Biz isteğinizi çok bastırıyoruz 😂😂🤗
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biz isteğinizi çok bastırıyoruz 😂😂🤗
İngiltere'nin en meşhur çöpçatanlık sitelerinden birinin gerçekleştirdiği araştırma, kadınların neredeyse yarısının partnerlerine göre daha çok cinsellik istediğini ortaya koydu. Söz konusu internet sitesi, bini erkek, bini kadın olmak üzere 2 bin kişiyle bir anket gerçekleştirdi. Araştırmaya katılan kadınların yüzde 43'ü, partnerlerinden daha fazla libidoya sahip olduklarını beyan etti. Bu oran, erkeklerin daha çok cinsellik istediği yönündeki algıya da şüphe düşürdü.
Bu kanıtlanmış bir şey
Kadının daha istekli olduğu nettir ama sadece erkekler gibi sürekli dile getirmezler..
Sen orgazm olurken yaşamla ölüm arasında gidip gelen kaç erkek gördün
Ama kadınlar bu zevkle orgazm olur
Ben bunu yaşıyorum 😂
Cevap
22Cevap
Erkekler söyle s. erim böyle amuda kaldırır parante attiririm diyorlar ya bakma sen hepsi a... m. fukarasi istekli hatun görmemişler. İstekli bir kadını beş erkek zor doyurur net bilgi.
Toplumsal baskı yüzünden bastırıyoruz yoksa biz sizden daha fenayız😂😂
bu oy veren kızlar nerede? :))) türklerde kadınların%70 i isteksiz, tabi bunda erkeklerin ve ailenin payı çok.
Kızlar da daha fazla ama baskı yanlış anlaşılma nedeniyle isteklerini belli etmiyor ama erkek daha rahat
Kadınlar ama cok bastırrılar isteklerini. cok da saglıklı değil aslında istek bastırmak
Kızlar kendilerini erkeklere göre tutabiliyor
Kendi adıma ben diyorum çünkü yanlış şeyler düşünüyorum ve yaşıyorum yaşımla alakalı da olabilir
Yaş?
ikimizde ama kadın cok bastrıor bnse sureklı azıyorum
Bence erkekler. Misal erkek kadına oral yapmak istiyor, kadın yapabilirsin ama benden isteme diyebiliyor.
Hemcinslerin düz duvara tırmanıyor, abazanlar :d
Evet yılanın başı benim 😂😂
Sizi hayal kırıklığına asla uğratman 😀
Herkes istekli bence
Değil mi?
En çokkkkkkk
Konuşalım bunu
Burdan de
Bilmem şu an mağdurum ama
Nedennn
Yani yalnızlık vs vs
Ben de 😢