bu kişiyle ciddi düşünüyorum ve bazı şeyleri hızlı tüketmek istemiyorum, bunu onu kırmadan nasıl anlatabilirim?

bu kişiyle ciddi düşünüyorum ve bazı şeyleri hızlı tüketmek istemiyorum, bunu onu kırmadan nasıl anlatabilirim?

Direk konuşarak 😀 Bu tarz konular imayla, kısa kısa belirtmekle olmaz. Karşına alacaksın ve uzun uzun isteklerini, beklentilerini anlatacaksın. Bu karşı taraf üzerinde olumlu bir izlenim bırakır. Tabi karşındaki bir çocuk değilse
Aceleci davranıyorsa senin kadar ciddiyet ölçüsü düşük demekki bunu hal ve tavırlarınla konuşacağın her ortamda kendini birazcık soğuk göstererek yapabilirsin sorgulayacaktır bu davranışını.
Olduğu gibi anlat, böyle şeyleri anlatmanın özel bir yolu yok. Olduğu gibi, içinden geldiği gibi.. Anlarsa anlar, anlamazsa zaten sana uygun biri değildir..
Cevap
3Cevap
kırılmasının önemi yok senin rasyonel olup net oluşun ona daha iyi gelecektir diğer türlü ne dediğin çok anlaşılmaz
Direkt burada söylediğinin aynısını söyle. Büyük tepkiler verirse zaten niyeti ciddi ilişki değildir
Açık açık söyle neden kasıyorsun ki kendini ilişkide rahat ol yani direkt söyle
sınırlarını çiz hersey senin elinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?