Millet o kadar özgürlüğü savunuyor ama uygulamaya gelince taciz var diye bağırıyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
5 ayYa dün bu konuyu savundum diye arkadaşlarım arasında sapık ilan edildim. Bir arkadaşımız (kurye) bir site danısmanı hanım ıbeğenmiş siparişi teslim ederken. 15 dakika sonra içimde kalacağına gidim teklif ediyim demiş. Gitmiş kıza demiş ki ''bu sefer senin için geldim, eğer sende istersen tanışabilir miyiz?'' demiş. Kızda cevap olarak sen sapıkmısın ahlaksız defol git bilmem ne demiş. Sanki kıza gelip ananı bacını 15 zenciyle demiş gibi tepki verilmesini anlamıyorum. Çocuk o kadar düzgün ahlaklı bir çocuk ki. Kız kusura bakma ama olmaz dese 2 etmez yani peki teşekkür ederim kusura bakma rahatsızlık verdiysem der gider öyle bir adam. Bu bizim ülke kızları ve 5. dünya ülkesi avam kadınlarına has bir şey dir. Adam ne yapmış lan ama seni güzel bulmuş ama konusmanı beğenmiş bir şekilde senden hoşlanmış yani. Böyle tavırlar yüzünden daha çoook keko keko gezecek bu halk... Çocuğu savundum diye beni de sapık ilan ettiler :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İyi de her doğru her yerde söylenmez diye bişey duymadın mı sen. Kasaptan yoğurt istemiyorsan. Münasebette olmadığın kişiye de seks teklif etmezsin. Bunlar normal insan davranışlarıdır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 5 ayÖzgürlük var diye sen gidip sokaktaki kadına cinsellik mi teklif edeceksin o zaman şöyle düşünelim biri sokakta senin annene bacına teklif etse gayet doğal o zaman.
01 Yorumla
Soran5 ayKardeşim kim gidip sokaktaki kadına durduk yere gidip cinsellik teklif edeceğimi söyledi? dünyaya nasıl geldiğini öğrenince kafa sıkanlardan mısın? yoksa karınla birlikte olunca yakınını hatırlayanlardan mısın? sen her yaptığın eylemde anama babama yapılsa ne olur diyenlerden misin? bu psikoloji normal değil o kafayı iyi bilirim aynı şeyi kadın yapsa biri senin babana amcana yapsın diyemezsin kadınlar parmağının oynatır senin gibileri suya götürüp susuz getirir çok iyi bilirim
Gizli Üye(30-35)5 ayNe alâkası var seks özel bir durumdur her kadın eskort mu gidip istediğin zaman yapasın. Siz erkekler az bedeninizin kıymetini bilin ya kadını tanımadan etmeden cinsellik yaşıyorsunuz hiç mi hastalık kapmaktan korkmuyosunız ya da ileride ki eşinize saygınız yok. Kadınlar senin ihtiyacını gidermek zorunda mı? Böyle bir kural var sen özgürlük diyince niye aklına bel altı geliyor?
11 Yorumla
Soran5 aySeks özel bir durumsa neden seks içerikli filmlerin yasaklanmaması için kadınlar kampanya başlatıyor? çünkü isteyen izler isteyen izlemez değil mi? Eee sormakta tam olarak problem ne? avrupalılar böyle yapıyor? bir anda anadolu kadını gibi tepkiler falan nedir ne oldu eskort mu oldun tek soruda?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
5 ayÇünlü doğru zaman da doğru mekanda doğru kişiye denilmesi lazım. Pazar da teyzeye denmedigine goree
02 Yorumla
Soran5 ayDurum normal kabul ediliyorsa usulunce sorulsun seks kelimesini duyunca öcü görmüş gibi olanlara ayar oluyorum sadece
- 5 ay
Kulağına fısıldarın bağıracak hali yok ya
Gizli Üye(30-35)5 ayseks normal degil herkesle yasanilacak bisi hic degil ama siz erkeklerin dusunceleri farkli oldugu ixin size normal geliyor
21 Yorumla- 5 ay
Yoo bende herkesle yaşamak istemem
Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Para kazanamak da normal ama nasıl kazandığın önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Öyle Ön görülmüş işte
01 Yorumla
Soran5 ayTabuu olmuş kültür bu
5 ayÖzgürlük bu değil.
01 Yorumla- 5 ay
Eskort tutabilirsin illa sadece tek amacın buysa.
Gizli Üye(36-45)5 ayEden var ama direk
21 Yorumla- 5 ay
Kabul eder miyidn yakısıklıysa
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası