Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrada herkes çuvallıyor Allah aşkına yer yok ya bana inanılmaz saçma geliyor yani istekli iken bile yapılmaz çok aşırı Ergence Ergence bile değil çok saçma değil mi😂😂😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSexting , aslında yaptığın kişiyle alakalı.. şahsen benim çok keyif aldığım bir kız da oldu.. hiç almadığım devamlı konsantrasyonumu dağıtanda. Biraz da karşıdaki kişinin olaya bakış açısıyla alakalı...
Mesela ben aşırı keyif alıyorum sextingden, neden diye sorulacak olursa, partneriniz yapmak istediklerini dilinden duymak, o duygu ve heyecan yüklü fısıldamaların hepsini yazıyor olması birebir yapılan sekste aynı etkiyi veremeyebiliyor ve beni de bu olay çok çekiyor00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok artik rakiplerim cidden bu kadar berbat mi 😂 Ben simdiye kadar 2 kisiyle sexting yaptim ikiside birden fazla kez yazdilar yine yapmak icin haliyle iyi yaptigimi dusunuyorum.
Sexting olayi zaten kadini delirtmek, azdirmak ve isteklendirmek uzerine. Erkekler bosalmaya calisiyorlarsa vay hallerine 😂 Baskasiyla yaptin mi bu surede?
00 Yorumlasexting p*rno hayal etme zaten :D abi çok komik nasıl yapabiliyosunuz birde nude atıyosunuz nasıl nasıl yaa
10 Yorumla
+1 yılSextingle haz alanın aklına şaşıyorum nasil bari boşalabiliyo musunuz?
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşarılı olursa evet
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe görsel ne ses hiçbir tahrik edici unsur yok. Yaz yaz boşa. Zevk veren bir yanı yok. Ne zevk alıyorsunuz?
10 Yorumla Hayatta oldukça başarılı olduğum 5 10 adet durumdan bir tanesidir budur. Yeterki hak edene bir bayan olsun
00 Yorumla
+1 yılSevişir gibi konusucaksin
Ve kadına hayal etme fırsatı vericeksin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an o kadar berabt bir erkek anlattın ki. Nasıl buldın o adamı
00 Yorumla Yazışarak yapmak yerine birebir görüşmek daha güzel bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Hayal meselesi herkes hayal edemez o anı bu işler sana göre değil
00 Yorumla
+1 yılBen açıkcası aynı özensizliği kadınlarda gördüm. Ben bir fantezi bir ortam kurup en başından hayal edene hatta birleşme anına kadar kurgu yapana kadar sıkılıp gidiyorlar. Haliyle ben de yükselemediğim karşı tarafı mutlu eden yazışmalar yaşıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılKurgu? Hayal gücü ölmüş olabilir ve bunun katili ben miyim acaba
- +1 yıl
Bence erkekler genel böyle olabilir ya da toplu im
+1 yılYazışarak seks yapmak çok saçma içimden gelmiyor benim artık çok eskiden yapıyordum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkrep eekegini dene kanka bak bakakjm nasil olurmuş o zaman fikirlerin değişir 😅😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaska birisini de deneyebilirsin. Konuştuğun kisiyle alakali bir durum bu.
00 Yorumlaİyi tecrübeli ise güzel olur
00 Yorumla
+1 yılSen beni denemedin galiba
00 YorumlaSextng dediğiniz şey yokluktr wk
00 Yorumla
+1 yılErgenmisiniz ne sextingi oğlum
00 Yorumla
+1 yılNiye Jersey de biz suçluyuz😒
00 YorumlaYapamamışsınızdır bizim 20 dk sürüyo
00 YorumlaAslında bence kadınlar pasif kalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBahtın kara gülüm 😂sana denk gelmemiş 😉
00 Yorumla
+1 yılKonustugun kişiye bağlı
00 YorumlaHer erkek aynı degil ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. kalitelisi için beklerm tatlım
00 YorumlaOooo sana denk gelmemiş 😂😂
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Acemiler olabilir
00 Yorumla
+1 yılBenimle yapsan max 5 dakika
00 YorumlaBen çuvallamam asla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇuvallıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir
00 Yorumla Abazadır..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam