Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzel şeyler düşünürler canım. Çok güvenir ve her sırrını paylaşırlar. Fotoğraf ve video önemli değil, samimiyet, içtenlik ve gerçek hibi karşılıklı haz almak çok önemli. 😎🤪
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılIyi birine dustuysen sorun yok.
Kotu birine dustuysen dedikodunu yapar seni arkafaslarina mexe yapar.02 Yorumla- +1 yıl
Kotu insan olup olmadigini tecrube etmeden maalesef bilemiyoruz. Guveniuorsun. Onun istedijlerini yapiyorsun. Bakmisin seni sir tutmamis. En yakin arladasina anlatmis. Dedigin gibi iyiyse senle gecirdigi anlarin degerini bilir. Rahatlamayi tercih eder. Belki gercegi icin ugrasir. Hayellerini kurar. Onemli olan tabiki guven ve gizlilik
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde görüştüğünüzde birşeyler yaşamıyor musunuz bunu telefonda da konuşabilirsiniz. Sexting normal bir şey sevgililer arasında. Kötü bir şey düşünmez sanırım
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnladım olumsuz bir şey düşüneceğini sanmıyorum. Mutlu bile olmuştur. Hoşuna gitmiştir açıkcası
- +1 yıl
Yalniz biz yaparken seni hayal ediyorum hep coj istiyorum seni dedi bende beni isteyeceksin tabi başka birini hayal edecek değilsin hem biliyorsun ben olan her anlamda sadece benimdir sende benimsin dedim.
Seninim yavrum başka kimin olucam sende benimsin dedi
Sonrada pişman oldum acaba yanlış bisey mi dedim diye
Cevap sahibi+1 yılO kadar detaya girmeye gerek yokmus aslında ama olsun😀
Cevap sahibi+1 yılYok seninim benimsin diyebilirsinde kıskanma sevıyesıne getirip normal konuşma rutinine çevirmeseydin demek istedim. Yoksa yükselmen güzel bir şey. Ayrıca istiyordur tekrar ama çekiniyordur
- +1 yıl
Atıştık biraz gergindim. Boşaldıktan sonra isim bitti sana güle güle diyorsun resmen cevap bile vermeden toz oluyorsun evet kendim de istedim zevk aldım ama boşal sonrada devir bi tarafımı uyu Sabah ta uyumuşum de demedim yazdım. Öncesinde de biseyler dedim. Özür dilerim sonra. En son üstüne gelmicem konuşmayı devam ettirme gibi bi niyetim olursa yazarsın iyi günler dedim tamam anlayışın için teşekkürler dedi hoscakal dedim
2 gün boyunca sadece nasılsın dedi.
Iki gün Önce de sana bisey soracağım dürüst ol ayrılmak mı istiyorsun dürüst ol bu bu kadar abartılacak bisey değildi çünkü ayrılmak istiyorsan sürüncemede bırakmaya gerek yok birbirimize dürüst olalım. Bazı şey bittiyse ki olabilir bunu benimle paylaşman yeterli dedim. Ayrılmak istemiyorum çok yoğun çalışıyorum, yok bitmedi seviyorum dedi
Erkeklerin 1000/999 u kirli sohbetleri ve kaşar kızları sever... Aferin sana...
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar zaman sonra böyle düşüncelerin geliştiği önemli
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErken. aslında seviyosa böyle şeylere gerek görmez soğuya bilir fotoğraf felada atma iyisi konuşma böyle şeyler benden tavsiye
Cevap sahibi+1 yılAynen. Sevgi başkadır böyle şeyler düşündürmez. sen sogudunmu
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben ilerisini de isterim
04 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Hoşlarına gider emin ol
02 Yorumla
+1 yılSeveriz o hatıunları çok
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılf*ck diyorsun olur olur
02 Yorumla- +1 yıl
Yok tam f. uck değil. Sevgilim ve reelse de bisey yasamadik
- +1 yıl
Sevgililik demek f*ck demektir zaten sexting yapıyon onu yapınca kardeş kardeş mi konuşuyonuz zannediyon sen bugün yazışırsın yarın yaparsın sadece masumlaştırmak için f*ck ilişkisini sevgililik yaptılar seni seviyorum ben de seni seviyorum hadi sekss yapalım bitti bu kadar bugün var yarın yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğuma duyguları oluyo mu acaba sonrasında ya da gözden düşme
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sıkıntı olmaz yapmayanmı var onu yani
02 Yorumla
+1 yılBen ilgili hoş biri diye düşünürüm.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBsy düşünmem onu arzularim okdr
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevmiyorum şu sexting mi ne
00 Yorumla
+1 yılGüzel oluyor bence :P
015 Yorumla- +1 yıl
Eğer gerçekten güzel geçerse, her gece yapmak ister tabi ister istemez bağlanma olur.
- +1 yıl
İyi tahrik olmuş :)
- +1 yıl
Cinselliği iyi hissettirmişsindir.
- +1 yıl
Daha ilerisi de vardır :P
- +1 yıl
Sadece evet dememişsindir seen fenasın bence Banuuuu :P
- +1 yıl
Bencede daha azdırıcı amaaa :)
Daha fena olursa mesaj at burada yasak yemeyelim
+1 yılSevgililiğin hangi döneminde olduğuna bağlı
04 Yorumla- +1 yıl
Bence normal çekim olduğu için o kadar süre görüşmüşsünüz. Bu durum senin kötü biri olduğunu göstermez. Netice de kadınların da dürtüleri var
- +1 yıl
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ateşli
04 Yorumla- +1 yıl
Sevgiliye his artıyor mu
- +1 yıl
Ciddi düşünüyorsa artar tabikide
- +1 yıl
Ilk yaptık bunu tekrar yapicak miyiz dedim. Sen isteyene kadar yapmicaz hem coj sık yapılacak şeylerde değil dedi. Ilk 5 şubatta yaptık sonra 16 şubatta yaptık sonra 28 şubatta sonra 1 ve 3 martta.
3 martta sabah ona bu gece seni istiyorum dedim. Gece yaptik - +1 yıl
Bilemiyorum bende sormak istedim
+1 yılCokkkk seyy
04 Yorumla- +1 yıl
Güzel şeyler düşünür
- +1 yıl
Olmaz gibi
+1 yılAteşli memnun eden
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır severim
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bağlanır
00 YorumlaYa aşırı fantezim