• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Anne olmak cinsellik yaşamaya engel mi?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
413
Bebekler cinselliğe engel mi,
Çocuğu olan kadınlar (özellikle küçük çocuksa) neden cinsellikten soğur, Bu durum erkeklerde nasıl bir duygu yaratır?
Bebek Soruları Çocuk Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Buket Bayındır
Buket Bayındır Takip Et
Evlilik ve Cinsel Terapi
  • Hamileliğin son haftaları (genellikle son 1 ay) cinselliğe ara verilmesi gereken süreci başlatmış olur. Tabi ki buna sizi takip eden doktorunuzla karar vermeniz ve konuşmanız en sağlıklı olandır.

Doğum süreci ardından da anne hem lohusalık sürecine girer hem de vajinal doğum yapanlar için vajinanın kendini toparlaması 60 günlük bir süreci kapsar. Aynı zamanda kadının hormonları değişkenlik gösterir.

Bütün bunlarla beraber aileye yeni bir üyenin katılmış olmasının verdiği adaptasyon süreci çiftleri cinsel anlamda uzaklaştırabilir. Aslında tüm bu yaşananlar bir dereceye kadar normaldir. Fakat bu süreci ve bu süreçte yaşanması muhtemel tüm durumların önceden ve süreç içerisinde de konuşuluyor olması oldukça önemlidir. Konuşmak için aynı fikirde olmak şart değildir. Birbirlerini gerçekten dinlemeli ve duygularını şefkatle kabul etmeleri çiftleri güvende hissettirecektir.

Çiftler cinselliğin sadece vajina penis birleşiminden ibaret olmadığını bilmelidir. Dokunma, öpme, sarılma vb. de cinselliğin ve yakınlaşmanın bir parçasını oluşturur. Dikkat edilmesi gereken nokta, bu uzaklığın 2 aydan daha uzun sürüyor olmasıdır. 2 aydan sonra çiftler adım adım cinsellik için bu tip yakınlaşmaları planlarına dahil ederek başlayabilirler. Cinselliğin yeniden hayatlarına dahil olması için yoğun bir istek gelmesini beklemeden planlayarak da başlatabilirler.

Gerekiyorsa uzmandan yardım alınmasından çekinilmemelidir.

11
    2 Yorumla
    • Gldyo24
      Gldyo24
      +1 yıl

Peki son 1 ay kala cinsel ilişkiye girilirse ne olur?

Yorumla
    • Elin_Oğlu34
      Elin_Oğlu34
      +1 yıl

Buket hanım size nasıl soru sorabiliriz?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Genelde artık anne olan ve çocuğuyla ilgilenmek durumunda olan kadının anne rolüyle ilişkili yorgunluğu, günlük stresi maalesef cinsel işlevleri olumsuz etkileyebiliyor. Annelik duygusunun zirveye ulaştığı ilk dönemlerde anne bütün yatırımını şefkatle bebeğine yapıyor. Bu durumda çiftlerin destek alması ailenin mutluluğu için daha sağlıklı olacaktır. Eşler aralarındaki arzunun, ilginin ve sevginin güçlenmesi anlamında bir uzman desteğiyle çözüm arayışına geçebilirler.

5
    0 Yorumla
  • bayansinirli06
    bayansinirli06 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

Anne olmak cinsel yaşamı etkilese bile cinselliğe engel değildir. Doğum ile birlikte psikolojik ve fizyolojik değişimler elbet olacaktır. Erkeğin anlayışlı ve yardımcı olması kadının kendisine olan güvenini artıracaktır. Bu dönemde partnerin desteği çok önemli. <3

6
    0 Yorumla
  • benkendall
    benkendall Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 82%
    +1 yıl

Engel değildir tabi ki. Fakat çocukların böyle görüntü veya ses gibi etkenler' den korunması gerekir. Aksi halde sağlıksız bir bilinç altı büyüyebilir.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

74

Cevap

• Aybükem78
    Aybükem78 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 48
    +1 yıl

Hayır annelik cinselliğe kesinlikle engel değil. Sadece emzirme döneminde ki prolaktin hormununun etkisiyle çoğalan annelik içgüdü duygusu ağır bastığı için kadınsal duyguların azalmasına neden olur, bu da bebeği sütten kesince normale döner..

11
    1 Yorumla
    • Volumeup
      Volumeup
      +1 yıl

bir soruya verilen en güzel cevap 👍

Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Bence evet bebişleri olduktan sonra ğek rahat yapamazlar bence.

3
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.

Hayır gadası bence daha artmasına sebeptir.

1
    0 Yorumla
  • Serenia
    Serenia Takip Et
    +1 yıl

Henüz evli değilim ama tamamen tahmin olarak söylemek istiyorum. Cinsellik durumu ister istemez rahatlık konusunda engelleyecektir. Ancak yinede isteklilik ve birlikte olma arzusu devam edecektir.

9
    0 Yorumla
  • minikhırçınkedi
    minikhırçınkedi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 40%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.

Bence engel olmamalı, sonuçta evlenirken eş ve anne adayi olarak bütün sorumlulukları bilerek ve kabul ederek evleniyorlar..
    Kadın anne olduysa erkekte haliyle baba oluyor. Erkekte bir değişme yoksa kadında da erkeğe karşı değişme olmaması lazım. Eğer ki bir sağlık problemi yoksa sürekli anneliği ortaya atıpta eşine karşı hem kendisini hem de eşini cinsellik yaşamaktan alıkoymasını saçma ve yanlış buluyorum..
    Her şeyin yeri ayrıdır çocuğa annelik yapmak ihtiyaçlarını karşılamak gerektiği kadar kocaya da eşlik yapmak cinsellik yaşamak ve eş'e olan sorumluluklarını yapması yerine getirmesi gerekir..

2
    0 Yorumla
  • ugur-37
    ugur-37 Takip Et
    Guru Yaş: 56
    +1 yıl

Tamamen engel olmasada kısmen engel olabiliyor bunun icin enaz 2 yıl çocuk yapnak düşüncesi ertelenebilir. Aksi takdirde bebek olduğunda hem eşine hemdw bebege sabirla zaman ayirmak zorunda kalıcak buda eşleti bir nebzede olsa cinsellikten uzaklaştırır erkeķ artık psikolojik olarak dışlandığını hissedebilir eski ilgiyi bulamadıģından yakinır bebek uyuduktan sonra eşler cinsellik yaşayabilir ayrica biraz zorda olsa erkegede olgun davranmsk düşuyor annelik kolay bir sey değil olaya tek taraflı bakilmamalı

2
    0 Yorumla
  • KumruSahin
    KumruSahin Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.

Cinsellik sadece çiftleşmek değildir.
    Şevkatle sarılmak, sevgiyle okşamak da cinselliğin bir boyutudur.
    Doğum sonrası bu iki ayı uzun bir flört ve ön sevişme olarak görebilirsiniz.

10
    1 Yorumla
    • kanka35
      kanka35
      +1 yıl

eşin çok şanslı

Yorumla
  • 94Acapella
    94Acapella Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 63%
    +1 yıl

Aslında engel değil ama küçük bir çocuk olduğu için mesala yeni doğan bir bebek olduğunu var sayalım anne daha çok tüm iligisni evladına kaydırıyor uykusuz kalıyor yorgun düşüyor o yüzden bir süre cinsellik düşünemiyorlar zaman verilirse normale döner tabi bu kadından kadına değişir

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kadına dokunmayı bileceksin çünkü artık o anne yavrusu var ilk yeni bebeyi olanlar için bu durum eşinden eskisi gibi cinsellikk bekleme ama
    şimdi ilk defa cocugu olan bir erkek kadınına biraz daha yumuşak olsun öpsün okşasın kadının buna ihtiyacı var hemen cinsellikk başlamasın okşa sevişin kadının ruhuna dokunun ve cinsellik de yavaş olun erkek boşalsa bile eşinin yanında kalsın kadınlar bu durumda biraz daha duygusal onu bol bol öpün okşayın

5
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

her zaman gizli olurum ben

Yorumla
  • BirFilozofunGüncesi
    BirFilozofunGüncesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Elbetteki engel değil. Ama tüm gün bebekle ugrasan kadın, kendine bile vakit ayırıp rahat nefes alamazken kendisini hic düsünmemiş bir de üstüne yük olmuş eşine karsı istek barındıramıyor icinde.
    Çocuğun sadece annenin değil babanın da olduğunu hatırlatmakta fayda var.
    taşın altına herkes elini koyarsa ilşkiler zedelenmez. Ama erkekler kadını hizmetkar olarak görürse o iş biter. Once duygusal, sonra cinsel. Biter işte.

3
    0 Yorumla
  • aylince12
    aylince12 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

engel değilde annenin kendiyle barışık olmaması aldığı eger aldıysa kilolar sonra kendini doğumdan sonra bakımsız ve çirkin hissetmesi gibi nedenlerden dolayı bu durum olabiliyor ama bunlar istasnai durumlar

7
    0 Yorumla
  • adatavşanı
    adatavşanı Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 75%
    +1 yıl

- Hayır, değil.

- Hormon dengelerindeki değişimler ve
    kalıtsal aktarıldığını düşündüğüm lohusalık psikolojisi bazı anneleri cinsellikten soğutuyor olabilir.

- Kadının cinsellikten soğuması
    erkekte de o kadından soğuma duygusu uyandıracaktır.

1
    0 Yorumla
  • Delikız_38
    Delikız_38 Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Bence engel olmamalı ama tabi bebek yeni doğmuşsa falan işler biraz zorlaşıyor. Birde eşim beni beğenmezse psikolojisini yaşıyor kadınlar. Sonuçta hamilelik ve doğum öncesindeki cinsellik çok ayrıdır. Doğum sonrası cinsellik daha bir başkadır (mesela doğumdan sonra belli yerlerde deformeler olmuşsa).

3
    0 Yorumla
  • mmmerve0
    mmmerve0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 74%
    +1 yıl

Genelde bu tip durumlarda erkeklerin anlayışlı olması beklenir fakat tam tersidir bu durum ihanetler kadın hamile kalınca başlar ve yıllarca devam eder 👍

6
    7 Yorumla
    • mmmerve0
      mmmerve0
      +1 yıl

Hormonları falan anlamazlar sen cok degistin derler evli degilim başıma da gelmedi Allah uzak etsin böylelerini. Fakat cevremde cok örnek var hemen hemen her erkek böyle malesef eşinin onla degilde bebekle ilgilenmesinden bile yakınan erkekler var bu kadar cinsellige düskün olmayın tamam ihtiyac ama 7 24 her zaman her istenilen anda olacak diye bisey yok

Yorumla
    • kanka35
      kanka35
      +1 yıl

kesinlikle

Yorumla
    • kanka35
      kanka35
      +1 yıl

okadar olmasa olmz değil cinsellik

Yorumla
    • muhasebe040
      muhasebe040
      +1 yıl

ihanete mi uğradın

Yorumla
    • mmmerve0
      mmmerve0
      +1 yıl

Uğramışlığım var evet ama evli degilim cocuk da dogurmadm sevgiliyken aldatan erkekler esleri hamileyken daha rahat aldatıyolar

Yorumla
    • kanka35
      kanka35
      +1 yıl

herkes değil

Yorumla
    • RRRaskoInikov
      RRRaskoInikov
      +1 yıl

Karısını aldatan erkek heleki karnında çocuğunu taşıyan kadını aldatan erkekten baba olmaz ancak cacığa hıyar olur. Her zaman derim, bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik annelerini sevmesidir. Çünkü çocuklar anne babalarını rol model olarak alır. Mutsuz evlilik başarısız çocuklar yetiştirir.

Yorumla
  • Pulsarr
    Pulsarr Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

BEbek olsa da cinselliğe e3ngel olmamalıdır. Çoğu çiftin yaşamı bebekten olumsuz etkilenebiliyor ama bunu aşmak yine çiftlerin elinde olan bir şey.

1
    0 Yorumla
  • Kediseverkedicik
    Kediseverkedicik Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.

Evet engel. Çünkü uyutup yapayım desen ses çıkartmaman gerekir, ses duyup uyanabilir. Durduk yerde ağlamaya başlayıp acıkabilir. Altına yapabilir değiştirmek gerekir. Bebek özgür hayata da, cinselliğe de, cebinizdeki paraya da düşman olarak doğar. Sahip olduğunuz her şeyi ister. Ha tabi analık, babalık güzel duygulardır elbette. Ama bence bebek yapmak hayatın tadını çıkarmama garantisi demektir.

2
    0 Yorumla
  • hotketchup
    hotketchup Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 83%
    +1 yıl

Anne olunca tek önceliği bebek oluyor kadının o yüzden. Bu sadece cinsellik değil tüm hayatı bir kenara bırakıp bebeğine odaklanıyor insan yani bende öyle olmuştu bir süre

4
    0 Yorumla
  • ucurumdayım
    ucurumdayım Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 49%
    +1 yıl

Soğur mu yoksa zaman mı bulamaz sorumluluk altında ezilen taraf olduğu için mi böyle olur bence bunları sorgulamak lazım bu psikolojik bişey bence soğurmuyorlar soğutuluyorlar

4
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Cinsellikten soğumaz ilk günlerde zamanının çoğunu çocuk aldığı için sevgisi ikiye bölünür..çocuğun olur olmaz zamanda ağlaması işin tuzu biberi olur..

4
    0 Yorumla
  • Yaşam90
    Yaşam90 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

hiç bir zaman engel değilrdir cinselik için annelik loğusa ve ayda 6 ayada
    ev ilk annelik dönemleride oluyorda bu günlerde eşler anlayışlı olursa bir birlerine
    daha kolay geçer sonrası mutluluk

3
    0 Yorumla
  • _mehlika
    _mehlika Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 68%
    +1 yıl

Anne olmak demek cinsellikte dahil tüm aktivitelerden ve kadının kendine özel yaşam alanında uzaklaşmak demek olmamalı, erkeğinde yardım ve desteğiyle özel yaşamdan ödün verilmemesi mümkündür...

3
    0 Yorumla
  • Elisolder
    Elisolder Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Hayır degil ama kadınlar bence anne olduktan sonra değişik psikolojiye giriyor Eşlerini ve kendilerini unutanlar oluyor sadece cocuga odaklanıyorlar Bu yüzden evlilikten çok çocuk aşkı öldürür diyorum 😂

4
    1 Yorumla
    • Ankara_beyi
      Ankara_beyi
      +1 yıl

Doğru tespit

Yorumla
  • MuRDocK38
    MuRDocK38 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

annede psikolojik ve fizyolojik değişimler olacaktır ama esas iş erkeğe düşüyor. hiç birşey olmamış gibi bebekten önceki gibi bir hayat düşünmemeli. elini taşın altına koyup eşine destek vermeli her konuda. ondan sonra herşey rayına oturur

2
    0 Yorumla
  • monçi
    monçi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

sanmıyorum engel olacağını evin mutluluğu o,, cinsellik hertürlü olur,, erkekte brzcık şöyle blki bir kıskançlık olur, pabucum dama atıldı düşüncesi, ama öyle değil kadın her ikisinede zaman ayırmasını bilir,, Kadınlar siz çok özelsiniz😊😉

5
    0 Yorumla
  • aMMeister
    aMMeister Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 55%
    +1 yıl

Engel değil ama psikolojik olarak etkiler. Erkeklerin bu süreçte sabırlı davranması gerekiyor. Dışlandığını hatta pabucunun dama atıldığını hissettirebilir. Sütten kesilmek gibi bir şey herhalde. 😄

1
    0 Yorumla
  • dimdirekk
    dimdirekk Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

cinsellikten soğuyor çünkü aklım hep onda diyor. ne giyecek, ne yiyecek, hasta olunca nası atlatılır vb vb. bende ne etki yaratıyor? dışarıdan ilgi gördüğümde aklım oraya kayıyor cinsel olarak...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Odaklanamiyorsun artik eskisi gibi ne bilim kulagin en ufak seste ay çocuk mu uyandi vs oluyor gun boyu onunla ilgilenmekten gece uykusuzluk off ne zor donemdi ya aklima en son gelecek sey cinsellik olurdu inan😅

2
    1 Yorumla
    • anticooor
      anticooor
      +1 yıl

kac yıllık evlısın pişman mısın cocuk olduguna

Yorumla
  • EemeraldD
    EemeraldD Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Çoğu evlilikte zordur bebek ve çocukla ilişkiyi idare etmek ama isteyene bahane değildir. Her zaman cinsellik için vakit ayrılabilir.

2
    0 Yorumla
  • Ankara_beyi
    Ankara_beyi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Aslında engel değil ama annenin bebeğiyle ilgilenmesi bakması zaten yeterince yorar ve ister istemez isteksizlik olur burada önemli olan erkeğin anlayışlı olması

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Anne olsam bile erkeğimi yalnız bırakmam. Akıllı kadın herşeyin üstesinden gelir.

6
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Hayır asla engel değil iki çocuklu annelerin bile aktif bir seks yaşantısı olduğunu düşünürsek bazı bayanlar bunun ardına sığınıyor olabilir tabiki

1
    0 Yorumla
  • Caddebostan
    Caddebostan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 57%
    +1 yıl

Bebeklilere engeldir, tam mercimeği fırına vermek istersin tam da verecekken bebek ağlamaya başlar 😂

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Hayır işini bilenler planlı ailelerde hiç bir şey cinselliğe engel olmaz.. Zaman ve yöntem bilmek lazım..

1
    0 Yorumla
  • Burakerbek
    Burakerbek Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Çocukla çok uğraşır yorulur
    Kilo aldığı için kendini beğenmezler
    Vajina genişliği kafasında soru işareti bırakır.

1
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.

İlk zamanlar kadınlar psikolojik olarak etkilenebilir

3
    0 Yorumla
  • Fusofiskos
    Fusofiskos Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Cinselliğe büyük oranda kısıtlar daha özgür davranamazsın buda moral bozukluğu yaşatabilir.

3
    0 Yorumla
  • Fkusna_Huy
    Fkusna_Huy Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Normalde engel olmaması gerekşr ama Türk kadını anne oldu mu dişiliğini unutuyor

3
    0 Yorumla
  • Skopje1
    Skopje1 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl

Etkileyebilir.
    Bu süreçte de erkeklerin anlayışlı olması gerekiyor, empati yapmalılar.

2
    0 Yorumla
  • Mihrii_
    Mihrii_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 49%
    +1 yıl

Kadınlar kendini iğrenç hissediyor zaten ilk dönemlerde. Çok kötü bir şey ya 😒

2
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kadınların hep bir bahanesi var zaten maksat kendini erkeği kontrol altına almak 🙄

2
    0 Yorumla
  • FitGenç2
    FitGenç2 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı.

aslında engel değil ama o esnada ilginin çocuğa kayıp kadınların yorulmasıyla birlikte cinsellikte 2-3 . plana kayabiliyor bunun içinde erkeğin kadına ilgili davranıp yardım etmesiyle olabilir

3
    0 Yorumla
  • esrambetul
    esrambetul Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Hormonlarla alakalı bir durum erkeğin anlayışlı olması gerek

3
    0 Yorumla
  • hayalimatmazel
    hayalimatmazel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 41%
    +1 yıl

Keşke erkeklerde doğum yapsalar biraz empatiyi öğrenirlerdi.

1
    0 Yorumla
  • likyaben
    likyaben Takip Et
    Bilge Yaş: 51
    +1 yıl

annelik cinselliğe engel değil?
    Anne olunca kadınlar ayrı havada oluyor, sonrasında kocam beni aldatıyor diye feryat ediyor, Koca ne yapsın aldatır tabi?

1
    0 Yorumla
  • Alev0007
    Alev0007 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Baba faktörüne bağlı.
    Uykusuz yorgun bir kadına kendisine bakması için fırsat yaratılırsa, kadın da daha dinlenmiş ve istekli olabilir.

2
    0 Yorumla
  • snnbeslq
    snnbeslq Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.

2 yaşında kızım var hiç böyle bişeyle karşılaşmadım eğer bu doğruysa yer yerinden oynar

1
    0 Yorumla
  • hakansalihoglu_88
    hakansalihoglu_88 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Bazı kadınlar bahane sunar bunu ama asla engel değil

1
    0 Yorumla
  • Hellfart
    Hellfart Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

40 gün zaten iyi değil doğumdan sonra ama nedense çoğunluğu türk kadınının bu durumda oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Akbey_52
    Akbey_52 Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

Biraz engel oluyor tabi ne olmuyor diye yalan konuşur

1
    0 Yorumla
  • rızıo
    rızıo Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

PiLLy_BheBek hnm hamılelığin son 2 ayı girilmemesini söyluyor uzmanlar ama oral yapılabılır :D

1
    0 Yorumla
  • mehmetkılıçaslan
    mehmetkılıçaslan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Biraz engel oluyor ama burda erkeğin biraz daha düşünceli olmasi lazim

4
    0 Yorumla
  • sahinhatay
    sahinhatay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 55 , eic 53%
    +1 yıl

Of sana of
    ...
    ...

Değil tabiki.

Yaz. Dedik ceza yedik

1
    0 Yorumla
  • Highline
    Highline Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Annelik ilk çocuğun ilk doğduğu zamanlarda aklını çocuğuna vermesinden dolayı oluşan ufak bir cinsel his kaybıdır kısa sürede geçici bir durumdur

1
    0 Yorumla
  • BarışInfinity2020
    BarışInfinity2020 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Bir Bilgim yok. Benim eşim Cinsellikten soğursa Anlayışla karşılarım hatta Bebeğimiz ile ilgilendiği için mutlu bile olurum.

0
    0 Yorumla
  • Yılansefa
    Yılansefa Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

Cinselliğe engel olsaydı kimsenin ikinci çocuğu olmazdı sadece biraz kısıtlıyor o kadar

2
    0 Yorumla
  • asilkurt49
    asilkurt49 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

Annelik duygusu ağır bastığı için ara vermek mecburunda kalıyor. Ama o kadarda uzaklaştırdığını sanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • Mi_la
    Mi_la Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 70%
    +1 yıl

Hormonları etkilediği için ve anne olduğun için cinselliğe olumsuz etkileri var

1
    0 Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Değil ama ister istemez eskisi kadar rahat olmayacak bazı şeyler

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çocuğuma da bakarım eşime de bakarım
    İkisi farklı
    Eşimi yalnız bırakmam hele cinsellik konusunda

2
    0 Yorumla
  • acildurumçekici
    acildurumçekici Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı.

Okuduğum bir kaç yazıda, erkekler kadınları çocuk olduktan sonra "anne" olarak gördüğü için cinsel olarak arzulama oranının düştüğü söyleniyordu.

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Anne olmak cinsellik yaşamaya engel mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Anne olmak cinsellik yaşamaya engel mi? 18 cevap verildi
SEKS SIRASINDA TIRNAK GEÇİRMEK VE BOYUN EMMEK? 6 cevap verildi
Eşinden ayrılmış çocuklu bir annenin aktif bir cinsel hayatı olamaz mı? 94 cevap verildi
Kadın anne olunca neden yatakta eşiyle arası açılıyor, annelik ve seks hayatı beraber... 68 cevap verildi
Annelerimizin yanında cinsellik? 16 cevap verildi
Cinsel ilişkide korunmak ilerde çocuk yapmaya sıkıntı mı çıkarır? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sen geceye bir şarkı bırak Bende sana bir şarkı bırakayım mı?
  • Kas yaparken günde 1 paket lor peyniri yemek mi daha mantıklı yoksa protein tozu mu?
  • Mesleğinizi üç emoji ile yazın desem?
  • Kadın ruhundan anlarmısınız?
  • Size nankörlük eden birine kin duymadan nasıl yaşayabiliyorsunuz?
  • Oyun oynamayı özlediniz mi?
  • Çekici biri olduğunu düşünüyor musun?
  • Tatile kiminle gidilmeli?
  • Sevgilin sözünü dinlemezse ayrılır mısın?
  • Sizce Türkiye son maçını oynamadan Dünya Kupası'ndan elenebilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨