Yani cinsel anlamda penis uyarılır mı
Ya da ne hissederler
Yani cinsel anlamda penis uyarılır mı
Ya da ne hissederler
Bu tür soruları sormak oldukça normaldir ve merak etmek de gayet doğal bir durumdur. Öpüşme, insanların duygusal ve fiziksel olarak birbirlerine yakınlaşmasını sağlayan önemli bir iletişim aracıdır. Erkeklerin öpüşmeden tahrik olup olmayacakları veya cinsel anlamda uyarılıp uyarılmayacakları kişiden kişiye değişebilir. Ancak genel olarak, öpüşme sırasında cinsel bir uyarılma yaşanabilir. Öpüşme, vücutta hormon salgılanmasını tetikleyerek cinsel arzuyu artırabilir ve bu da erkeğin penisinin uyarılmasına neden olabilir.
Her öpüşme tahrik ile sonlanmıyor. İnsan bazen fazlasıyla istekli olabiliyor. Öpüşme aslında bu durumda büyük bir yangın için küçük bir kıvılcım sebebi olabiliyor. Bir burada karşında ki insanın nasıl öptüğü de önemli. Gerçekten ateşi bir şekilde öpüşüyorsa bana göre gayet tahrik edici olabiliyor bu durum.
Cevap
22Cevap
Yokluktaki bir erkek evet tahtik olur. Ama aktif seks hayatı varsa tahrik olmaz.
Ben oluyorum onlar da oluyordur, yoksa niye dudaktan opüyoz gözünden öpmuyoz🙄
Hem kişiden kişiye hem de öpüşmenin şekline göre değişir.
Tabiki tahrik oluyorlar
Olmazsa zaten zikini kessin atsin
Nasıl öpüştügümüze bağlı bu
Öpüşmeden öpüşmeye fark eder o
Ateşli ve uzun öpüşme ile olur
Öpüşmenin ne kadar iyi olduğuna bağlı
Bu yaşa kadar hiç yoklamadın mı ablacım ya
Olur
Sadece anlık bir saniyelik olsa
Tahrik olabilir istem dışı
Sahip olmak demek penisin kalkması mı yoksa kalkmadan da tahrik olur mu
Her şekilde erkek tahrik olur bir kıza karşı illa çıkmak olması ya da mini etekli şortlu dekolteli açık olması gerekmez çekim etkilenme varsa teninin kokusundan bile etkilenir parfüm bile olsa
Peki tahrik olmaktan kastınız penisin kalkmasını Yoksa sadece bir şeyler hissetmek mi
Hissetmek elbette kıza karşı çekim var demek oda etkilenmektir penisin kalkmasi normaldir kimine göre anormal geliyor bu durum heleki kızlara yanlış anlaşılmasın kalkması doğal bir şey kalkmamasi asil anormal
Işte her tahrik olduğunuzda kalkıyor mu diye sordum ben de
Evet kalkıyor istem disi
Yavaş yavaş kalkıyor 🙈
Kalkması sizi rahatsız ediyor mu
Penisin uyarısı doğal bir şeydir
Konuşmak istersen yaz konuşalım
Bilmiyorum ben kalkıp kalkmadığını merak ettim yani çok fazla temas olmadan sadece yan yana yatmayla Mesela bir şey hisseder mi
Hisseder istem dışı oluyor bazen bu durum yani seni düşünüyor olabilir sana karşı istek vardır bendede oluyor mesela bu durum ufak bir temas bile kalkmasına neden oluyor yanyana iken bile durduk yere kalkıyor hakaretlenme oluyor 🙈
Dün mesela arkadaşım yanındaydım istem dışı kalktı belli oluyordu pantolondan 🙈 pantolon yilani kalkmis dedi bende evet dedim güldü 🙈
?
Ordmsn
Kalkıyor benimki
Güzel bir an olmalı
Uyarılır
Olur
Siz olmuyor musunuz
Olmws
olur
kazik gibi olur
Olurlar
Uyarilır evet
Olur
Kısa bir öpüşmeyle?
Öpüşmemeyle bile olur
Nasıl olur mesela
vücuttan bağımsız, erkeği her yerde rezil edebilecek, durduk yere hareketlenen bir organdan bahsediyoruz
Sadece yan yana yatmayla birbirimizin yüzüne dokunma ile olur mu
olur tabii
Hangi masum hareketlerle tahrik edebilirim onu
Olurlar
Eeee yani
Olurr