Görüştüğüm biri var. Helali haramı bilmesi çok güzel çok hoşuma gidiyor efendiliği, huyu suyu. Ama evlenince de böyle mi olur? Yatak odasında ayıp olmamalı bence. Ki ben erkeğin baskın olmasın Dan da hoşlanıyorum😂sizce düşüncelerim önyargı mı? 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılderdini seveyim. düzgün bi erkek buldun da cinselliği eksik kalsın.. TÜRKİYE koşullarında her türlü yükü stresi erkeğe yükleyip bi de cinsellik beklentinize hayran kalıyorum. cinsel performans sergilemesi gereken kadın olsaydı hepiniz dünya çapında alay edilirdiniz.
24 Yorumla
Soran1 yılCinsellik önemli benim için.
- 1 yıl
o zaman bi erkekle ömür geçiremezsin net. baktın beceremiyor seni ne yapacaksın? bunu test etmeden denemeden göremezsin.
Soran1 yılYa ne alakası var sen de. ona göre birini arıyoruz işte.
- 1 yıl
nerden bileceksin işte.. biz de kadınların malum yeri pembe oluyor sanıyorduk ama kap kara oluyor ülkemiz koşullarında. denemeden bilemezsin. Ama benden sana bi tavsiye aşırı kalıplı iri yarı sporcularda bile cinsel performans sorunu olabiliyor. aktif spor salonuna giden değil futbol oynayan yani bedenini kullanan (işte de olabilir) insanlar daha önde olmalı senin için. masabaşı çalışanların performansı onlar kadar olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Niye ne alakası var ki? Tamam tecrübesizliği nedeniyle böyle düşünüyor olabilirsin ama aç kurtun hâli sana yeter de artar bile 😄
24 Yorumla
Soran1 yılYok tecrübesiz olması problem değil. Sanki şey gibi geliyor hep aynı pozisyon da sevişiriz gibi 😂😂
Soran1 yılİster mi o önemli
1 yılhiç deneyimi olmadığı için ilk ne yapacağını bilemez
21 Yorumla
Soran1 yılOnlar önemli değil. hani sonrasında da çekingen vs olur mu.
Bence orada işler değişiyor. Ön yargılı olma oralarda neler yaşanıyor 😀
20 Yorumla
1 yılGenelde iyi sevişirler bence
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet maalesef öyle olacak fantezi vs unut
24 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi
Cevap sahibi1 yılGerçekten evet diğer yanlari iyi ama fantezi falan olmaz oral olmaz Seksi kıyafetler vs olmaz evin farklı yerlerinde sevisme dışarda sevisme olmaz arabada vs
Soran1 yılÇok sıkıcı ya. öyle ilişki olur mu
Cevap sahibi1 yılAynen öyle eğer cazibeli vs doymak bilmeyen biriysen yazık edersin kendine
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Tamamen sürpriz yumurta
20 Yorumla
1 yılYatakta nasıl bilemeyiz
20 Yorumla
1 yılEmin ol öyle değil o işler
23 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi diyorsun
- 1 yıl
Evet erkeğin mufazakarı seküleri olmaz, a* görünce hepsi altarın oğlu Tarkan'a dönüşür
Soran1 yılBilmiyorum emin değilim ya
Gizli Üye(25-29)1 yılEmin ol yatak odasında farklıdır
20 Yorumla
1 yıliçinden ne çıkar bilemezsin :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnlar daha fena aksine
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende muhafazakar biriyim hiç korkun olmasın
117 Yorumla
Soran1 yılFantezi falan her şeye okey misin 😂ne bileyim ya sanki hep soft sevişirmiş gibi geliyor muhafazakar insanlar
Cevap sahibi1 yılTabiki okeyim 😂 yok yok öyle düşünme bi ara kız arkadaşımla tavana ayna yaptırmayı bile konuştuk hatta sen düşün 😂😂
Cevap sahibi1 yılTabi eskiden di
Soran1 yılHadi ya 😅iyimiş o zaman. biz görücü usulü tanıştık. Ailesi muhafazakar kendi aşırı değil zaten. neyse zamanla belli eder az çok herhalde 😂
Cevap sahibi1 yılAma tabi ne olur bilemem şimdi herkes farklı düşünüyor sonuçta iyi düşün iyi olsun 😂😂
Soran1 yılEvet orası öyle. Hayır istemem dediğin bi fantezin var mı? Böyle argo vs mesela 😂
Soran1 yılBiraz özel oldu ama jsjsjs
Cevap sahibi1 yılBi tek anal bide tabi grup mudup onları zaten saymıyorum 😂😂
Cevap sahibi1 yılİstersen özele gel istediğin özeli sor sorun değil düşüş
Soran1 yılYok teşekkür. silerim cevabını istersen
Soran1 yılArgo derken argo konuşmaktan 😂 ay ne bileyim ya bu önyargımı yıkayım arada çekim var gibi ama benim yüksek libido yanıltıyor da olabilir
Cevap sahibi1 yılYoo kalabilir ben senin için söylemiştim dahası varsa diye amacım seni rahatsız etmek değildi yani hami kullanıcı adını öğrenip falan sormak istediğin varsa diye söyledim
Cevap sahibi1 yılYok yani konuşulabilir tabi argo yerine göre öyle bi önyargım yok benim 😂
Soran1 yılHımm anladım. belki o da senin gibidir. hayırlısı bakalım 😂
Cevap sahibi1 yılO dediğin kim 😂😂
Soran1 yılİşte görüştüğüm kişi
Cevap sahibi1 yılHaaa ya pardon benim kafa gitti başka yerlere umarım öyledir 😂
1 yılZannetmem
20 Yorumla
1 yılaksine çok iyi sevişiriz
10 Yorumla
1 yılÖğretirsinğz
14 Yorumla
Soran1 yılÖğretirim de ben de çekinirim bazı şeyler de o erkek sonuçta
- 1 yıl