Erkekler için çok önemli degil öpüşmek ilerisi önemli ama tabiki de erkek de kız da öpüşmeyle başlar zevke gelsin uyarsın hareketlilik sağlasın öyle direk olmuyor öpüşmek yalamak emmek oral yapmak bunlar uyaricidir oral de kizlarda daha önemlidir mesela kiz ne kadar cok sevke gelip ıslanırsa sulanırsa daha iyidir
Soran
+1 yıl
Oral yapmadan bir erkek sertleşmez mi peki ben her şeye kalkıyor penis sanıyordum
Yok onu erkekler icin demedim kizlar icin dedim erkeklerin penislerinin kalkmasi kolaydir zsvk almasi kolaydir zaten onda sorun yok sorun kızlarda kizlarin zevk almasi sulanmasi islanmasi zor oluyor
Azdırmak dediğin tahrik etmekse evet fazlası ile tahrik edici niye kadınlar için öyle değil mi?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet kadınlar için öyel zaten mesela sevgilim yanağımdan öpse huylanıyorum yani çok hoşuma gidiyor dudaktan olsa ıslanırım eminim ama sanki erkekler kızlar için öpüşüyorlar gibi hissediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Opusme başlangıç ve ısınma.. Sonra ani bir harekete geçiş aşaması ve sonra yüksek sesli kısıma hızla geçiş..
Benim için çok önemli he şu öpüşme şu hafif dudak dudağa dokunma değil tutkulu olanı azdırıyor
Öpüşme zaten başlangıç buna ön sevişme deniyor
Evet ams ne bilim yaa sanki erkekler öpüşmeyi sevmiyormuş gibi geliyor bana
Erkekler için çok önemli degil öpüşmek ilerisi önemli ama tabiki de erkek de kız da öpüşmeyle başlar zevke gelsin uyarsın hareketlilik sağlasın öyle direk olmuyor öpüşmek yalamak emmek oral yapmak bunlar uyaricidir oral de kizlarda daha önemlidir mesela kiz ne kadar cok sevke gelip ıslanırsa sulanırsa daha iyidir
Oral yapmadan bir erkek sertleşmez mi peki ben her şeye kalkıyor penis sanıyordum
Yok onu erkekler icin demedim kizlar icin dedim erkeklerin penislerinin kalkmasi kolaydir zsvk almasi kolaydir zaten onda sorun yok sorun kızlarda kizlarin zevk almasi sulanmasi islanmasi zor oluyor
ağzının tadını almak, dille öpüşmek evet azdırıcıdır
Evet azdırıcı zaten o hazırlık ve uygunluk testi gibi birşeydir
Tabiki azdırıcı sexting de de ısrtla uzerinde konuşurum o kadar basıi bişey değil bu
Hic opusmedim acma sapan kisileri optunuz hep
Azdırmak dediğin tahrik etmekse evet fazlası ile tahrik edici niye kadınlar için öyle değil mi?
Evet kadınlar için öyel zaten mesela sevgilim yanağımdan öpse huylanıyorum yani çok hoşuma gidiyor dudaktan olsa ıslanırım eminim ama sanki erkekler kızlar için öpüşüyorlar gibi hissediyorum
Sevgilin sana öyle hissettirmis sanırım ama sebebini bilemem demekki arzulayarak opmuyor seni 🤔
Hiç öpüşmedik
O zaman tamamen yanlış zannediyorsun 😉
Dil dile değecek sarmaş dolaş bir vaziyette avuç içleri de kalçalar la dolacak ozaman azdırıcı olur
öpüşme şekline bağlı
Kaç şekli var ki
yanaktan öpme ise olmaz. dudaktan ve boynundan öpersem offff
Her türlü temas yeterlidir
Azdirici o şekilde benimki taş olur
Ben çok azdırıcı buluyorum
Öpüşmek önemli bence çok
Bayırlırım. özledimm 😅
Kalkma sebebidirrr 😂
Biraz kalkma oluyor tabiki
Biraz niye peki
Etkileniyor ister istemez
Bilemiyorum sevgilim ağır brisi yaa
Nasıl yani kalkmıyor mu
Ne bilim oluyor mu olmuyor mu görmüyorum ya hani şeyini dhaa yeni zaten ilişkimiz 3 ay oldu öpüşme vs olmadı hiç
Himmmm olur yaaa sen isteklisin sanırım
Pek sanmıyorum ama inşallah
Neden sanmıyorsun o bu konularda bir şey yapmıyor mu
Yok ya çok ağır brisi zaten pek görüşemiyoruzda mıc mıc değil benim gibi mesafelidir
Oooo sıkıntı yaa
EVETTT tahrik edici
Boyun ve dudak ozellikle
Erkekler boyundan etkinlenir mi öpsem sevgilimin boynundan
Tabiki de elektrik çarpmış gibi olurus
Yaa çok iyi ilk sevgilim olduğu için erkekler konusunda ilkokulda gibiyim
😂😃 mutlaka dene bence
Bulurlar
Evet
Yooo
Evet bulurum
Evet bulur