genel olarak zenginin parası fakirin karısı misali uğraşacak kaliteli bir şey bulamayan beyinler cinselliğe yönelir. hayatta orgazmdan daha zevkli duygular var ama çoğunluk bunu tatacak yaşam kalitesine ve kapasiteye ulaşamadığı için hep cinselliğe yönelir, bir çeşit uyuşturucu gibi.
"Britanya'da yapılan bir araştırma: IQ düzeyi yüksek olan erkek cinselliğe daha az düşkün olurmuş" diye bir goole et bakalım. Sanırım bu Tesla gibi adamalrın durumunu açıklıyor
yani beyin dümende değilse alt taraf oturur o dümenin başına. insanlar orgazmdan daha güzel duyguları keşfedemiyor (yaşadığı hayat ve olanakları beyninin gelişmesine izin vermediği için). sözgelimi bir yazarın beyninin nasıl çalıştığını hayal et, hayatında cinselliğe ayıracak ne kadar zamanı olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkekler dışa vurur isteklerini kadınlar daha içeride yaşar. Toplum tabuları ve yetiştirilme biçimlerinden.
cahiller daha istekli olur. cahil toplumlara bak hep ürüyorlar. bir araştrmaya göre IQ sü düşük olanlar cinselliğe daha düşkünmüş zaten
Haklısın ama korunma diye bişey var. Eskiden neden çocuk bu kadar oluyor sorusunun cevabı cidden seninki ama
genel olarak zenginin parası fakirin karısı misali uğraşacak kaliteli bir şey bulamayan beyinler cinselliğe yönelir. hayatta orgazmdan daha zevkli duygular var ama çoğunluk bunu tatacak yaşam kalitesine ve kapasiteye ulaşamadığı için hep cinselliğe yönelir, bir çeşit uyuşturucu gibi.
Zenginler de yapıyor ki ama neler neler yapıyor hatta parayla alakalı dğeil bence
yok onu demiyorum, mesela Tesla bir asexueldi. sayesinde geliştik hani
Nikola tesla mı 🫨
Ohaa
aynen öyle. demem o ki beyin ne kadar kıtsa alt taraf dümeni o kadar iyi yönetir.
Vay be
Tamam söylediklerin güzel iyi hoş eyvallah da bu da insanın doğasında olab bşşey değil mi sonuçta
"Britanya'da yapılan bir araştırma: IQ düzeyi yüksek olan erkek cinselliğe daha az düşkün olurmuş" diye bir goole et bakalım. Sanırım bu Tesla gibi adamalrın durumunu açıklıyor
... vay be
aynı zamanda bu, dindar toplumların cinselliğe neden daha fazla düşkün olduğunu da açıklıyor, değil mi?
Ayy dimi dindarlar bağnaz olur çünkü
Hep baslı var bide
yani beyin dümende değilse alt taraf oturur o dümenin başına. insanlar orgazmdan daha güzel duyguları keşfedemiyor (yaşadığı hayat ve olanakları beyninin gelişmesine izin vermediği için). sözgelimi bir yazarın beyninin nasıl çalıştığını hayal et, hayatında cinselliğe ayıracak ne kadar zamanı olur.
Güzel şeyler söylüyorsun aslında ya hoşuma gitti
İstek bir kişiye olur 5000 kişiye degil
Doğru
Dıştan erkekler, içten kadinlar
Eyvallah
KS her sorumu kaldırıyor inşallah bunu da kaldırmaz he
Kadın bir mod var erkek düşmanı o yapiyo erkeklerin cinsellik sorularini kaldiriyor hemen
Kadınlar
Demek öyle
Sen baya isteklisin demek ki
Evet tabiiki
Mesajımı beğenir misin
Pardon sorumu dicektim
Gizli sormadım ki soruyu ben pardın
Gelmez misin
Nasık bastırıyorsun isteğini
Kızlarda aynı erkeklerde. ama kizlar çok tehlikeli
Bak sennn. Niye öyle dedinnn sende mi tehlikelisinnn 😝😎
Erkekler.