evli erkeklerin cinsel yaşamını ne sıklıkla cinsel ilişkiye girdiklerini merak ediyorum çünkü ben evli değilim evlilikte bu olau her gün mü oluyor haftada bir mi merak ediyorum nedense
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
1 yılHehe sorunun sağlıklı cevabını erkeklerden alamaSın kadınlara sormalısın erkeklere sorarsan günde iki kere yapıyorum öğlende yemek molasından gelip yapıyorum der ama işin Aslı haftada 1 kere 3 dakika belki geneli bu böyle tabiki herkes böyle değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yıl2 günde 1 ilişki yaparım genelde. Bazen iş anlamında yorulursam haftada 2 olabiliyor. Şekerli şeyler tuketirsem o akşam o enerjiyi atabiliyorum yani net bir şey yok tek taraflı da değil bu. Ben istemedim karı istedi mesela yapmıyorum diyemezsin hadi bugün dedin yarın diyemezsin ama dediğim gibi ortalamam 2 günde 1 e tekabül ediyor gibi
01 Yorumla
Soran1 yılmantıklıymış anladımmm
Gizli Üye(36-45)1 yılİnan bana evliliklerin çoğunda evlilik öncesi seks olmadığı için hep zıt kutuplar birbirini buluyor
Erkek istekli olsa kadın isteksiz
Kadın istekli olsa erkek isteksiz ruhsuz
O yüzden inan bana öyle her gün veya haftada en az 3 kez düzenli ve tatmin edici cinsellik yaşayan çiftler çok çok az sayida010 Yorumla
Soran1 yılay doğru olabilir bu ama haftada üç mantıklı gibi
Cevap sahibi1 yılYa bunu sayılara VS odaklamak, kaliplastirmamak gerek.
Eşler birbirine isteklerini, fantezilerini açık açık ifade edebilmeli
Ve birbirini red etmemeli.
O yüzden cinsellik uzun süreli mutlu bir evliliğin en temel direği
Soran1 yılanladım haklısınız
Cevap sahibi1 yılYani cinsellik olarakta evleneceğiniz kişiyi tanımanız çok daha iyi olur
Soran1 yılbencede buna katılıyorum
Cevap sahibi1 yılYaş kaç sizin
Soran1 yıl23
Cevap sahibi1 yılİstekli biri misiniz
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılO zaman hayatınıza giren kişiyle cinsellik konuşmaktan onu cinsellik konusuyla tanımaktan çekinmeyin
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sende evlen artık
03 Yorumla
Soran1 yılbi ara evlenicem
Soran1 yılyok sevmeden olmaz
Erkekler Ne Diyor
16
Gizli Üye(36-45)1 yılBunda merak edecek bşrşey yok kavun/karpuz gibi düşün tatlısı da var kelek çıkanı da. Önemli olan senin evleneceğin kişinin libidosu. Kimisi hergün yapıyor kimisi hafta da bir hatta iki haftada bir. Fakat evlilikte cinsellik için ideal olanı hafta da 3 gün yapılması.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Başla gıpta hergun bazan 2-3 olur sonrası hergun yaş ilerledikçe haftada 3 bdahada ilerlerse haftada bir olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvliliğin ilk zamanları haftada 4-5 olabilir ancak yıllarla ters orantılı olarak haftada bir sonrasında iki haftada bir falan oluyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılduruma göre değişiyor. bazen 2 günde bir, bazen haftada bir.
04 Yorumla
Soran1 yılanladım bu ortalama bir cevap sanırım ama evliliğin yılı da önemli galiba
- 1 yıl
biz 10 yılı devirdik, öyle bir rutin yok. değişiyor modumuza göre, sağlığımıza göre.
Soran1 yılvaov 10 çok iyiymiş
- 1 yıl
göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor 10 yıl.
Gizli Üye(36-45)1 yılHaftada iki kez genelde ama bazen de bir veya üç kez fakat çok nadir öyle oluyor.
10 Yorumla
1 yılHer gün bir kaç defa olması gerekiyor
02 Yorumla
Soran1 yılyorumun nedense hata veriyor
- 1 yıl
Veriyor site bozuk
1 yılHem cinsini merak etsene
02 Yorumla
Soran1 yılhemcinsimle yapıyorsun ya hani
- 1 yıl
Merak et bakalım
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılNeden ya da neyi merak ediyorsn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYer uygun olsaydı soru cevap yapardık
02 Yorumla
Soran1 yılyapalım iste
Cevap sahibi1 yılÇıktım o zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılhergün, 2 günde bir bazende
00 Yorumla
1 yılNeden
00 Yorumla
1 yılEtme.
Fazla merak00 YorumlaEvlilere sor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSorabilirsin
01 Yorumla
Soran1 yılher gün yapılıyor mu sağlıklı olan nedir
Gizli Üye(18-24)1 yılhaftada 4 en az
010 Yorumla
Soran1 yılçok çok değil mi ve kaç yıllık evlilşk bu böyle
Cevap sahibi1 yıl5 yıl oldu ilk yıl haftada 7 den fazlaydı sonra 5 6 ya düştü sonra 4 e düştü işler güclerden ama 4 standart gibi iyi.. iş olmayınca bazı akşamlar 2 saati geçiyo genelde 30 dk 50 dk arası sürüyo ama
Soran1 yılilk yılda abartmışssınız hahahsjdkddk ay ama haftada üç ideal gibi ama kaç yıllık evli oldupunuz önemli herhalde bu konuda
Cevap sahibi1 yılyok ten uyumu ben hala bu yıl bile gerçi dün den bahsediorum :D ilk günki darlıkda nasıl yapmıyım
Soran1 yılahahahahah anladım süpermiş o zaman
Cevap sahibi1 yılsoğan suyu sırrını veriyim işine yarar;)
Soran1 yılsoğan suyu nedir kdkdkddk
Cevap sahibi1 yılbenm ki asla ila vs krem kullanmaz aktarlık ürünlerle takılır. sogan suyu vajina darlıgı yapıo araştır
Soran1 yılsağolun ihtiyacım yok kfdkck
Cevap sahibi1 yılgün gelir olur merak etme ;)
Gizli Üye(30-35)1 yılSana bağlıı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler, evli erkeklerin cinsel yaşamlarını merak ediyorum. Niye böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat