Cinsel Yaşam Sizce kızlar mı daha istekli erkekler mi? prenses7878 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Bence kızlar çok istekli kızlar ama belli etmiyorlar bazıları Sizce kızlar mı daha istekli erkekler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Kızlar bence 0 0 Yorumla
Kimyacı1i Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl O istekli kızlar bana da denk gelse keşke şu an. 0 6 Yorumla prenses7878 +1 yıl Biz şu an beş kiziz 😂 ama kesin uzaksindir he Yorumla Kimyacı1i +1 yıl Biriniz olsa bile yeter şu an. Libidom dimdik 🤣 Yorumla prenses7878 +1 yıl 😂😂 Yorumla Kimyacı1i +1 yıl Yardim etmiyon bari dalga gecme 🤣 Yorumla prenses7878 +1 yıl Ama napiyim uzaksiniz Yorumla Kimyacı1i +1 yıl Nerede yasiyon ki Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Onlarca partnerim oldu Benden istekli kadına denk gelmedim ama gizleme kısmına katılıyorum 0 0 Yorumla
Emirdemir16 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cogusu belli etmiyor kızların sonra gidip sacma sapan erkeklere kalıyorlar 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kızlar daha fena bu konuda sönmeyen yanar dağ gibiler içine girersen senide yakar girmezsen kendini yakar tehlikeli 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. kızlarnistekli ana görgüsüz değil nelli egmiyornişini biliyor 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Mızların isteklisi çok fena ama öylesi denk gelmez kolay kolay nerdeeee 0 0 Yorumla
Mirza-HercuLes7 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kızlar isteksiz erkeklerden.Erkekler gibi olamazsınız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlar varya en abaza erkekten daha istekliler ama ağırdan alıyolar yoksa varya beni parçalarlar 0 2 Yorumla prenses7878 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende bir sinsilik var ama neyse Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Aynen siz daha isteklisiniz ama toplum baskısı yüzünden dışa yansıtmıyorsunuz 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet aynen öyle erkek çok belli ediyor 1 0 Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Kızlar tabikide ama kızlar belli etmemeyi biliyor 1 0 Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Kesinlikle katılıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kesinlikle hayır testesteron kadar insanı delirten bir şey yok tabiki erkek 0 0 Yorumla
DanielKlein Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kim istekli bilmem , ama ben herkesten daha cok istekliyim , eminim kesin son kararım 0 0 Yorumla
Parçalynpumaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Aynen kızlar sextng mesajlarından anlaşılıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben bazen çok fena oluyorum 4 16 Yorumla prenses7878 +1 yıl Bende bende 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi ara sürekli öyleydim ama azaldı şu an okuldan dolayı olabilir 😂 Yorumla Parçalynpumaaa +1 yıl Rahat durmuyor minik Yorumla prenses7878 +1 yıl Okuldan dolayıdır bitince görürüm yine jsjsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen okuldan bencede yazın çok farklı kışın haftada iki falan ancak o da bu saatlere kadar uyumadıgim zamanlar Yorumla Alperenx33 +1 yıl O zaman bu gün var bi sicaklik 😂😂 Yorumla deliduygular90 +1 yıl deme öyle Yorumla prenses7878 +1 yıl Neden demesin desin yani ne güzel açık açık soyluyo Yorumla Alperenx33 +1 yıl Prenses de fena bu gece belli kekfkks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani Yorumla prenses7878 +1 yıl Evet bugün erkek de yok yanımızda ya sjjsjs Yorumla deliduygular90 +1 yıl bilipte ulaşamamak en büyük ızdırap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip attım Yorumla Parçalynpumaaa +1 yıl Erkek boool Yorumla Alperenx33 +1 yıl Bulursun be prenses Yorumla Alperenx33 +1 yıl Bize yokmu takip 😂😂 Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Katılıyorum 4 3 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Kizlar bir de şanslı.. isteğini belli etse red cevabı çok az. alir.. erkek hemen sapik muamalesi 😄 Yorumla bttryflyx +1 yıl Sevgilisi olmazsa tabi sapik damgasını yer Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Kız yemez ama. iste.. Yorumla
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Kızlar daha çok istekli ama daha çok bastırıyorlar 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Kızların bi tık fazla😂 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Kesinlikle siz daha isteklisiniz abi ♥ 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kızlar çok daha fazla istekli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Niye belli etmiyorlar 0 4 Yorumla prenses7878 +1 yıl Çekinen oluyo veya erkekler genelde laf söylüyo böyle şeylere içine kapaniyolar o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güvendikleri kişiye neden belli etmiyorlar Yorumla prenses7878 +1 yıl Ben ediyorum utaniyolar işte ya da yapmamıştir o yüzden diyemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biri var hareketlerinden sanki istiyor ama bazende sanki hiç istemiyor anlamadım gitti Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Kızlar. 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Katılıyorum :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Kızlar bence
O istekli kızlar bana da denk gelse keşke şu an.
Biz şu an beş kiziz 😂 ama kesin uzaksindir he
Biriniz olsa bile yeter şu an. Libidom dimdik 🤣
😂😂
Yardim etmiyon bari dalga gecme 🤣
Ama napiyim uzaksiniz
Nerede yasiyon ki
Onlarca partnerim oldu Benden istekli kadına denk gelmedim ama gizleme kısmına katılıyorum
Cogusu belli etmiyor kızların sonra gidip sacma sapan erkeklere kalıyorlar
Kızlar daha fena bu konuda sönmeyen yanar dağ gibiler içine girersen senide yakar girmezsen kendini yakar tehlikeli
kızlarnistekli ana görgüsüz değil nelli egmiyornişini biliyor
Mızların isteklisi çok fena ama öylesi denk gelmez kolay kolay nerdeeee
Kızlar isteksiz erkeklerden.
Erkekler gibi olamazsınız
Kızlar varya en abaza erkekten daha istekliler ama ağırdan alıyolar yoksa varya beni parçalarlar
😂😂😂
sende bir sinsilik var ama neyse
Aynen siz daha isteklisiniz ama toplum baskısı yüzünden dışa yansıtmıyorsunuz
Evet aynen öyle erkek çok belli ediyor
Kızlar tabikide ama kızlar belli etmemeyi biliyor
Kesinlikle katılıyorum
Kesinlikle hayır testesteron kadar insanı delirten bir şey yok tabiki erkek
Kim istekli bilmem , ama ben herkesten daha cok istekliyim , eminim kesin son kararım
Aynen kızlar
sextng mesajlarından anlaşılıyor
Ben bazen çok fena oluyorum
Bende bende 😂
Bi ara sürekli öyleydim ama azaldı şu an okuldan dolayı olabilir 😂
Rahat durmuyor minik
Okuldan dolayıdır bitince görürüm yine jsjsjsjs
Aynen okuldan bencede yazın çok farklı kışın haftada iki falan ancak o da bu saatlere kadar uyumadıgim zamanlar
O zaman bu gün var bi sicaklik 😂😂
deme öyle
Neden demesin desin yani ne güzel açık açık soyluyo
Prenses de fena bu gece belli kekfkks
Yani
Evet bugün erkek de yok yanımızda ya sjjsjs
bilipte ulaşamamak en büyük ızdırap
Takip attım
Erkek boool
Bulursun be prenses
Bize yokmu takip 😂😂
Katılıyorum
Kizlar bir de şanslı.. isteğini belli etse red cevabı çok az. alir.. erkek hemen sapik muamalesi 😄
Sevgilisi olmazsa tabi sapik damgasını yer
Kız yemez ama. iste..
Kızlar daha çok istekli ama daha çok bastırıyorlar
Kızların bi tık fazla😂
Kesinlikle siz daha isteklisiniz abi ♥
Bence dönmeler daha istekli 🤣🤣🤣
Kızlar çok daha fazla istekli
Cinsiyeti olmayan bi soru daha
83829929. Kez sorulan o soru
Kızlar tabiki.
Niye belli etmiyorlar
Çekinen oluyo veya erkekler genelde laf söylüyo böyle şeylere içine kapaniyolar o yüzden
Güvendikleri kişiye neden belli etmiyorlar
Ben ediyorum utaniyolar işte ya da yapmamıştir o yüzden diyemez
Biri var hareketlerinden sanki istiyor ama bazende sanki hiç istemiyor anlamadım gitti
Kızlar
Yanıyorsun şu an de mi
Bence kızlar. Ama cesaretleri zayıf
Doyumsuz kız çok var. bakire özellikle
biziz erkeğin üstüne atlayan kız görmedim
Kızlar.
belli edenler aşırı iyi oluyor
İkiside 😀😀😀😀
Tabi ki kızlar.
Bencede kızlar 😏
Kızlar en fazla
Katılıyorum :)