Pazar günü evleniyorum hemde aşık olduğum adamla. Çok heyecanlıyım üç yıllık sevgililik dönemimiz oldu yedi ayda nişanlı kaldık ama sarılıp öpüşmekten ileri gitmedik. Hep söylerdi ilk gece stres yapmaman için biraz yakınlaşalım alış diye. Kabul etmedim ama haklıymış ne yapacağım bilmiyorum şu an korkuyorum da
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen evlenmeye karar vermişsin ama hala burada soru soruyorsun.
Her an kararından dönecek gibisin.
Yapacak bir şey yok, Normal sevişip sonrada ilişkiye girersin, korkmana hiç gerek yok öyle zor bir şey değil.
Şimdiden de deneyebilirsin alıştırma bakımından.15 Yorumla
Soran+1 yılKararından dönecek birşey yok ama sadece bunları tanıdık biriyle konuşup fikir alamazdim. Esimi tanıdığım bir insana başka bir kadına anlatamam. Korkuya gelince ilk gece kolay geçmeyecek kadar var evet. İstemsiz şekilde kasılma olacak eminim
Cevap sahibi+1 yılKasılma olduğunda başarısız olursunuz, İstemeyerekte olsa kendini tamamen serbest bırak bir şey olmayacak , Bunun içinde hemen birleşmeye girmeyip ön sevişmeyi mümkün olduğunca uzun tutun, kendinizden geçin hatta hafif alkollü içki alırsanız daha rahat olur ve asılma olmaz.
Bundan sonraki günlerde ise isteyerek ilişkiye girmek isteyeceksin.
Bilen birinden bilgi almak gerçekten doğru ama burada ne kadar gerçek bilgi verirler o karar sana ait.
Soran+1 yılAlkol alamam kasmamaya caliscam tabi. Tesekkur edrm
Cevap sahibi+1 yılöyle çok değil yarım bardak kadar sadece o gece için, çok faydası oluyor.
Sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim Eig için
En İyi Cevaplar
+1 yılBence bu tarz konuları buraya taşımamalısın akışına bırakmalısın ki erkekler genelde bu konularda tecrübeli olurlar strese gerilmeye gerek yok, senin ilkinse zaten bu tarz şeyler normal yani her erkekde bilir bunu yani
01 Yorumla
Soran+1 yılBunları tanıdık. Biriyle konuşup fikir alamazdm. Bir kadinla konuşabilecgm için başka. Bir kadına eşimide anlatmam. O yüzden burada sordum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılohh ne güzel ya yerinde olmak isterdim sevdiğin adamla yapıcan birde hiç kasma aç bacaklarını o soksun biter gider zamanla sen çok isteyeceksin o yorgunum falan diye kacacak genelde öyle oluyormuş :)
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirken görürsün öyle ac bacaklarını demekle olmuyor canm:)
+1 yılHayır bunda korkulacak ne var ben anlamıyorum arkadaş. İlk okul çocukları gibi korkuyosunuz.
31 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez olan her şey bir gerginlik yaratır
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de oda tecrübesiz ☺️☺️
Sende korku onda heyecan var. Onca Ereksiyon sorunu sende de ilk gece korku sorunu vardır☺️☺️
Ama ilk gece korkusu için çok etkili bir yöntem var tabii242 Yorumla
Soran+1 yılYöntem?
Cevap sahibi+1 yılSorun tamamen psikolojik. Ama iyi haber kendin yenebilirsin
Bilinçaltında önyatgıların var malesef. Bunlar
Mahalle baskısı ve aile baskısıyla 7-8 yaşından itibaren koz çocuklara cinselliğin çokkk ötürü bir şey olduğunu ve uzak durulması gereken bir şey olduğu devamlı bilinçaltına işlenir. Sonra kız evlenir tam Gerdek öncesi bir abla gelir ve bundan önce öğrendiğin herşeyi unut cinsellik çok güzel bir şeydir ve Kocanı mutlu etmen lazım der. Ama 20 - 25 Senede bilinçaltına kazınan bu düşünce o an Biter mi? tabiki bitmez
Bundan kurtulmanın yolu kendi vucudunu tanıyacak ve kendi vucudundan zevk almasını öğrenMekke olur. Bunın yolu ise mast ile tam orgazm olmaktan geçer
Gerçek tam orgazm olabiliyormusum peki
Soran+1 yılBen bu yazıyı burda bir yerlerde okumuştum sanki
Cevap sahibi+1 yılDaha önce benzer yazılar yazdım.
Şöyle düşün bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Eğer bu önyargılardan kurtulmak istiyorsan cinselliğin çok zevki bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım Bunun için mast ile yoğun orgazm olman lazım
Bunun içinde çok etkili mast teknesi kulllanman lazım
Cevap sahibi+1 yılSanırım anlatabildim
Soran+1 yılAynen çünkü bu son yazıyı da hatrliyrm bu tarz sorulara bakmıştım çünkü
Cevap sahibi+1 yılÇözüm mast ile yoğun orgazm olup bilinçaltına cinselliğin çok zevkli birşey olduğunu ispat etmek yanı
Cevap sahibi+1 yılPeki mast tekniğini kullanacağını biliyormusun
Soran+1 yılİki gün sonra evleniyrm zaten o tekniğe geç kaldı
Cevap sahibi+1 yılBu gece yaparsan sorun kalmaz☺️ Ayrıca orgazmı da garanti edersin ☺️
Soran+1 yılİlk gece orgazm?
Cevap sahibi+1 yılEvet ilk gece orgazm. Bana 1 hafta sonunda sonra orgazm olamıyorum diyeceğine Emin’im. Yaşayıp göreceksin artık.
Ama ilk gece rahat olman lazım ama gün yaklaştıkça daha da heyecan artıyor değil mi?
Soran+1 yılİlk gece orgazm yaşamak gibi bir beklentim yok ama sonraki ilişkide yaşamak istrm tabi. Heyecanm bitmesn zaten korkum gecsn
Cevap sahibi+1 yılİlk gece olmazsa yapmayın. 2. nci gün en iyisi. Bu arada 1 hafta sonra bana bana tekrar yazacağına Eminim. Orgazm sorunun için. O zaman tekrar muhabbet ederiz artık☺️☺️
Soran+1 yılOrgazm sorunu olabilir ama yavaş yavaş tanıyacağız birnirimizi. Bu zevkleri aşık olduğum adamin önüne koyamam zamanla daha zevk verir
Cevap sahibi+1 yılZaten yavaş olur haklısın ama
biraz acı duyma (çok az)
Penisi hissedememe ( yani doluluk hissi)
Veya orgazm olamama gibi sorunlar olabilir.
Bunlar çok basit halledilir unutma. Senin sadece bilinçaltını hazırlaman lazım. Dediğim gibi ☺️☺️
Birde acı falan olursa sakın vajinam dar deme☺️☺️ Sorun rahat olamaman. Bir sorun olursa direk bana burdan dön. Seni bulamamam. Yorum yazdığım soru çok.
Ayrıca eşinde erken boşalma ve erekte olamama sorunu olabilir. Bunu biliyorsun değil mi?
Benim de başıma geldide
Soran+1 yılEreksiyon değildir erken boşalma olabilir
Cevap sahibi+1 yılEreksiyon da olabilir. Çok heyecan, seni tatmin edememe korkusu ve sana rezil olmama durumu birleşince sonuç olarak erekte sorunu ortaya çıkıyor. Ama çözüm var tabii ☺️😒
Erkekler üzerindeki baskıyı tahmin bile edemezsin😛😛😛
Soran+1 yılUzun süreli bir ilişkimiz var bu konuda çekinmez hem ilk ilişki normal yani çekilecek bişey yok
Cevap sahibi+1 yılPeki ne kadar ileri gittiniz peki
Soran+1 yılSarılıp öpüşme sadece ama o an ereksiyon olduğunu hissediyordm
Cevap sahibi+1 yılO an ereksiyon olur Zaten. Hatta rüzgar esse ve olur misali 😛😛
Seni çıplak görünce falan üstünde baskı oluşup , olabilir ☺️☺️
Ayrıca öpüşürken eteksiyon olması hoşuna gitti değil mi☺️☺️
Soran+1 yılİlk başlarda bu kadar çabuk olmasi yani öpüşürken bile sasirmistm ama sarilirken kendine bastırması kadın olduğunu hissetiriyor birde aşk olunca tabiki hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılEğer tam orgazm olabilirsen tam kadın olduğunu iliklerine kadar hissedeceksin ☺️☺️ Buda müthiş hoşuna gidecek ☺️☺️
Birde sana mutlaka oral yapılması lazım. İlk yıllar için bu çok elzem
Soran+1 yılOral yapmak istiyor zaten ilk gece de yapar. Orgazm duygusunu bende cok merak ediyorum kendinden gecmk nasıl bir duygu
Cevap sahibi+1 yılOrgazm nedir biliyormusun
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışını gibi kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
Bu hazza hazırmısın veya hiç mastla tattın mı☺️☺️☺️☺️
Peki oral kesin olacakmı
Soran+1 yılMast yapmadım. Sadece nişanlimla öpüşürken biraz daha ileri gitsek inleyecek kadar zevk alıyordum. Yapmayı çok istiyor bende izin veririm. yani orala
Cevap sahibi+1 yılBurda mevzuu zevk suyunun tadında sorun yoktur umarım ☺️☺️ Koku falan yok değilmi☺️
Cevap sahibi+1 yılVar mı bakayım
Soran+1 yılOndan bekledigim özeni bende gösteriyorum tabi. Ben koku hissetmiyrm ama onun kadar yakın olmuyrm tabi. Tadina ben bakmycam :)
Cevap sahibi+1 yılHa ha haaaa
Sana işini bilen bayanların kullandığı çok özel bir zevkden bahsetmemi istermisin bakalım 😀😀😀
Soran+1 yılNeymiş bakalım :) ama özelden muhabbetine girme
Cevap sahibi+1 yılİşini bilen bayanların kullandığı çok özel zevk nedir 😀😀
İşini bilen bayanlar kendi kokularından ve tatlarından müthiş hoşlanırlar. Kendi kokusu ve hafif eşki ve çöl kışkırtıcı zevk sularını dillerinde hissetmek onları çıldırtır☺️☺️☺️ Her mastta mutlaka kullanırlar☺️☺️ Bu hazzı hiç tatsın mı peki ☺️☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılBen özeli teklif bile etmem. Sadece rahat muhabbet istersen senin söylemen lazım 😒😒
Cevap sahibi+1 yılEvet bu hazzı tatdın mı?
Soran+1 yılBen yapamam öyle yaa. Karsi cinste tamamda kendi vajinamn tadına bakmak fikri hiç hoş gelmedi
Cevap sahibi+1 yılAaaa hemen önyargıcık☺️☺️ Bak cinsellikten sonuna kadar zevk alan bayanlar bunu devamlı yaparlar😀😀 hiç denemeden hemen kötüdür diyorsun. Bayanın her şeyi güzeldir ☺️☺️ Sence erkekler yanılıyor olabilir mi☺️☺️ Bir kez denersen bir daha bırakamazsın
Cevap sahibi+1 yılEvet ordamısın
Soran+1 yılBen kesinlikle denemem yaa
Cevap sahibi+1 yılÇoğu böyle Sözler ama bir kez tadına baktıktan sonra müptelası olurlar bırakamazlar sence biz erkekler yanılıyor olabilir miyiz
Soran+1 yılÖyle olabilir ama her zaman karşı cinsin tadı tahrik eder. Ben kesinlikle denemem yani
Cevap sahibi+1 yılHemen ön yargı cık
Unutma eğer bilinç altında cinselliğe Karşı oluşan önyargılardan kurtulmak istiyorsan cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım bunun ilk şartı da kendi buçuğundan ev kalmayı öğrenmek çok önemli benim ne demek istediğimi birkaç hafta sonra anlayacaksın bana buradan döneceğini eminim
sevgilin doğru söylemiş biraz ileri gitsen iyi olurdu ama korkacak bir şey yok loş bir ışıkta kontrolü başta ona bırak. İsteksiz olma eline almaktan okşamaktan korkma onunla konuş gerisi gelir.
114 Yorumla
Soran+1 yılCinsel konuşmalarımız oluyordu korktuğumu bildiği için anlatyrdu korkacak bişey yok diye ama haklıydı biraz yakinlasabilirdik dini nikahimiz vardı üstelik
- +1 yıl
Evet zaten çiftlerde en büyük sorun ve korkunun da sebebi bu. İlk gece çok önemli değil illa o gece erkek ve kadın birbirini ilk kez çıplak görecek ve dkunacak diye bir kural yok. Önemli değil canını sıkma. Rahat ol ve gevşe. Eşin eğer cinsel anlamda tecrübeli ise zaten o gereğini yapacaktır. Sen istekli ol sadece. Düz yatıp bacaklarını açıp bekleme kuralcı olma.
Soran+1 yılSen istersen ilk gece olur beklrz dedi beni strese sokmuyor. Birde tecrübeli değil
Soran+1 yılYalan söylemediyse bana tabi
Soran+1 yılAnlayabilirmiyim ki daha önce yaşadığını nereden anlayacağım. p*rno vs illa izlemiştir zaten 26 yaşında
Soran+1 yılAnlarsın deyince heycanlanmistm çünkü pek inandırıcı gelmemisti yaşamadığı :) cinsel konuşmalarımız oluyordu zaten ne yapacağını biliyor anladgm kadarıyla
Soran+1 yılHmm Hemen sertleşme olmayabilir yani. Olursa yaşamamış olma ihtimali var öyle mi. Aklimda bulunsun bakalım napacak
Soran+1 yılDaha önce yasadiysa anlarsam benden çekeceği var zaten. Ama soğuk kanlı bir insandır bana yanstmz heyecanını
Soran+1 yılSu ilk geceyi atlatalmda
+1 yılhaklıymış diye biŕsey yok iyi yapmışsın ozaman öyle olması gerekiyordu her şeyi akışına bırak ikinizde heyecanlısınız doğal yaşayın o güzel geceyi
03 Yorumla
Soran+1 yılDini nikahimiz vardi o yüzden istedi zaten alış diye. Şimdi anlamsiz bir şekilde gerginin
- +1 yıl
dini nikah olsa bile ahlak neolacak onur haysiyet ne olacak dini nikah olması her şeyi mübah kılmaz o anlamsız gerginlik düğün günü geçer stres yapma akışına bırak
Soran+1 yılAynen bunları düşünerek kabul etmedim oda zorlamadi zatn
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKorkman için bir neden yok heyecan normal birşey ilk gece olacak diye bir kaide de yok dene olmazsa kendini kasma
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten büyük ihtimal ilk gece olmz
- +1 yıl
Olacak ya da yapamadım diye kendini kasma bu daha büyük sorunlar cıkarabilir size oluruna akışına bırak kasma kendini
Soran+1 yılHaklısınız
Boş verdiğin kadar huzurlu, takmadığın kadar mutlusun.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz ağzına al biraz o yalasın, aç bacaklarını yatır üstüne al içine...
19 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demesi kolay tabi
Cevap sahibi+1 yılNiye zor olsun?
Soran+1 yılZor çünkü
Cevap sahibi+1 yılOhooo, çok sıkıcı geçecek ilk günleriniz
Soran+1 yılNeden mis
Cevap sahibi+1 yılÇünkü çok sıkıcısın. Oral bile yapmazmışsın
Soran+1 yılOna eşim karar verir bakalım sıkılacakmi
Cevap sahibi+1 yıl%100
Soran+1 yılPeki bakalm
Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen isteyene kadar beklemesi gerek fazla detay veremiyorum burda mutluluklar dilerim
032 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılKarşısında çıplak olmak daha çok geriyor zaten. Alkol alamam
Soran+1 yılKaranlık olsun desem kabul edrmi acaba
Soran+1 yılŞimdi baktım da ayarlanabilir aydınlatmalar varmış. Biraz taniyrsam karanlık olsn desem kabul etmez
Soran+1 yılAynen olabilir oda
Soran+1 yılNe gibi yani
Soran+1 yılMisyoner olur ilk gece
Soran+1 yılAlışana kadar sadece misyoner
Soran+1 yılNeye hayır diycegime bağlı tabi
Soran+1 yılBirde oral
Soran+1 yılYapmam çünkü
Soran+1 yılİstesin ben yapmadıkltn sonra
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAynen zamanla belki yaparım ama şu an istemeyrm
Soran+1 yılOnu sınırlandırmam
Soran+1 yılEv sadece
afedersin amam evlenceksin özel hayatını burda paylaşman doğrumu yaa
10 Yorumlakorkmana gerek yok ön sevişmeyi uzun tututun nasıl olduğunu sen bile anlayamıyacaksın
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok gerginim
Soran+1 yılÇıplak olmak daha çok geriyor zaten
Soran+1 yılÖzelden konusamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelmiş burda elin adamlarıyla nasıl sikişeceğini konuşuyosun nişanlın duysa bunu kalpten gider eminim
12 Yorumla
Soran+1 yılBunları tanıdık bir insana zaten soramam. Sitenin amacı bu zaten yoksa neden burda hesabım olsn
Cevap sahibi+1 yılÖğrenebildin mi bari
Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Şimdi görüyorsan cevap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlistirmayi balayinizda yapın Bence
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten geçti artık balayına kaldı :)
Akışına bırak yeter
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılkorkacak bişi yok
06 Yorumla
Soran+1 yılAslında öyle
- +1 yıl
1. kasma
2. rahat ol
3. önsevişme uzun olsun ki yeterince ıslan
4. kabul et
Soran+1 yılKabul et?
- +1 yıl
içine alıcan ya :D içinde kabul et
Soran+1 yılNeyse :)