Evlenmişsiniz ilk geceniz eşiniz regl değil birbirinizin helalisiniz önünüzde herhangi bir engel yok. İlk gece ve alışma süreci olduğu için nasıl seks yapacaksınız? İki tarafta karşılıklı olarak isteyecek mi? Hangi zamanlarda yaparsınız?
Cevabın nedir?
😂😂😂 ilk olarak halay çekicektim
Karşılıklı o taraf olmasa da 🤣 yav karşılıklı ne demek
Timer kullanacaktım ve reminder da olmasa olmaz.
Alışma için 1 şişe şarap yeter.05 Yorumla
Soran+1 yılŞarap falan değil ben normal diyorum alkolsüz bir şekilde dini açıdan diyorum yani
Soran+1 yılBen olaylara dinen bakıyorum yaptığım helal bir şeyi haramla nötrlemek çok saçma
Soran+1 yılAmin hepimizin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl017 Yorumla
Soran+1 yılBunu okudum teşekkür ederim ancak benim korkum eşimin bilgisi olmazsa istemezse nasıl yeneceğiz bu durumu kızlara ailesi bilgi verir mi nereden öğrenirler falan bilmiyorum o yüzden sıkıntı benim için yani bunu benimle öğrenmesi açısından
Soran+1 yılDemek istediğim evlenmeden bilgisinin olmasını ve istemesidir yani tecrübe edinmiş biri demiyorum kesinlikle yanlış olmasın
Cevap sahibi+1 yılYa sen kızları çok mu saf sanıyorsun en safı bile bilir cinsel ilişki nasıl olur diye olmadı ablaları falan anlatır
Sen de anlıyorsan kadınlardan çok kolay yatağa girersiniz
Cevap sahibi+1 yılTecrübe edinmeyip bilgili olan kızlar var gayet dindarlar ama açıklardan istekliler
Soran+1 yılBenim bilgim olduğu doğru ama kadınlar hakkında pek yok bana hiç istemez gibi geliyor belkide erkek olduğum için böyle ama toplumda erkeğin gel istediği biliniyor kadınlara karşı bir şey yok o yüzden ben ona geldiğim zaman istemeyeceğini düşünüyorum nasıl isteyeceğimi de bilmiyorum zaten
Soran+1 yılTecrübe olmaması lazım zaten benim için de önceden yapmışsa ne yapayım onu eş olacaksak her şeyi beraber yapmalıyız
Cevap sahibi+1 yılYa of cinsellik eğitimi mı vereyim burada sana eşine gerdek gecemizde duş alalım şu saatte yanına geleceğim de biraz izin ver hazırlansın sonra yanına otur duygusal şeyler söyle öp okşa yatağa yatir
Soran+1 yılDuş almış olurum zaten sevişmeye kadar her şey normal sonrası kötü
Cevap sahibi+1 yılYa niye kötü olsun sen kendine güvenmezsen karşı taraftan bir şey bekleme o kadar erotik video izliyorsunuz yap bir benzerini
Soran+1 yılAslında ders iyi olurdu
Soran+1 yılTamam inşallah her şey yolunda olur
Cevap sahibi+1 yılBu sitede de takılma eşine ayıp git onunla konuş insan sonuçta
Soran+1 yılDaha evli değilim evli olsam da haberi olur her şeyden
Soran+1 yılBenim sorunum utanmam ve istediğim takdirde onun bu işi istemeyecek olma düşünmesi bunlar yani
Cevap sahibi+1 yılOnun istememesine izin verme kadınlar nelerden tahrik olur araştır ve istediğin an yanına git onu tahrik et zaten ıslanır
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim onca yorum yazdığınız, uğraştığınız, emek verdiğiniz, zaman ayırdığınız için Allah razı olsun sizden
Cevap sahibi+1 yıl👍👍👍✨
+1 yılOlduktan yavaş yap. Abanma tecavüz eder gibi. İlk geceden korkutma
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey asla yapmam. Zaten sevdiğime karşı ilk yıllarda hep aşk nitelikli olucak cinsellik sonradan zevk vermemeye başladığında fantezili bir şekilde olabilir tabi kendi zevki de neyse ona göre de davranmalıyım sonuçta o zevk almazsa bende mutlu olmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlla ilk gece olucak diye bir kural yok..
31 Yorumla
Soran+1 yılTamam ilk cima diyim o zaman
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım