Soruya cevap vereyim o zaman. Hayır sevdiği kadınla daha zevkli olur. O gözle gören hıyar elbette vardır. Ama çürük bir tane elma var diye sepeti çöpe atmak olmaz
O yorum yazanların %90 ı abaza. Profillerine gir bak akşama kadar burdan kız kovalıyorlar. Hadi diyelim kaşarlık. O zaman erkek için de kaşarlık oluyor bu. Çünkü iki tarafta eşit.
Tabiki karakterle alakalı. Mesela erkek var yattığı kızları sağda solda anlatır. Erkek var hayatındaki her kızı özel kabul eder saklar. Sonuçta yaşanmışlık var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayir on gün önce biri yapalim dedi yaptık benden önce bosaldi benide boşalttı tesekur etti gitti harika yapiyordu
Sexting den etkilenmiyorum desem bilemiyorum yani telefondan olmuyor dokunmadıgim sürece anlam ifade etmiyor
Öyle bir kriter yok aslında. Kendi adıma konuşuyorum.
Sexting kalitesini yaşamasını bilmeyen tatmayan kişiye anlatmak imkansız olduğu için bilen kişilerle tartışmak lazım
Yok bee duygusal da oluyor
Daha mı çok bağlat
Eee yani
Ne diyorsun ablacım kuzum falan 😄
Aa niye böyle oldu 😂 o… yu kuzum diye çeviriyoo 😅
Hee otomatik çevirmiş pardon. Ben de ne diyor acaba diyorum 😂
Sonradan farkettim 😅
Soruya cevap vereyim o zaman. Hayır sevdiği kadınla daha zevkli olur. O gözle gören hıyar elbette vardır. Ama çürük bir tane elma var diye sepeti çöpe atmak olmaz
Ya bilmiyorum seven erkek öyle küçük düşürecek şeyler istemez gibi geliyo
Bazıları da sadece arzuluyo seviyo sanıyoruz ama
Küçük düşürecek ne var bunda? Birbirini seven iki insanın birbirini arzulaması küçük düşürecek bir şey değildir
Sevgili değillerse peki
O zaman farklı. Önceki muhabbete göre değişir.
Yanlış bişey dimi 😢
O anlamda demedim. Önceden yapılan muhabbet ve yakınlık önemli
He tamam yanlış anladım
Kaşarlk mı bu sence
Aynen
Hayır ne alakası var
Herkes başka bişey diyo kafam allak bullak oldu keşke sormasaydım böyle bi soru
O yorum yazanların %90 ı abaza. Profillerine gir bak akşama kadar burdan kız kovalıyorlar. Hadi diyelim kaşarlık. O zaman erkek için de kaşarlık oluyor bu. Çünkü iki tarafta eşit.
Evet haklısın. Sonuçta birebir aynı şeyleri yapıyoruz ben neysem o da o
Bu daha çok karakterle alakalı bence her erkek böyle düşünmüyor
Aynen öyle. O yüzden farklı düşüncelere kapılma
Teşekkür ederim 🙂
Tabiki karakterle alakalı. Mesela erkek var yattığı kızları sağda solda anlatır. Erkek var hayatındaki her kızı özel kabul eder saklar. Sonuçta yaşanmışlık var
Rica ederim ne demek :)
Maalesef çok var öyle anlatanlar da bence iki kişi arasında yaşanan orada kalmalı güvenip özelini açıyosun sonuçta
Erkeklik ayrı adamlık ayrı. Her erkek adam olamıyor ne yazık ki. Kızlar da öyle olunca kolay kolay güvenemiyor karşısındakine
Kesinlikle 👌🏻
Belki bazilari sever amasyada
Yoo sexting yapılan da değerlidir
Aynen öyle basit ucuz kadındır
Cidden mi seven erkek istemez mi
Seven erkek reel ister sanal çok saçma günü geçiştirmek için o muhabbete baş vururlar
Arada sevgi yoksa peki ama tanıdığın beğendiğin biriyle yapmak bu da ucuzluktur
Bu da mı ucuzluktur*
Yok o kşrlık sjjsjs
Erkekler her kızla sexting yapar
Bu kisiye gore degisir.
Sevdigimle bunu yaaprsam hosuma giderdi ama bazi erkekler amacina ulastigini dusunup noktayi koyar
Seksting komedi ya
Bence de çok saçma
Aslında çok iyiymdir ama sıkılıyorum
hayır
Gösterip vermezse soğurum
Yoo ben herkesle yapıyom
farketnez
Anlayamadım
kiminle ypr
kötü bakmam
Karmaşık bir durum