Cinsel Yaşam İlk gece eşinizin nasıl davranmasını istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 İlk geceniz nasıl olmasını isterdiniz? İlk gece eşinizin nasıl davranmasını istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Aç kalmış hiçbişey gormemiş gibi davranmasın..Beni arzulasin okey, ama hiç bişey görmemiş gibi de nefes almadan seks haline donmeyelim 2 1 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl vay vay Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Çok hassas ve ürkütmeden nazik davranmasını isterdim. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fırtına gibi essin.Kelebek gibi uçsun.Ve arı gibi 3-5-7 5 10 Yorumla filinta1 +1 yıl 14 olsa peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @filinta1 olmazzz Yorumla filinta1 +1 yıl 14 posta olsa olmaz mı 1 günde? toplam? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @filinta1 postacımısın sen? Yorumla filinta1 +1 yıl evet ıçerı gırıp postaları pat pat atıp gıdıyom Yorumla filinta1 +1 yıl şak şak tak tak diye atıyom :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @filinta1 sen başka bir boka yaramazmısın Yorumla filinta1 +1 yıl onu kocana söyleyıp bana satma. git göbekli kıllı ve 1 dakıkada hemen final yapan kocana söyle bunu :DSASDASD yaramayan o ben degılım kldjfkldsfd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @filinta1 P İç Yorumla filinta1 +1 yıl klsdfkmdsçmöfvgds sinirlenme milfciğim Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İllaki cekingeleri, korkuları olacaktir, bunları gidermem için fırsat versin yeterli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eşimin davranışına göre hareket ederim, tedirginse sakin yaklaşırım ateşliyse ortalığı ateşe veririm 🤭 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kendini bana bıraksın.. gözlerini kapatsın. dokunuşlarımı dudaklarımı sıcaklığımı erkekliğimi hissetsin.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yatıp uyusun beni rahatsız etmesin hatta baska odada uyusun kovarım defol git derim 0 2 Yorumla huseyincan_06 +1 yıl 😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eşim nasıl isterse onu incitmeden isteklerini yerine getirerek hareket ederim 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. Bennherşeyi hallederim 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aglasin sizlasin bana sarilsin 0 0 Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bilmem beni istediğini belli etse yeter 0 0 Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Sert 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aç kalmış hiçbişey gormemiş gibi davranmasın..
Beni arzulasin okey, ama hiç bişey görmemiş gibi de nefes almadan seks haline donmeyelim
vay vay
Çok hassas ve ürkütmeden nazik davranmasını isterdim.
Fırtına gibi essin.
Kelebek gibi uçsun.
Ve arı gibi 3-5-7
14 olsa peki
@filinta1 olmazzz
14 posta olsa olmaz mı 1 günde? toplam?
@filinta1 postacımısın sen?
evet ıçerı gırıp postaları pat pat atıp gıdıyom
şak şak tak tak diye atıyom :D
@filinta1 sen başka bir boka yaramazmısın
onu kocana söyleyıp bana satma. git göbekli kıllı ve 1 dakıkada hemen final yapan kocana söyle bunu :DSASDASD yaramayan o ben degılım kldjfkldsfd
@filinta1
P İç
klsdfkmdsçmöfvgds sinirlenme milfciğim
İllaki cekingeleri, korkuları olacaktir, bunları gidermem için fırsat versin yeterli
Eşimin davranışına göre hareket ederim, tedirginse sakin yaklaşırım ateşliyse ortalığı ateşe veririm 🤭
kendini bana bıraksın.. gözlerini kapatsın. dokunuşlarımı dudaklarımı sıcaklığımı erkekliğimi hissetsin..
yatıp uyusun beni rahatsız etmesin hatta baska odada uyusun kovarım defol git derim
😅😅😅
Nasıl yani?
Eşim nasıl isterse onu incitmeden isteklerini yerine getirerek hareket ederim
Sert dokunmasın canımı yakmasın
Sert
Tam bir o. gibiyim bir o... gibi
Bennherşeyi hallederim
otele kadar sabır be
Aglasin sizlasin bana sarilsin
Dikkatli saymayı bilmesi lazım.
Bilmem beni istediğini belli etse yeter
bazı şeyleri yazmanın uygn olmayacağını bilirsin