Erkekler Evlilik hayatınızda her gün mü cinselik isterler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani bilmiyorum ama ben evlensem her gün yorulurdum herhalde. Haftada 3-4 kere belki ama her gün her gün yıpratır hele ki işten dönmüş biri için yorucu olmalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün yaşanan cinsellik belli bir zamandan sonra sıkar, 2 ya da 3 günde 1 yapılmalı ama planlı değil. Ansızın karar verilmeli çünkü planlı seksin verdiği haz fazla tatmin etmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılrc erkeği her konuda olduğu gibi onda da kötü o yüzden fark etmez onlara
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi bi de kadınları cinselik obje gibi görüyorlar
Cevap sahibi+1 yılel malı hepsi
Kadina bağli. Ben ufak birşeyde bile etkilenirim hevesin olmasada yaparim yani. Kadin etkilemeyebilirse hergunde yaparim
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatınızı cinselik üzere kadını da cinsel obje olarak görünüyorsunuz?
+1 yılHergun yapıyorsa istiyorsa ver ne zararı var madem kocan
04 Yorumla
Soran+1 yılNe nasıl ne her gün ne ya
- +1 yıl
Her gün yapılabilir yani
Soran+1 yılHayır yapılmaz
- +1 yıl
Bence yapilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen nerdeyse hergün istiyorumda partnerim istemiyor. Erkeklerin çoğunun gerçekten hiç ara vermeden cinsellik yaşayabileceğini sanmıyorum. Çevremde ki diğer evli çiftlerde de yok. Evliliğin ilk haftalarında oluyor sadece.
00 Yorumla
+1 yılCinselliğin evlisi bekarı olmaz ihtiyaçtır iki tarafın nasıl kendini alıştırdığına ve güncel hayatta ne ve nasıl yaşadıklarına bağlıdır
00 Yorumla
+1 yılKadının hergün istemesini daha çok tercih ederiz
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kadın varda çok zor bulunur
- +1 yıl
Önemli olan zoru bulmak işte kolayı herkes buluyo
Soran+1 yılHer gün istekli kadın bulamazsınız diyorum ben de öyle kadınlar nadir olur
- +1 yıl
Hergün olması şart değil gerektiğinde gerektiği kadar olması yeterli azla yetinebilen biri değilim
+1 yılBekarım onu belirteyim, bana göre her gün olması fiziki açıdan yıpratır sonuçta iş güç stresi de oluyor vücudu fazla yıpratmak doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılİsteyebilir ama haftada 2-3 yapabilise ne mutlu 😀😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler doymak bilmezler cinsellikte hergün olsun isterler
00 Yorumla
+1 yılEşim nasıl isterse öyle olur ben teklif ederim gene ama hatunum ne der mualla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 5 senedir yalnızım evlensem ilk zamanlar her gün isterim çok yükseğim napim hiç yapmadım ya yaş 30 olunca çok başka oluyo hem çok mantıklıyım hem çok istekli tutkulu
00 Yorumla
+1 yılYani günde 3 öğün yemek yiyoruz günde bir öğünde sizi yiyelim
00 Yorumla
+1 yılEvli değilim ama beraber olduğum biri olursa sabaha kadar yapiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk aylarda, bir de zaman zaman istek durumuna göre bazen her gün isteyebilir ama bu bir ayın 30 günü anlamına da gelmesin tabi😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen her gun istersen zamanina gore
Ben evliyom bazen hergun bazen 2 gnde bir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKişiye bağlı diye düşünüyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler her an cinsellik düşünür
Ama Her gün aynı Pilavı Yemek yemezler
Temel Sorun bu.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen her gün isterim yani yapmazsa zorla olucak değil ama haftada 1 falan derse aldatmak zorunda kalicam bu sefer
012 Yorumla
Soran+1 yılNe yani kadına zerre değer sadece cinskilik için mi evlenmiyorsunuz? Aldatmak zorda kalacakmış hey Allah ım ya sizin gibiler evlenmesin yakmayın kadınların başını
Cevap sahibi+1 yılİyide sadece cinsellik icin evlenmiyorum ki çok ters bakiyorsun konuya
Soran+1 yılEe vermiyorsa aldatirm ne demek evleneceğiniz kadına değer verseydiniz şimdiden aldatırim demezsiniz? Belli ki sadece cinsel ihtiyacınızı karşılamak için evlenirsiniz bir kadınla
Cevap sahibi+1 yılBak ben bir insani sevdiğim için evlenirim onunla zaman geçirmek için eğlenmek için sevişmek için brn hayatımi ona adarim isterim ki oda benim gibi olsun ama ben libidosu yüksek biriyim ve bana ayak uydursun isterim günde bir kere yapmam lazım isterim yani ama derseki haftada 1 kereden baska yapmam ben napabilirim yani yani tutamam kendimi o yüzden ben hiçbir kadının geçmişine bakmam libidosu yüksek olsun isterim benim gibi bana dayansin isterim zaten evlenmeden öncede yaparim birbirimizi taniyalim ona göre evlenirim ben onunla gidip illa aldatacak halim yok 😁
Soran+1 yılKendiniz diyorsunuz benim gibi olsun yüksek libodoya sahip olsun o zaman kendiniz gibi birini bulup evleneceksiniz keza kadınlar erkekler gibi de değil her gün istemezler onu geçtim erkekler de her gün istemezler belli bir saatten sonra niye siz kadına ayak uydurmuyorsunuz da o size ayak uyduracakmış? Sizin bu hayata tek derdiniz cinselik başka gayeniz yok
Cevap sahibi+1 yılBen karıma ayak uydururum ki her zaman olmaz tabiki diyebilir bugün istemiyorun aaa bugun istemedin ben gidiyorum seni aldatmayami olucak hayir sen önyargılı davranıyorsun bana karşı şu an 😁 ama kalkıp her gün her gün bana bahae uydurursa drmek beni istemiyor derim baska kadinlarda sadece cinselligimi kapatirim hepsi bu ki zor bir ihtimal karimin gerçekten yapacak hali yoksa yapmam ama beni oyalarsa istemiyorum diye yaparim yani
Cevap sahibi+1 yılKarima can kurban ya ömrümü yoluna adarim şu an yok ama yaparım yeter ki uyusalim
Soran+1 yılKarısına canı kurbanmış hala da aldatırim diyor ya evlenme sen ya
Soran+1 yılKadına verdiği değer sıfır cinseliğe değerin çok umarım karın da seni aldatır bir gün zor durumda kalsa sen yoksun diye cinselik ihtiyacını karşılar kadına da hak verirsiniz artık malum ihtiyaçını karşılıyor sizin gibi
Cevap sahibi+1 yılSen beni çok yanlış anlıyorsun ya
Cevap sahibi+1 yılBen zaten eşimi zor durumda birakmam ki ben de oda beni zor durumda biraksin istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBir yandan haklısın ama keşke beddua etmesen
Erkeğine göre değişen bir durum...
00 YorumlaŞahsen her gün istemem ama öpüşmek isterim
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir libidoya bağlı.
00 Yorumlaİster ne zman ister ne kadar ister belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılBirer gün arayla en mantıklısı
00 YorumlaBi sure sonra hersey manotonlasir
00 Yorumla
+1 yılil bir sene sonra hergün kuru fasulye yenmez
00 YorumlaBaşlarda hergün ama sonra ayda 2 ye düşer
00 Yorumla
+1 yılHayir bu iliskilere gore degisir.
00 Yorumla
+1 yılHer gün değil ama sık sık olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. başlarda hergün sonra seyrekleşir zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu erkek istemiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn başta öyle , sonra ayda bir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk başlarda öyle sonra sıkılıyorlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet en az günde bir
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartmaya hayatı cinskilik üstüne mi kurdunuz
- +1 yıl
Ben böyleyim sabaha kadar 13 rekorum
Hayır tabii ki
00 Yorumla2. Gün kesin
00 YorumlaAdam işe gidiyo yorukuyo nası heegun yapsın aw
00 Yorumla
+1 yılBen her gün isterim
00 Yorumlaher saat ıster
00 Yorumla
+1 yılIstege bagli
00 Yorumla
+1 yılSanki sizler istemiyorsunuz hergun
016 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar erkekler gibi değil bana kalsa 1 ayda 2 kere yeterli
- +1 yıl
Sonrasi sıkıyor degilmi
Soran+1 yılHiç yapmadığım için bilmiyorum ama sıkıcı gelir bi saaten sonra
- +1 yıl
Hic mi sevgilin olmadi
Soran+1 yılOlmasını istemedim
- +1 yıl
Lz mi olacagin
Soran+1 yılNe alaka ya? Saçmalama!
- +1 yıl
Omur boyu bekar mi kalacagin
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Bence sevgilin olmustur senin baktinki erkeklere guvenilmez degilm8
Soran+1 yılYa olmadı kardeşim ne yalan söyleceğim ya
- +1 yıl
O zaman cinsellikle alakali soru sorma oku iyi bir meslek sahibi ol kendine de laf getirttirme😀😀😀
Soran+1 yılAhhhahhhh zaten üniversite okuyorum laf getirme derken? Size ne istediği mi sorarım orası sizi hiç ilgilendirmez!
- +1 yıl
Sen belli ki degisiksin sen bencede evlenme seninle evlenmek isteyene allah sabir versin😀😀😀
Soran+1 yılAhhhahhhh değişik mişim sisjjj normal insanim yahuu 😃
- +1 yıl
O yuzden ben evlenmeyecegim sevgili yapmayacagim ama cinsellik icin konusacagim komiksin
+1 yıldoyumsuz sa evett
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet boşanma sebebim
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılher gün cinsellik istememe hanım dayanamadı ve boşandım
Soran+1 yılİyi olmuş kadını cinsel obje gibi görüyorsan iyi yapmış
Cevap sahibi+1 yılkadın kadınlığını yapmalı...
Cevap sahibi+1 yılobje olarak görmüyorum kadın olarak görüyorum
Soran+1 yılKadın sırf siz her gün istiyorsunuz diye çileye katlanmak zorunda değil her gün ne ya hayat sadece sizin için cinsellikten ibaretmiş belli ki kadına değer falan vermemişsiniz
Cevap sahibi+1 yılverdim vereceğimi
Cevap sahibi+1 yılbenimle mutlu olmasa tekrar birleşmeyi istemezdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılEeer ne yapim
00 Yorumlayok öyle bişey
00 Yorumla
+1 yılİstedim vermedi
00 Yorumla
+1 yılİsterse verir misin
00 Yorumla