Gizli Üye(30-35)+1 yılSuç burada erkeklerde degil mi? Bu ulkede hangi erkek cocuk bakiminda eşine destek oluyor? Bir insani büyütmek kolay bir sey mi? Kadin cocuga baksin ama fit ve guzel gorunsun ayni zamanda bu kafa o kadar yanlis ki.
Bu da mumkun olmuyor ebeveynlik ve cocugun tum sorumlulugu kadinin uzerinde olunca. Teyzem bir turkle evlilik yapti. 1 yil sonra ayrıldı. Cocuk olmadan ayrilmak istedi. Kendini idame ettiremeyen adam nasil baba olsun dedi. Teyzem terazi burcu ve bakimina cok duskun biridir. Cilt bakimlari, masajlar, makyaj cok sever. Kazandiginin cogunu kendine harcar. Gercekten aimli bakimli bir kadındır. Bekarken böyleydi. Eski esiyle evlendikten sonra o kendini saldi dediginiz kadinlardan oldu neden? Kocasi yuzunden ufaktan depresyona girdi. Meslek hayati, ev isleri, utu, yemek, kadinlik gorevleri hepsi uzerindeydi. Gun icinde kadin rujumu tazeleyecek vakit bulamiyorum resmen demisti. Kilo aldi, suslenmez makyaj yapmaz oldu, yükü agir geliyordu ama turkiyede cogu erkegin gormedigi gibi kocasi karisinin ne kadar yoruldugunu gormuyordu. Kadin ya mukemmel olmak ve her seyi yapmak zorunda. Sonra teyzem boşadı bunu. Bir de cocuk olursa hayatim daha da kaos haline gelecek diye.
Sonra egitim icin yurtdisina gitti, ordan birini buldu ve evlendi. Teyzemin gozlerinin isiltisi 5 yil oldu gecmedi. O yabanciyla evlendikten sonra bakimindan inanin ödün vermedi. Cunku her seyi beraber yapiyoruz ve kendime bakacak bol bol vaktim oluyor diyordu. Sonra cocuklari oldu. Yine ortak baktılar, buyuttuler. Teyzem taş gibiydi hem hamilelikte hem lohusalikta, hem diger donemlerde. Sirtini dayayabilecegi bir esi vardi cunku. Ben teyzemin bebege baktigi dönem uykusuz kaldigini inanin görmedim.
O gozler koyu halka hic olmadi. Geceleri cogunlukla eşi bakti cunku. Gündüzleri teyzem bakiyordu. Enistem cocugu bir emzirmedi diyeyim size. Cocugu ortaklaşa buyuttuler. Bizim kadinlar tuvalete bile gidemiyorum diyorlar ya teyzem enişteye birakip 2-3 gun tatile gitmisligi var. Daha da giderdi ozledim diyerek geliyordu. Kocasi cocugu alip sen git dolas, kahve iç, yuruyus yap diyordu.
Bizim kadinlar eşlerine cocuklarini emanet edemiyorlar bakamaz diye, guvenemiyorlar ne acı bir tablo aslinda. Dogurdugun cocugu babaya emanet edememek ne aci.
Bizim ulkede kadinlar anne olunca neden pasaklasiyorlar simdi daha net dusunelim simdi. Bizim kadinlarin sirtini yaslayabilecekleri biri yok. Bu ulkede o kadar cocugu kadinlar tek basina büyütüyor. Cocukla ilgilenmekten vakit kalmıyor kendine bakmaya. Bu ulkede annelerimiz tuvalet ihtiyacini zor gideriyor, bir de bakim yapmaktan bahsediyorsunuz. Uykusuzluktan gozler mosmor. Kocasi gece horul horul uyumus, sabah kalkip ne guzel uyudu, hic aglamadi diyor karısına. Kadinin gozunde 2 saatlik var uyku var belki de.
Bizim erkekler, kocalar bebegin aglamasini bile duymuyorlar. Eşinin yoruldum, uykusuzum, kendime bakmak istiyorum, biraz cocugu al gibi sessiz cigliklarini mi duyacaklar. Cocugu babaya versen de 2 dk sonra geri getiriyorlar annesi seni istiyor diye.
burada kadinlar, anneler anne olduktan sonra bakimsizsa biraz sorunu babalarda da aramak gerek. Kadin rahat ettirilirse, destek görürse bunlarin bircogu otomatik gerceklesir zaten. Annelerin bakimsizligina yuklenmeden once babalar babaliklarini, eşlerine olan desteklerini ne derece sagliyorlar buna bakmak lazim. Her zaman kaynana, anne olmaz öyle. Kimse annesiyle, kaynanasiyle evlenmedi degil mi? Cocugu da bu anneler kaynanayla yapmadı.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet çoğu Türk erkeği sigara gibi ya
İnsanı yavaş yavaş öldürür
En İyi Cevaplar
Her daim şunu söylerim. Bir kadın anne olduğu zaman öncelikle kendisini bırakmamalı. Eşler birbirlerine yardım ederse ve hanımının işini kolaylaştıracak davranışlarda bulunursa, hanımı da gece çocuğunu emzirdikten sonra, geceliğini giyer. Annelik rolünü bir tarafa bırakır, süt kokmaz, s. e. x kokar. Bir nevi al, ver olayı. Mutlu bir kadın her role bürünebilir, yeter ki kocasının desteğini ve yardımını alsın!
55 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ne eş ne bebek ne de annenin kendisi kendini salmamalı
- +1 yıl
👏👏👏
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye’deki kadınlar için geçerli bu kocaları ile seks yapmayı çocuklarını hakaret olarak görüyorlar her şey çocuk için her şey çocuk için diye diye evlilik bitiyor adam gidiyor aldatıyor işte çocuk olsa bile bazı şeyler için gerçekten fırsat vermemek lazım.
10 Yorumla
+1 yılkadınların bir kısmı anne olunca kendilerini ulvi bir varlık olarak görüp abarttıkları için kadınlık ve eş olmanın gereklerini bir kenara atıyorlar da ondan.
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAçıldığını ilk defa duydum. Şayet açılan aileler varsa da, bu tamamen erkeğin saygısızlığıdır.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbebeği ile daha çok ilgileniyor çünkü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılNeden bilmiyorum ama kadınlar doğum yapınca cinsel hayatları bitmiş gibi davranıyorlar.
Çocuğu bahane ederek yatak ayırmaları da cabası.
Tamam çocuk bakmak zor zanaat fakat çocuk kadar cinsel yaşam da önemli ve üstüne üstük bu bir ihtiyaç.
Çoğu kadının libidosu düşük erkeklerin de bir o kadar fazla denge olmayınca da sorun çıkması kaçınılmaz son oluyor.
Kadınlara sevişmek resmen eziyet gibi geliyor.
Sorun çıkarmadan erkeği kabul eden kadınlar da var ama onlarda bir an önce olsun bitsin diye görev icabı erkeğin isteğini kabul ediyor.
Ben bu konuda tamamen erkekleri haklı buluyorum.21 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yüyür neden yürümesin. ama bazı kadınların saçma ve bozuk ruh yapısından kaynaklı bunlar.
çocuk olunca her şey çocuk için anlayışına giriyor ve hem kendini hem eşini hayattan soyutluyor ve her türlü ihtiyaçta mağdur bırakıyor.
bu sadece cinsellik değil temizlik yeme içme her konuda aksatma var. adam işten gelmiş anası ağlamış yorgun ve aç. yemek hazıla diyor. dur şimdi işim var. adamı aç bırakıyor. neymiş çocukla oynayacakmış
o adam bıkıyor artık dışarı açılıyor ihtiyaçlarını dışarıda gideriyor. bu kez kadın şikayetçi eşim aldatıyor eşim eve glmiyor. eşiim şöyle eşim böyle. eeee. adam o evin neyine gelecek. yemek yok temiz çamaşır yok. ilgi yok alaka yok. ne yapacak yani10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErlek cok sevdigi cocuguna eşine ayırdıgı kendi zamanını bagışlar eşide ev işlerinden artakalan kendine zamanını cocuguna ayırır her daim zaman böyle gecer eşlerin bir birine zamanı kalmaz tabi uykusuzluga göz yumarsa onada fazla dayanamazlar oyüzden kadın eşine ayırıcagı zamanının cocuga ayırır ve büyük fark cıkar ortaka cinsellik azalır olsada zaman kısalır ve kacamak kısazamablarda coguzaman cocugun ilgiye ihtiyacı için anneye yaeıda kalır buda sinir bozucu piskoloji bozucu olue erkek coguzaman gözü dışarı kayar bunlar gercekler napıyım dogruları söylerim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTürk kadını anneliği öyle kutsal öyle ulvi bir vazife haline getirir ki adeta seks yapması onun anneliğine leke sürecektir. Bu nedenledir ki birçok evlilikte kadının bu yaklaşımı yüzünden erkekler seks ihtiyacını başka limanlarda karşılamayı tırnak içinde aldatmaya yönelir.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence aldatmanın bahanesi olmaz
+1 yılSadece kadın anne olmuyor , erkekte baba oluyor. O da sorumluluğunu bilip anneyle birlikte çocuğuyla ilgilense bribiriyle daha iyi vakit geçirip daha anlayışlı bir seks hayatları olur. Ama çocuğu sadece kadın yapmış gibi hem ev işleriyle hem çocukla hemde adamla ilgilenmesini bekliyorlar , kadınlar süperman değil !
20 Yorumla
+1 yılBen şu an etrafımda hangi evli çifte baksam özellikle yeni sayılan (3-5 senelik evlilere) çocuktan sonra darma duman olmuş yaşantıları var. Büyük konuşmayayim mümkünse daha önce Evlilik yapmış çocuğu olan ve benden çocuk beklemeyen biriyle evlenirim herhalde zaten bu zamanda büyütmek eğitmek vs yüzde bir milyon yalan heba olur o iş
20 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar anne olunca kadınlıklarını sanki bir sandığa koyup köşeye kaldırma ihtiyacı duyuyorlar. Seks yaptıkları zaman anneliklerinin derecesi düşecek sanki. Oysa annelik kadınlığın nirvanasıdır. Şefkat duygusuna kendisini kaptırıp şehveti unutuyorlar. İkisini birbirinden ayırmayı başarırlarsa annelik asla engel değil.
21 YorumlaYok çok güzel yürütülebilir bence burada önemli olan karşıdaki eşin biraz daha anlayışlı olması biraz daha ona yardımcı olması artık çünkü sevdiği bir kişi değil iki kişi yani karşılıklı her şey konuşmaya bağlı bütün sorun iletişimsizlik bence sorun olmaz yani benim için olmazdi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılBir süre sonra rayına oturuyor. Bocalamak her iki taraf için de doğal. Zorlamayın. Olur her şey yoluna girer...
Hormonlar, vücudun bozulması, değişen uyku düzeni, artan sorumluluklar, eve giren akrabaların artışı... Perişan oluyor insan. Sakin olmakta ve sağduyulu davranmakta fayda var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorumluluğunun bilincinde olduğu için sanırım annelik duyguları ağır basıyor.
İlişkinin sonucu olarak yaşadıkları da (Hamilelik + Sancılı Doğum + Bebek Bakımı) belki bir süre kadını soğutuyor olabilir. Hani; zor dönemlerden geçtim... şu an zaten ağır sorumluluğum da var... Bir süre mümkünse hiiiiç yaklaşma... gibisinden🙂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYürüten anneler var. İçindeki libido onu rahat bıeakmıyor çünkü. Kocası çocuk bakımında destek olmasa bile yatakta iyi anneler var. Ama libido olmayınca, çocuğun yorması, emzirmenin libido düşürmesi gibi gibi etkenler devreye giriyor
10 Yorumla Yürütülür de, bizler anne baba olunca önceliği buna veriyoruz ve birbirimizle olan ilişkide bazı konuları askıya alıyoruz. Bunun kafalarda bir şekilde düzeltilmesi ve anne, baba ve karşılıklı ilişki konularını dengelememiz lazım...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkisi bir arada tabiki yürütülüyor ama cok yorucu. Kadın evde calışıyor işte calışıyor bütün gün koşturuyor 24 saat yetmiyor. Adam da biraz anlayışlı olsun eşine yardımcı olsun. Eşimi motive etsinki kafında kadınlık görevini yapa bilsin.
30 YorumlaO tam olarak oyle degil. Anne olunca kadinin sorumlulugu yuz kat artiyor. O sorumluluktan seks en son siraya geliyor. Kadinlara bu konu da erkeklerin saygi duymasi sart. Hödük olmaya gerek yok.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılÖnceliği koca değil çocuk oluyor o yüzden gençlik yıllarını çocukla değil eşiyle geçirmesi daha iyi bence yaşlılığı da eşiyle geçirmeli gerçi JSBDKHNLMJŞAS
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılNiye yürütülmesin yav ne alakası var? Kocasının annesi mi oluyorsun çocuk yapınca. Saçmalık bu yav. Sadece çocuk olduğu için onunla ilgilenmek zorunda kalıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılAnaç duygusu kuvvetli olan kadınlarda bu biraz daha ağır bastığı için çocuklarına önem veriyor olabilirler. Kişiden kişiye değişebilir kestirmek zor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı kadınlar çocuk doğurmayı üstün kutsal bir şey görüyor çünkü ama her canlı doğuruyor çok normal sonra bakım falanda yapmıyorlar kendini salıyorlar birde adamlar eşi anne olunca soğuyorlar mı artık ne oluyorsa
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyoruluyordur kadın ne yapsın. siz de yardım edin az yorulsun. utanarak itiraf ediyorum ki mesai başlasın da bir an önce işe gideyim diye dua ettiğim zamanlar oldu. bebek bakmak çok zor iş.
30 YorumlaYürütülür. Ama babanın biraz daha anlayışlı olması gerekli çocuğun sorumluluğunu biraz kendi üzerine almalı. Uykusuz biri seks düşünmez.
10 YorumlaYürütülür elbette ama çoğu kadın kendini evladına adıyor. Üstüne bir de monotonlaşan seks hayatını düşününce, iyiden iyiye soğuyor
10 YorumlaYürütülür çocuğu kayın validelere yollarız oh mis gibi olur ya da benim kilere yollarız 1 hafta acısı çıkar sjsjs hayaller hayatlar sjsjs
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoca sorumsuz davranıp sade ilişki düşünürse yürümez
11 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkek genelde doğumdan sonra kadından uzaklaşıyor...
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılkadın bebeğine yöneliyor. erkeğinde ilgisi azalıyor. ama erkek burada davranışlarıyla önemli yer tutmakta.
Cevap sahibi+1 yılbeğeni yapan ellerin dert görmesin cnms...
Sizin yununuzden kadınlığınızi çok arka plana atıp annelik duygularınız kabarıyor oysaki annelik başka bir duygu kadınlık başka
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizim kadınlar anne olduktan sonra kendilerini saldıkları için maalesef hayatınlarinda seks olmuyor. Anne oldukları zaman onlara bir şey oluyor bütün hayattan kopuyorlar bunu kendileri istiyor
20 YorumlaYürütülür muhakkak ama biraz çaba gerekiyor. Adam bebeğin bütün yükünü kadının üzerine bırakırsa bir noktadan sonra kadın da kendini sadece anne olarak görür.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılher yere yetişmek zor oluyor çünkü ev işi çocuk bakımı eşe ilgi birde çalışıyorsa eyvah eyvah
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNapsın kadınlar tabii ki de yeni doğan bebeğiyle daha çok ilgilenecek
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genelde zorlanıyorlar. Kadinsal iç güdü olarak öncelik çocuk oluyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkadın daha çok çocukla uğraşıp yorulduğu için zor geliyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yürütülür tabi neden açılsın ? Seks hayatı renklendirildikçe güzelleşir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraya çocuklar giriyormuş mesela onları uyutuyorlar tam kıvama geliyorlar birinden biri uyanıyor yanında Annesini istiyor
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirkaç ay zor oluyor ok. Ama cinsellik olmazsa evlilik iyi olmaz
30 Yorumla
+1 yılKadın yoruluyor bence hem bedenen hem piskolojikmen , adamda işte orada seyinin keyfinde , aynı olmaları zor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz ilk etapta çocuğa adapte olmaya çalıştığımız için seks hayatımız çok aksadı ama şimdi normale bindi. İlk çocukta acemilik oluyor galiba.
10 YorumlaKocası iyi ilgilenmediği için. Kadın bebeğiyle, kocası da bebek gibi karısıyla ilgilenmesi gerekiyor. Ama bunu tr de kim yapıyordur? %1 belki 😅
20 Yorumla
+1 yılAnne olan kadının yükü artıyor, beynen ve bedenen yoruluyor, uyku düzeni değişiyor, gece eşine ayıracak gücü kalmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 6. Ayda istek geldi. 6 ay boyunca zaten eşim de bnde hiç uyumadık yemek zor yaptık birimiz çocuk bakarken birimiz uyuduk yasa yemek ev işi vs. böyle geçti zaman. Gecemiz gündüzümüz olmadı. kimin aklına seks gelir:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir bilgim yok ne çocuğum var ne de eşim... Pas 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürümez. Kadının duygu durumu da erkeğin kadına bakışı da değişir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim demiş onu çocuğumuz var eşim eskisinden daha istekli hatta
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılVakit yoğun ve kadın özeline zaman kalmıyor e adamda sabırsız olunca malum işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBı kadın anne olunca veya çalışınca seks yürütemiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Yürütülebilir herkeste olmuyor ki bu
20 YorumlaSeks yapmaya vakit kalmıyordur
10 Yorumla
+1 yılYürütülür neden yürümesin
10 Yorumla
+1 yılYuruten yurutuyor yuutemeyen yurutemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYurutmek istemiyorlar. Malesrf. Sanirsin bir bizim memleketin kadinlari doguruyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBizim evde bu yaşanmadı
10 Yorumla Yürütülür. Ama zaman dilimi daralır.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikler değişiyor.
10 YorumlaYürütülüyor ama biraz emek gerekiyor
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın dikkat ederse açılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi olması gerekmiyor mu
10 Yorumla
+1 yılYürütülür ama cok zor
00 Yorumla
+1 yılÇünkü memesini hep çocuğunu öptürüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. siz de durum böyle mi?
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne