Ben şöyle söyleyeyim çoğu kadın sevdiği veya sevmesede güvendiği biriyle olmak ister buraya bakma buradan güven olmaz tabiki hayır derler erkeklerinde midesiz olduğundan yanayım istersen inkar edebilirsin her kadınla olmak isterler mikrop yuvası yani
Jigoloların daha fazla olduğu bilgisini ilk defa duyuyorum, hoş, eskort sayısı hakkında da fikrim yok 😂 jigololardaki gizliliğin bu denli yüksek olması da muhtemelen kadınların daha fazla saklıyor olmasından
Kadınların saklamasından dolayı değil çok gizli bir alanlarda güvenli yerlerde yapılıyor diye biliyorum esc diye çoğu kadına laf olsun diye bile deniliyor ama kadınlar demekki açık saçık yaptığı için ortada bu kadar
Yok canım ben gerçek anlamda para karşılığı yapan birileri için söylüyorum, onun dışındakilere söylemek sadece hakaret olmaz mı? Ama bilmiyorum mesela hiç jigoloyla karşılaşmadım
Yok benim bilinçli yaptığım bişey değil hep ortalıktan duyduğum ve muhtemelen doğru olan şeyler bunlar hatta jigololuluğu bir yaştan sonra öğrendim diyebilirim böyle bişey olduğunu hiç bilmiyordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kızlar gizliyorlar bana kalırsa da kızlar daha istekli
Bunun bir cinsiyeti yok bence, ama kadınlar daha fazla saklıyor o bir gerçek
Cinsiyeti olmalı bunun çübkü organlarımız aynı çalışmıyor olabilir çok normal
Sen ne düşünüyorsun peki bu durumda?
Ben kendi adıma söyleyeyim çok azgıb biriyimdir fikrimce kızlar
Ben de kendi adıma söylersem ben de çok azgınımdır, ama karşıma ben yanıyorum diyen çok fazla kadın çıkmadı 😂
Ben şöyle söyleyeyim çoğu kadın sevdiği veya sevmesede güvendiği biriyle olmak ister buraya bakma buradan güven olmaz tabiki hayır derler erkeklerinde midesiz olduğundan yanayım istersen inkar edebilirsin her kadınla olmak isterler mikrop yuvası yani
O konuda ben de sana katılırım, zaten eskort diye bir alışkanlık var, söylediğini destekleyen bir sektör resmen
Ona bakarsan jigolalar da daha fazla ama gizlilik tarafında çok bilinmiyor bilmiyorum yani kafam karışık bu konularda
Jigoloların daha fazla olduğu bilgisini ilk defa duyuyorum, hoş, eskort sayısı hakkında da fikrim yok 😂 jigololardaki gizliliğin bu denli yüksek olması da muhtemelen kadınların daha fazla saklıyor olmasından
Kadınların saklamasından dolayı değil çok gizli bir alanlarda güvenli yerlerde yapılıyor diye biliyorum esc diye çoğu kadına laf olsun diye bile deniliyor ama kadınlar demekki açık saçık yaptığı için ortada bu kadar
Yok canım ben gerçek anlamda para karşılığı yapan birileri için söylüyorum, onun dışındakilere söylemek sadece hakaret olmaz mı? Ama bilmiyorum mesela hiç jigoloyla karşılaşmadım
Bende karşılaşmadım sadece duyduğum kadarıyla bildiğim şeyler bunlar
Bu konulara bu kadar istatistiksel ve bilimsel yaklaşman ilginçmiş
Yok benim bilinçli yaptığım bişey değil hep ortalıktan duyduğum ve muhtemelen doğru olan şeyler bunlar hatta jigololuluğu bir yaştan sonra öğrendim diyebilirim böyle bişey olduğunu hiç bilmiyordum
Ben çok erken öğrendim, ama hiç de mutlu olmadım bu kadar şey bildiğim için, aksine cinsel hayatımı frenliyor gibi geliyorum
Ben iki tarafında yaptığı işlerden hoşnut değilim çok saçma neden böyle bir iş var mesela herkes istediği kişiyle yapmalıydı kısaca
Bunun sorumlusu taraflar değil toplum maalesef, nesil çatışmasının çok fazla olduğu bir coğrafyadayız
Haklısın
Sohbet etmek güzeldi, bol şans diliyorum sana 🫠
Teşekkür ediyorum 😊
Kalp
Bende bekaret bakire olma takıntısı var ama evet kız arkadaşlarim vardı eskiden erkeklerden daha çok azgınlardi
Cinsle alakasi yok bunun
Kesinlikle haklısın canım
Kızlar evet daha istekliler
Bence pasifler daha çok zevk alıyor
Haklısın
Değil diye biliyoruz.
Kesinlikle öyle
Kişiden kişiye değişir o
Kızına göre değişir
değil
Evettt
Abaza sadece
Abazalığın anlamını bana ifade eder misin?
Etmem
Neden?
boş ver
Demekki anlamını bilmiyorsun Abaza çok farklı bişey erkeklere kullanılır kadınlara değil
Kadında kullanirim
Kullan ve sana gülmelerini bekle hiç bi kadın bana Abaza diyor diye üzülmez
He tamam
Öyle ne sandın.
Öyle bencede