Bende aşık oldum bende arzuladım ama kendimi durdurdum.. Pişman değilim.. Aşık olduğun insanı istemen normal, ama evlenmeden yaşaman günah ve tehlikeli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEninde sonunda gidip zinakar biriyle evleneceksin senin adına üzüldüm, ben de bakireyim fakat sevgilimde bakir bu yaz evleneceğiz çok şükür temiz namuslu kendim gibi biri adam olan zaten kendini belli ediyor onunla ben tanıştım onca erkek arasından onu seçtim çünkü ne olduğu ortadaydı canım sevgilim.
01 Yorumla- 1 yıl
Nerden bildin öyle biriyle evleneceğimi
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılGünahını bilmem, dini inancım yok. Tehlikeli? Neden tehlikeli? Aileden biri sizi vurur diye mi? Cinsel ilişkinin sadece evli çiftlerin hakkı olduğunu düşünen ağır kezbandır, Kamildir, geri kafalıdır, yobazdır.
09 Yorumla- 1 yıl
Ay hadi ya, gayrimeşru çocuklar çok mu hoşunuza gidiyor peki. Ailem vurmaz ama reddederdi beni. Ve ailemi mutlu edecek beraberlik isterim bu bir. Hiç bir beraberliğin sonsuz olacağı garanti değildir, evlilikler bile biter, neden emin olmadığım bir son için kendi namusumu feda ediyim bu iki. Namuslu kızlara kadınlara kezban diyenin niyeti bellidir bu da üç. Benimle muhatap olmanız gerekmezdi bu da dört.
- 1 yıl
Ahahaaa nikahsız seks yapan herkes çocuk mu doğuruyor? Gebelik önleyici yöntemler var 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Seks yapmamış olmak namuslu olmak demek değildir.
- 1 yıl
Bakireliği namuslu olmak zannetmek de kezbanlıktır.
- 1 yıl
Nikahsız doğan çocuklar nasıl doğuyor kimin aklıyla oynuyorsunuz. Çocuk sahibi olmak nimettir. Arayıp bulamayanlar varken gebelik önleyici haplarla neden sağlığımı bozayım. Neyse dine inanmadığınıza göre cennet cehennemde yok sizde.. Cehennem yokmuş gibi devam edin.. Nikahsız seks namus değil erken tüketim dir heyecanı bitirir, evliliği değersizleştirir
- 1 yıl
Ya bacım sığ düşüncelerini, kezbanlığını da al git... Evlenmek istemeyen ömür boyu seksten mahrum mu yaşasın? Çok naptım yanıyorum diyen herkes sırf s.. ikişebilmek için evlensin mi? Hasta mısınız siz? Size ne insanların evlenmeden seks yapmasından? Mesele sizi niye bu kadar geriyor ki?
- 1 yıl
*çok a.. zdım yanıyorum diyen...
- 1 yıl
Bu kafadaki hanım kızlarımıza 45 yaşına kadar hayırlı kısmet bulamamayı diliyorum... Açılmadan iade olursunuz.
- 1 yıl
"Allahım ben evlenemedim, ama sen yasak ettiğin için de zinadan uzak durdum, paket de açılmadan iade oldu" 🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayattayım evet
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin kendi seçimi tabi, ama bence bir erkek bir kadının önce ruhuna dokunmayı bilmeli duygularını güzelleştirmeli onda sevilecek tarafları aramalı, zaten doğru kişiyse evlilikde olur senin için o yüzden her şey zamanında özel ve guzlerdir
13 Yorumla- 1 yıl
Tenler değil ruhlar yaşar
- 1 yıl
kesinlikle... anlık heyecanlar ilişkide yok olup giderken ruhlar bir ömür ölümsüz yaşar...
- 1 yıl
Evet
Söyledikleriniz gerçek ise bu sitede gördüğüm en karakterli insan olabilirsiniz
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler ama daha karakterlisi de olabilir bilemeyiz.. Ben sadece ortalamanın üzerindeyim diye düşünüyorum
- 1 yıl
Anladım
Gizli Üye(36-45)1 yılOlması gereken bu ama ne gezer bu devirde. Bir erkeğe tanışmaya gelmiyor ilk günden derdi bel altı seni yatağa atmak en iyisi ben komple sildim hepsini, bunlar ne anlar kadına omuz olmaktan aşktan sevgiden. Bel altı düşünen konuşan kişi ne anlar aşktan bu yüzden ben yokum tek daha güzel bir hayatım var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Uzun süredir bıraktım ama zor dayanıyorum. Amaç cinsellik değil birine yakın olma ihtiyacı aslında herseyinle yakin olmak. Özledim ama yapmak istemiyorum kalıcı biri olsun diyorum
010 Yorumla- 1 yıl
Erkekler kadınlardan daha dirayetli olabilir
- 1 yıl
Sabret🙂
- 1 yıl
Bende eski sevgilimi düşünüp üzülüyorum bazen, kimseye o kadar aşık olmiyicam
- 1 yıl
Direniyorum
- 1 yıl
Evet biraz teselli oluyor
- 1 yıl
Konuşuruz
1 yılMerhaba benim o milattan önceden kalmış yaratık evet 😃✌️
31 Yorumla- 1 yıl
Bendensin 😉 kendine yaratık deme.. Belki dünyadaki meleğizdir
1 yılAllaha şükür. Hep karşıydım. Halen daha karşıyım. ;)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
1 yılAma işte o alık oldupundaki zevki hiçnizaman alamazsın
011 Yorumla- 1 yıl
Biliyorum ateşim söndü.. Ama gayrimeşru çocuk sahibi olmadım.. Aklı havada sevgililerim adam olsaydı nikah kıyarlardı.. Ama şimdi düşünüyorum da yine yürümez miş.. Kafaları hep bu konuda olacaktı belki
- 1 yıl
Nasıl söndü yani
- 1 yıl
Baya.. Artık yirmi lerdeki ateşim yok.. Cinsel soğukluk olabilir.. Yani bu da çok fazla biraz istek olmalıydı.. Ama artık en fazla seviyorum, aşk ve arzu yaşamıyorum
- 1 yıl
Yani benim bildiğim kadınların en istekli olduğu dönem 15 18 ve 30 35 diye biliyordum
- 1 yıl
Psikolojim bozuldu biraz hastanede falan kaldım ve o hastane normal değil mezar gibi.. Telefon internet hiçbir şey yok.. O gün kendime şunu dedim, ya evlen ya da kimseyi arzulama.. Cehennem daha nasıldır kimbilir
- 1 yıl
Hastaneye cinsel istek yüzündenmi yattın hap kullandınmı
- 1 yıl
Ay hayır yaa psikolojik baskıyla karşılaştım biraz çarpıntı geldi panik atak oldum.. Biraz erotik video izlerdim o zamana kadar.. Buna tövbe ettim ve bıraktım
- 1 yıl
:) o zewki bırakmayı düşünemiyorum ben ama mutluysan devam et yoksa bi terapistten yardım al bence
- 1 yıl
Yok istemem iyi böyle teşekkürler
- 1 yıl
Kanka olalımmı
- 1 yıl
Haha bakarız 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılKendini durdurman çok iyi olmuş. Zinadan duruyorsun. Çok doğru bir karar almışsın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik öncesi cinselliğe karşıyım
12 Yorumla- 1 yıl
Tebrikler
- 1 yıl
Doğru olan bu, teşekkür ederim
1 yılSeni tebrik ederim
11 Yorumla- 1 yıl
Sağolun
1 yılHayattayım evet
41 Yorumla- 1 yıl
23sen dikkat et.. O yaşlar biraz ateşli ve gidene üzülmeli geçiyor.. Ama 30 olunca kimseye değmediğini anlıyorsun.. Yani inşallah değen birini bul ama seni yanlışa zorlayan olursa uzak dur
1 yılEvlenmeden önce kesinlikle yaşanmalı. Evlenince işler yolunda gitmeyebiliyor. Tecrübeyle sabit 😊
01 Yorumla- 1 yıl
Yani evlenince gönlüne göre olmayabilir ama evlenmeden olunca da saygı tükeniyor bence
Gizli Üye(18-24)1 yılYani bunu deyip anal yapan kızlardansan gülünür. Hee hiç elini bile eline değdirmemişsin o zaman saygım sonsuz.
14 Yorumla- 1 yıl
Kendimi durdurdum demek ne demek. O iğrenç şeyi de bu siteden duydum
Cevap sahibi1 yılYa sen tertemiz biriain hu çağda nasıl kaldı senden? İnanmıyorum bu arada sana
- 1 yıl
Sarılmışlığım var.. Ama bu yüzden terk edildim çok üzüldüm yinede pişman değilim giden yine gider
- 1 yıl
Sen bişeyler yaşamış gibisin, daha yaşamayan bu siteden bile haberi olmayan vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSence herkes böyle olmak zorunda değil mi
02 Yorumla- 1 yıl
Olsa iyi olur
- 1 yıl
Olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılKarşıyım ama yapana karışmam sadece ben yapmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSüpersiniz hep varolun
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
1 yılTabiki senin hattın senin kararın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayattayım hâlâ
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben karşı değilim
00 Yorumlakarşı değilim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında