahsen..
Bu ne genişlik?
Aktif cinsel hayatini helal dairesi içerisinde yaşasın olmuyor mu oyle?
Çok kadın var en doruklara kadar yaşıyorlar. Biride sağ çaprazım da oturan iş arkadaşım. Tam bir seks makinası kadın. Yürüyen cazibe
Evliyken olur da boşanmışken olmaz yani. Onun bunun altına mı yatacak cinsel hayatı aktif olsun diye saçma yani.
Katılıyorum bi kere öyle biriyle denk geldim çok farklı ydı gerçekten olmalı yoksa kötü sonuçlar oluyor 🙄
Olur tabi neden omasin. Onun cani yokmu. Hatta daha cok olur cunku alistigi icin isteyecektir. Alismislik kudurmusluktan beter canim 😀
Her Sağlıklı insanın aktif bir seks hayatı olmalı Olmuyorsa eğer bir eksiklik var demektir Bu da hem bedensel hem ruhsal sorunlara yol açar
Olabilir tabi ama denge ve mesafe önemlidir bunun için. Senin de dediğin gibi o kişiyi evden uzak tutmak gerekiyor.
Rahat rahat sevişsin kimse yargılanmaz bu konuda herkes hür iradeye sahip ve ihtiyacı var. Gayet normal şeyler günlük hayatta çok yaşanıyor zaten
Hayır neden engel oluyor ki vajinal yol veya hisler kapanmışmı oluyor hayat devam ediyor ve duyguları yaşamak en doğal haktır
Çocuklu bı kadın ve boşanmış ise zina yapması çocuğun hakkına girmek sayılmaz mı? Babası zaten yok eve girenin çıkanın belli olmadığı gibi bişey ya birini bul evlen ya da başka yollarla hallet işini
Dediğin gibi erkeği çocuğun olduğu eve almamalı. Bi keresinde yeni twnıştığım biri evine çapırmıştı. Çocuğu uyutup...
Kötü hissetmiştim
Yapar nedne yapmasın , Kullanıcak tabiki vajinasını ihtiyaç sonuçta . cocuklu olmak hayatın sonu değilki Topragı nadasa mı bırakıyoruz
Eğer kadının evinde oluyorsa ve çocuklar büyükse sıkıntı psikolojileri bozulur
Bu dediğin şekilde kimse yapmaz çünkü eve getirdiği erkeğin kendi çocuğunda da gözü olacağını düşünür
Evet max bu şekilde olamaz manasında demek istedim
Tam aradığım kadinsinamma işe senin aradığın benmiyom orasını bilemiyom
Olabilir delik kendinin sonuçta girecek birini bulduktan sonra ne önemi var çocuğun
Gidip sevişsin tabi kimsenin takımlarını tutacak veya kilit vuracak halimiz yok
Bi bedensel ihtiyaç sonuçta , güvendiği biriyle istediğini yaşayabilir
Ya olmaz demek o kadına günah hakaret hatta eziyet yani ne yapsın ihtiyaçlarını nasıl karşılasın
Olması lazım her insanın oldugu gibi legal ya da illagal
Böyle yapılmıyor muydu zaten? Farklı yöntemi mi var:)
Belli sınırlar korunduğu taktirde bu kimse alakadar etmez.
KS erkekleri olmasını çok ister en çok onlar ister 😃
güvenilir bir partner bulursa eğer cinsel hayatını devam ettirir
Konu komşu akraba dışında herkes olur der bu soruya
Olur neden olmasın ama edep ve yaşam kurallarına dikkat etmeli
Doğru dedin, en son 2 küçüklü çocuklu dul kadınla cinsellik yaşamstik, çocukları annesine bıraktı bizde otele bir gece kaldık. Böyle algilar var
Bence öyle olmamalı ben yaşadım bu travmayı küçükken annem ayrılmıştı üvey babam vardı yanj sürekli cinselliklerime şahit olurdum geceleri annemin çığlıklarından uyuyamazdi ozmanlar cinsellik bilmediğim için annemi dovdugunu sanırdım üzülürdüm
Dull ve çocuksuz biri olarak katılıyorum
Umarım senin üzerinde , bu konuların soru işaretleriyle , depresif bir yaşam içinde kalmak zorunda kalmıyorsundur.
Olabilir. Açıklamana katılıyorum.
Çığlıklar attırarak yapıştırırken çocuğunun duymaması için elinden yapmasının verdiği çekicilik
Eşinden ayrilmişsin neden olmasın sevişirsinde s... ş.. s.. de
Böyle kadınlarla sevişmek daha zevkli bence
Tabii ki olur
İstediğini yaşar kimseyi ilgilendirmez
Olur tabi niye olmasın
Olur cokta zevklı olur
Olur neden olmasin kadın sonuçta
Onun cinsel hayatı bizi ilgilendirmez.
Güvenliği biri ile olabilir
Tabiki olur onunda hakki amasyada ama gizli olmali
Olabilir hatta onlarınki de fazlasıyla aktiftir
Olabilir neden olmasın