Her gün her zaman karşındaki insanın hazır olmasını bekleyemem. Sonuçta altını çizerek söylüyorum karşımdaki de bir insan. Kendini iyi hissetmiyor olabilir isteği yerinde olmayabilir. Böyle konularda anlayışlı olmak ve konuyu sorun haline getirmemek gerekiyor. Ben zaten başka bir gece onu karşılığını fazlasıyla alabilirim.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Her gece başı agrirsa olmaz tabikide ayrıca uzmanlar ilişkinin baş ağrısına iyi geldiğini açıkladılar yani başım ağrıyor diyen kadın sevismek istiyorum demek istiyor yani 😄😄😄😄
26 Yorumla
Soran1 yılHa ya dikkat etmeliyim artık başım ağrıyor demek yerine başka bahane bulmaya 🤗😂
Soran1 yılCuma mübarek gün desem, ya da salı sallanır, perşembe perişanlık, çarşamba çarşafa dolanır, cumartesi pazar tatil deyim falan olmaz mı? 😂😂😂
Soran1 yılOfff bunu sevdim harika fantezi anlaştık böyle dicem 🥰🥰🥰🥰
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bügün başım ağrıyor , sağ tarafımdan kalktım , bugun olmaz yarın Türkiyede vermemeninin kitabını yazarız neyse ki kadın değilim
21 Yorumla
Soran1 yılBide şey var salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlık, cuma mübarek günde diyoruz 😂😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle olmalı 👍 çünkü insanın ruh hali herzaman aynı olmayabilir hepimiz insanız sonuçta bu konuda da iki taraf anlayışla karşılamalı ve ısrar etmemeli
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBaşım ağrıyor bahanesine çözüm: Zamdan iki doz Hayrisilin alın. Hayrisilin başını geçirir. Hayrisilin. Hayrisilin.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılolmalı tabi ki de
20 Yorumla
1 yılAslında insan sevdiğine bahane üretmez. Aşık olduğun birini hem ruhen hem bedenen ister insan. İstemiyosa ya kırılmıştır ya da sevmeyi bırakmıştır..
73 Yorumla
Soran1 yılHarika yorum bayıldım 🥰❤
- 1 yıl
Teşekkürler 🦋
- 1 yıl
Ne alaka yahu gerçekten kendini iyi hissetmiyor olabilir, modu düşük olabilir insanız sonuçta libido her zaman yüksek olmayabilir.
1 yılSüreklilik varsa bu bir sorundur ama ara sıra bir taraf istemiyor olabilir saygı gösterilmelidir.
61 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın buda var tabi işin özünde harika yorum 🥰
1 yılOrtada geçerli bir sebep yoksa hiçbir bahane kabul edemem.. Başı ağrısa da kopmaz ya.. Belki iyi gelecek başına, kim bilir..
21 Yorumla
Soran1 yılÇok fenasın çok yapmayınca da ağrıyo bazen baş ve sinir yapıyor ya🥰☺
1 yılOlmalı. Çünkü her zaman çiftlerden biri gününde hissetmeyebilir. Bu durum sosyal hayatımızdaki işlerimizde de olabiliyor. Her zaman keyif aldığımız şeyler keyif vermeyebiliyor. Sekste de bunun olması çok normal. Zaten taraflardan biri istekli değilse o seks keyifli veya uzun süreli, bedenleri keşfederek ilerlemez. Oldu bittiye gelir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Kadının ruhundan anlamak çok önemli eğer ki sadece bir taraf istiyorsa o zaman olmaz karşılıklı olması gerekir. O zaman alınan haz ve zevk doruklara çıkıyor.
23 Yorumla
Soran1 yılVuvvvvvv harika akıllara zarar yorum❤
Soran1 yılRica ederim ❤
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılAtalarimizin Bi lafi var. Dişin agriyosa cektireceksin. Basin agriyorsa silktireceksin. Bas agrisiyla kacamaz benden 🤭🤭🤭
27 Yorumla
Soran1 yılÇok tatlıydı bu😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Yani bahanelerle kacan solugu durusma masasinda alir. Evlilikte erkek erkeklik vazifesini getirmeli kadin kadinlik vazifesini. Beni tatmin etmeyen esime aldatacagimi dile getirir duzelmezse eger. Karekterimden olmak yerine ondan olmayi tercih ederim
Soran1 yılOvvv senle evlilik zor
- 1 yıl
Neden basin cok mu ağrır 😂😂
Soran1 yılBişey yazacam da bünyen kaldırmaz 😂😂😂😂
- 1 yıl
Hahahah hakaret etme de bunyem kaldirir herseyi rahat ol. be abla 😂😂😂
- 1 yıl
Sövdün mu shshshs
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Valla net konuşayım benim için karşılıklı arzu ve tutku olmayan seks, seks değildir. Karşı tarafın canı istemiyorsa zaten ben de istemem.
218 Yorumla
Soran1 yılOfff aşk adamı başım agrısada gelmeli 🥰
Soran1 yılÇok tatlı yorumdu ağzına sağlık ❤
Soran1 yılCesaret ve dobralık severim rica ederim💖
Soran1 yılRenk katmalı sekse can çekişir yoksa her yaşta böyle her duyguya doymalı
Soran1 yılVar ya olan yerde var bende kusursuz değilim emin ol herkes bir değil koyun falan demek yanlış yinede☺
Soran1 yılTeşekkürler hepsi olmalı bence ne seksle bitiyor iş nede onsuz yerine göre hepsini bilmeli kadın yoksa yatak yemek her yerde var artık
Soran1 yılEline sağlık afiyet olsun peki öyle olsun bakalım 🥰💃
Soran1 yılKalben ordayım
Soran1 yılSeverim yemek yapmayı bende ağız tadıyla hepsi güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBence kırıcı bir durum bu! Benimde başıma gelmedi değil! Eşlerin birbirine böyle yapmaması, en kötü seks süresini kısa tutması harika olurdu
28 Yorumla
Soran1 yılAhhhh seni seni varya Mart kedisi tam🥰😂
- 1 yıl
Yüzünü güldürmek, mutluluğuna vesile olmak bile çok güzelll <3 :)
Soran1 yılTeşekkürler 🥰😂
- 1 yıl
<3 Gurur duyduğum vazifemdir yalnız sana dair <3
Soran1 yılVayyyy yandı buralar yandı❤❤❤❤
- 1 yıl
Çok incesin sarı dilber! ''veni-vidi-vici'' misali, buradan olduğu kadarıyla ben sana geldim gördüm ve yaşadım! Bu Emsal'e bakarsakta sırf iltifat olsun diye değil; bende iz bıraktığın için yazmıştım sana <3
Soran1 yılİnleyen nağmeler ruhumu sardı 😂🥰☺
- 1 yıl
En harikası da o nağmelere şahit olmak 😋🫠♥️
1 yılregl oldum olmaz reglim yaklaştı olmaz aşkım vs vs bence olmalı ya
31 Yorumla
Soran1 yılOlmalıda anlayana işte ☺🥰
İnsanın insana saygı göstermesi gerekiyor. Çünkü seks karşılıklı olur. Bir taraf istese bir taraf istemez ise tadı çıkmaz😍
22 Yorumla
Soran1 yılAhhh be böyle duyguya baş ağrısı kalmaz verdim gitti 😂🥰
1 yılSonra soğuduğunda niye böyle yapıyorsun eee ağrımasın o başın zırt pırt ya...☠️👹☠️
31 Yorumla
Soran1 yılSenin soguyasın gelmiş bu bir sebeb olmaz böyle terbiye ettiğini sanma zaten anlar yakında senden bir cacık olmaz
1 yılYemin ederim eczaneyi kaldırır sana getiririm 😂 o baş ağrımaya çak o kadar 😤
33 Yorumla
Soran1 yıl🥰🥰🥰🥰🥰🥰Peki
- 1 yıl
Soran1 yıl❤❤❤❤❤
seks sipariş ile olmaz zaten anlık karşılıklı istekle gelişmeli. canım çekti gel sevişelim demeyle olmaz zaten. karşılıklı istekler ve arzular dürtüldek sonra değil başın ağrıması sargılar içinde olsan o zevki yaşamak istersin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence olmalı. Bazen bahaneler de gerekir. Sence?
22 Yorumla
Soran1 yılArada dinlensin duduşlar😂
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek anlayışlı olmalı …. İşin nazı diyelim … hazır olup doğru zamanda alev arttığında da o beklemenin hakkını almalı dnjs
25 Yorumla
Soran1 yılBöyle anlayışa ağrı kesici duş hemen iyi olunur 😂hop ayaklandı bile ❤🌹
Cevap sahibi1 yıl🌟💥✨🌷🌹
Soran1 yılSende az değilsin 🥰
Cevap sahibi1 yılİyi dinlenilmeli ki enerji lazım olur ⚡️
Soran1 yılAaa enerji önemli kalite li sekste 😂
1 yılSıkıntı var demektir yani duruma göre hasta olur ısrar edersen öküzlük bencillik ama juru bahane sıkıntı
20 Yorumla
1 yılOlmaz diyelim adam dayanamiyo gidip kendinimi tatmin etsin elle ha tabi oda anlayişli olcak kısa kescek gerekirse
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılanlayış tabiki olmalı ama ortak bir yolda bulunabilir
20 Yorumla
1 yıl2 gün tamam 3 gün tamam ama 4cü günde erkeğin gözü dışarı kayar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBana yaralıyım demesı lazım ondan sonra anlayış göstereyim herkesın bası ağrıyor ağrıyorsa agrı kesıcı ıcın yataga gecın 😀
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBence çok anlamlı geldi bana sen hala algılayamadın :)) hata olsa nolur ölüm var demek istedim ama anlamadın neyse
Cevap sahibi1 yılAyrıca yorumumu niye siliyonki
Cevap sahibi1 yılcanım
Cevap sahibi1 yılGrizekalı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAnlayış gerekiyorsa olmalı , nazlanmak için yapıyorsa , kadınla daha çok ilgilenmeli, eğlenceli bir şekilde kışkırtılmalı.
00 Yorumla Bi kere reddederse affetmem unutmam da
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılsık sık olursa sorun olur
31 Yorumla
Soran1 yılHemde nasıl sorun oluyor ya😂
1 yılofff o konulara hiç girme çok muzdaribim bu ara
26 Yorumla
Soran1 yılNedennnnn napalım ağrıyo baş bu 😂😂😂😂
- 1 yıl
Yav mesele o değil ki 😊
Soran1 yılYav he he😂🥰
- 1 yıl
Anlatsam anlıcanda neyse 😊
Soran1 yılAnlarımda işime gelmiyor be adamım😁
- 1 yıl
off of benim derdim bana yeter :)
Gizli Üye(30-35)1 yılGerçekten bir rahatsizlik. varsa saygı duyulmalı ama sürekli bahaneler varsa karşılıklı konuşularak çözülmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir ancak abartmamak kaydıyla.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHay sizin başınıza armut düşsün 😂😅
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Bahane falan dinlemem
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır başını geçirmek için zaten bu olay
22 Yorumla
Soran1 yıl☺☺☺☺
- 1 yıl
😊😊😊😊😊😊😊👍💐🌼🌺🌹
Bir gün olur iki gün olur üçüncü gün …
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmali bir gün sonra yapar
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sürekli olmadığı sürece
20 Yorumla
1 yılHahaha bitsin artık şu bahaneler
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılİstemiyorsa zorlamak boşa, ama yükseltirim yine
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bahane uydurmanın gereği sebebi bulunmalı bence
20 YorumlaSinirsizca olmazsa bi anlami yok
20 YorumlaBahaneye göre değişir
20 Yorumla
1 yılYoook olmaz çatır çatır yapılır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. O zaman daha çok azgınlaşıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSürekli değilse olmalı
20 YorumlaMazaretlere anlayış olabilir ama bahanelere olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılKirpik dipleri değil miydi o ya
20 Yorumla
1 yılYokk
30 Yorumla
1 yılOlmasa iyi olur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet olmalı
20 Yorumla
1 yılOlmaz olamaz sjsjsj
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmamalı
20 Yorumla
1 yılSeste ayıp olacak tek şey şu laf
20 YorumlaAsla kabul etmem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bahanelere anlayışım yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç tahamül edemediğim bahaneler
20 Yorumla
1 yılHayır
20 Yorumla
1 yılBahaneleri sevmem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBahane uyduramaz
20 Yorumla
1 yılOlmaz
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne