Hem giyim kuşamım nasıl olmalı hemde normalde çok utangacım ama onu delirtmek istiyorum çok az bir zaman kaldı fikirlerinizi yazar mısınız
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. İlk gece adamı delirtemezsin önce bi alışın birbirinize
02 Yorumla
Soran1 yılNormalde de beni deli gibi isteyen birisi ama ben evlendikten sonra olsun dediğim için sabrediyor haftaya bugünde düğün hiç bu konuları açmayınca sorun olmasındanda korkuyorum açıkcası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlendin mi yoksa bu bir hayal mi öncelikle?,
Ayrıca fizik?
030 Yorumla
Soran1 yılHaftaya bugün düğün o normalde bu konuları konuşmak istedi ama ben evlenince bize özel olması gerektiğini söyledim
Kilolu biri değilim ama kısa boyluyum 156 50 kg oda 185 75 kg
Cevap sahibi1 yılBence konuşun derim çünkü biraz tanıman senin işine gelir. Senden çok biraz partnere bağlı burada olacak işler.
Onun sevişmeye bakış açısı, i tecrübesi, aceleciği, büyüklüğü vs her şeyi etkiler.
Senin sulanman vs de önemli.
Soran1 yılDediğim gibi aslında utangacım ona söylemesem de vücudum onu istediğimi avaz avaz bağırıyor keşif yapılacaksa o zamana özel olur büyüklük küçüklük inanın hiç anlamadığım şeyler karşılıklı mutlu etmek daha önemli diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılYa büyüklük konusu şu konuda önemli. Eğer çok büyük değilse ilki konusunda senin için daha iyi çünkü çok germez ve görsel olarak korkutmaz.
Senin libidonun yüksek olması güzel bir şey. Onun sevişmeyi becermesi lazım. Bakire kız arkadaşlarım oldu ve inan yeteri kadar sevişirsen ikisi de içime gir diye yalvarır hale geliyorlar. Ama hemen sokucam derse işte o zaman sıkıntı...
Utangaçlık iyidir. O utangaç kadının altında yatan kadını keşfetmesi ayrı bir zevk.
Soran1 yılBahsettiğiniz durum benimde aklıma geliyor ve korkuyorum ama ona bunu belli etmek istemiyorum hemen oldu bittiye getirirde ne ben ne o zevk alamazsa ben onda o bende iyi bir izlenim bırakamazsa üzülürüm
Siz bakire biriyle seviştiğiniz zaman neden evlenmediniz özel değilse öğrenebilir miyim
Cevap sahibi1 yılÇünkü anlaşamadık zamanla ve kavgalar olunca ayrıldık. Benim için illa seviştik diye evlencez değildi. Onlara da bunu başta söyledim. Kandırmadım evlencez diye.
Yani ne diyim cidden bu erkekte bitiyor ya. İlk seks erkekte bak. Ama biraz süre geçtikten sonra kadının tavrı da önemli. Giyim kusam vs bence etkiliyor. Cilve falan başka yere taşıyor olayı.
Soran1 yılAnladım dürüstmüşsünüz ne güzel yakın arkadaşlarımdan kandırılanlar oldu belki onların yaşadıklarıda beni bu konuya bu yüzden mesafeli kıldı
Kesinlikle katılıyorum cilve olayı tamamen değiştiriyor bende de biraz var ve ben evlenmeden olmak istemediğimi dile getirdiğim zaman bana evlenince yataktan çıkmayacağız görürsen sen gibi konuşmalarımız oldu iyice tedirgin oldum ama bu aralar düğün stresinden olsa gerek konusunda hiç açılmadı
Cevap sahibi1 yılStress kötü bir şey bak stress işine girme derim. Akışına bırak ya. Düğün iyi kötü illa olacak ve evleneceksiniz. Sonrası size yazık yoksa.
Yani yataktan çıkmamak iyi bir şey şimdi :D Ben olsam ben de çıkmam ahaha
Ama yataktan 2 dk içinde çıkmamak var, 1 saat terleyerek çıkmamak var.
Ya erkekler bu konuda biraz sıkıntı. Erkekler kızları cinsellik, kızlarda erkekleri ilgi için kllanıyor maaleasef.
Soran1 yılAslında hem erkekler hemde kızlar için ikiside olmalı ilgili olmadığın birine farklı bir kafada değilsen cinsel duygularda beslemezsin tabiki bende onu istiyorum onun tahmin bile edemeyeceği şekilde çok fazla hemde giydiğim kıyafetten tutunda konuşmama hal ve hareketlerime kadar onu çok etkilemek istiyorum ki o ilk gecemiz hiç aklından çıkmasın işten eve gelinceye kadar kalksın o saati iple çeksin evet buda ilgiye giriyor 😂 ama tabiki kocam beni deli gibi istesin ıstiyorum işte
Soran1 yılDoğru söylüyorsun buradan devam edebiliriz siyah bir iç çamaşırı giyeceğim renk konusunda hala çok emin değilim ama
Cevap sahibi1 yılSiyah transparan iyidir bence. Ama seksi bir şeyler bul derim.
Ayrıca oraldan korkma
Soran1 yılKorkmuyorum ama evliliğin ilk zamanları direk farklı şeylere yönelmek ne kadar doğru bilmiyorum. Daha araştıracağım önerdiğiniz giyebleceğim şeyler olursa söyleyin lütfen telaşeden vakit bulupta şu şu diye seçemedim bile
Cevap sahibi1 yılBenim kendi zevkim için diyeyim göğüsleri diri gösteren bir sütyen ve dantelli transparan bir alt çamaşır çok seksi oluyor. Göğüslerinizi bilmediğim için diri gösteren olmasını ekstra tavsiye ederim.
Bence oralı ileri diye düşünme derim. Onun sana ve senin ona yapman ilkinde bile güzel olur. Hatta seni oralla ilk boşaltırsa senin sekse hazırlayabilir. Ve inlemekten asla korkma ya da çekinme :)
Soran1 yılKadınların inlemesi erkekleri daha çok zevke getiriyor o zaman değil mi
Sizi neler delirtirdi başka şunu yapsa her an onu arzulardım dediğiniz neler var
Cevap sahibi1 yılBen beklemezdim ama t*ş*kların emilmesi de çok hosuma gitti ve seks sırasaında sırtımın çizilmesi.
Tabiki inleme zevk getiriyor 😅😅 İlk sekste değil ama ilerde hatunda alısınca o inlme yüzünden benim gözüm dönüyor tutmuyorum kendimi.
Soran1 yılCan yakma durumu olmaz ama demi
Cevap sahibi1 yılİlkinde mi? :) Yoksa hepsinde mi
Soran1 yılHayır tutamazdım kendimi böyle yapsa dediniz ya o zaman can yakarmıydı demek istedim ama ilkinde de can yanarmı onuda merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılİlkinde biraz acı oluyor diyorlar. Bazı kadınlar daha çok oluyor diyor. Onu bir kadın bilebilir şimdi ben sana bi r şey diyemem. Ama yeterince sevişirsen kadın içine rahat alıyor onubiliyorum ki kalın bile olsa alıyorlar.
Ben sert seks seviyorum ama bakire bir kızla yapılmaz tabi bu. Biraz alışması lazım
Soran1 yılYani alakası yoktur eminim ama bende severken çok sert severim kedilerimi falan ısırarak seviyorum çok tatlılar çünkü
Cevap sahibi1 yılahahah yani bunlar farklı şeyler şimdi bir şy diyemedim :D
Soran1 yılDoğru diyorsun 😀neyse teşekkürler muhabbetiniz için🙏
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Gönlüne göre olur umarım ve inşallah çok ufak çıkmaz seninki :)
Soran1 yılİnşaallah öyle olsada hiç mühim değil ben onun kalbini sevdim merhametini sevdim çünkü bende de orantısız olan bir yerler illaki vardır
Cevap sahibi1 yılBak bunlar inan çok güzel şeyle rama bu da önemli. Türkiye'de boşanma sebeplerine bak, cinsellik az buzdeğil.
Soran1 yılDoğrudur ama şöyle bir durum var birini çok sevdiniz ve evlendiğinz zaman beraber olacagınızda genital bölgesinde bir yanık izi gördünüz ve görüntü sizi rahatsız etti aynı şey değildir belki ama buda ona benzemiyor mu o zaman
Cevap sahibi1 yıldeğil çünkü biri zevki direkt etkiliyor diğeri ise görüntü sadece.
Kadınlar cidden içinde doluluk hissini istiyor ve seviyorlar.
Soran1 yılBelki böyle bir şeyi ilk defa yaşayacagım için söylediğiniz şeyi çok anlamıyorumdur ama bilgilendirdiğiniz için sağolun🙏
Cevap sahibi1 yılRica ederim. İnan ben de yaşamasam bilemezdim. Ama ben dar canı yanar diye korkarken, o zevkten bagırınca anladım orada 😅
Soran1 yılTabiki bunlar tecrübe hep amacım asla yargılamak değil ben sadece hayatımda evlendiğim adamla bunlar yaşansın istedim tecrübeli sıfatıyla üstelik de kadınlara bu kelimenin kullanıldıgında ne kadar kötü bir anlam ifade ettiğini biliyorum öylede olmalı her iki tarafta bence temiz kalmalı o ana bırakılmalı her şeyin bir zamanı var eminim sizde evleneceğiniz insan olarak gördüğünüz için böyle şeyler yaşamışsınızdır ama yarın bir gün karşınıza tertemiz birisi çıktığında üstelik ona çok aşık olduğunuzda önceden yaşanan bu durumları ona nasıl izah ederdiniz
Gizli Üye(25-29)1 yılBir çok yöntemi var bunun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılStrapon tak
02 Yorumla
Soran1 yılKendin tak onu
- 1 yıl
Gerçeği var
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fantezi
00 Yorumlap*rno yıldızı ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi