yapmak istiyorum ama vajinamda sanki bir duvar var bir türlü partnerim giremiyor napıcam ben arkadan yapmakta istemiyorum artık çok iğrenç çünkü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yıliş biraz partnerinde bitiyor maalesef. ön sevişmeyi daha uzun tutması, iyice seni gevşetmesi ve sonra yavaştan alıştıra alıştıra girmesi gerekiyor. ama heyecandan tutamıyor kendini muhtemelen
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle eğer utanma gibi bir durum varsa loş ışık ya da karanlık bir ortam tercih edin. Partnerinle bol bol ön sevişme ve masajdan sonra oral da yapsın sana. Kıvama gelince parmak uçlarıyla hafif gir çık yapsın vajinana.
Eğer kuruluk varsa bebek yağı sürerek te parmaklayabilir. En son sen kucağa geç ve penisi vajina dudaklarının arasında gezdirirken öpüşmeye devam edin.
O sırada sen yavaşça üstüne oturmaya başla. Sabırla deneyin ve bol bol göz teması kurun. Eğer ben cesaret edemiyorum diyorsan partnerinde kontrolü alıp alttan girmeyi deneyebilir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. sokmasını bilmeyenle yapıyorsundur onda hele adam gibi biri olsun bak nasıl köklüyor
07 Yorumla
Soran1 yılya oda iyi çok kalın ve birden köklemeye çalışıyor acaba cinsellik öncesi seksi mi uzun tutmuyoruz
Soran1 yılarkadan yapıyoruz ama arka çok iğrenç arkadan yapmak istemiyorum oda istemiyor çok
Soran1 yılarkadan güzel ama sonuçta dışkıdan girme var ya bazen kötü sonuçlar ortaya çıkıyor 🤣
1 yılVajinismus olabilirsin doktora görünmek de fayda var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Girememek derken sen mi müsade etmiyorsun yoksa başka bir şey mi var
012 Yorumla
Soran1 yılcanım acıyor aşırı ama kendimi geri çekmek zorunda kalıyorum şaka gibi
Soran1 yılofffff bayılıcam ya yemin ederim tüm harika bir ortamdaydık varya otele gittik ama sanki evimizmiş gibi temiz ve hoştu rahat rahat yaparız dedik fıs
Soran1 yılevet önden olmayınca arkadan oluyor mecbur bırakmak istiyorum ama önden yapamayınca hızı arkadan alıyor
Soran1 yılaşmak istiyorum ama acıya dayanamıyorum işte yani aşırı kötü çok çok zorlanıyorum yoksa ben önden yapmak istiyorum hep
Soran1 yılbeni rahatlatıyor aslında partnerimden şikayetim yok sadece birden köklemesi kötü biraz
Soran1 yılevet yaa... vallahi ağrısı gerçekten o kadar kötü ki bütün vucuduma kramplar ağrılar giriyor
1 yılNasıl bir şey bu dediğin şey
06 Yorumla
Soran1 yılyani giriş aşırı zor ve ağrılı oluyor çok uğraş gerektiriyor çok ter atıyoruz bunun için zar zor girdikten sonra ileri geri bile yapamıyoruz o kadar ağrım oluyor
- 1 yıl
Harbi vajinusunuz var geçmiş olsun o duvar değil otomatikman kasılma oluyor
Soran1 yıl😥
- 1 yıl
Üroloji ya da Bu konuda araştırma yapmanızı tavsiye ederim
Soran1 yılteşekkür ederim fikrin için araştırdım biraz ama hepsi aşağı yukarı aynı şeyleri söylüyor kendinizi rahatlatın vs diye bence bizzat doktora görünmekte fayda var
- 1 yıl
Geçmiş olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılE bekaret o duvar
Partnerin delemedi mi04 Yorumla
Soran1 yılyok önceden yapmıştık ama çok uğraş istiyor yani milletin hemen cuk diye giriyor bende niye böyle
- 1 yıl
Daramcıksındır ahahah
Soran1 yıle zamanı geldiğinde nasıl çocuk doğurucam ben adjksahdshsd
- 1 yıl
Yiye yiye açılır
Vajinismus hastalığı bu. Doktora gidin çözülür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVajinusmus hastalığı mi var
03 Yorumla
Soran1 yılyani benim bildiğim yok 😥
Cevap sahibi1 yılBence hastaneye git derim
Soran1 yılteşekkür ederim fikrin için
1 yılKayganlastirici ile deneyin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSebebi vajinismus olman olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ön sevişme yap
00 YorumlaOral sevişme ve sürtünme olarak yap?
00 YorumlaVajinismus olmuşsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılBen kırarım o duvarı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKendini kasıyor musun sen?
010 Yorumla
Soran1 yılevet acıdığı için kasıyorum acımadan önce çok rahat gevşek oluyorum o acıdan sonra bacaklarım kasılıyor bazen kramp giriyor
Cevap sahibi1 yılBu zamana kadar arka mı yaptın hep
Soran1 yılyok 1 2 defa önden yaptık onun dışında maalesef arkadan
Cevap sahibi1 yılYaş kaç senin 20alti mi
Soran1 yılyok 24
Cevap sahibi1 yılArkadan acımıyor mu ya
Soran1 yılarkadan alıştıkça acımıyo çok bi ilk girişte biraz acı sonra rahat
Cevap sahibi1 yılAnladım sayfa aşağıya doğru uzadıkça telefon donuyor profili açayım mi ordan olur mu
Cevap sahibi1 yılNe sıklıkla oluyor görüşme
Cevap sahibi1 yılÇıktin mii
Gizli Üye(30-35)1 yılKıvamına getirmek gerek sulandırmak
10 Yorumla
1 yılSaçmalama
00 Yorumla
1 yılVajinismus işte
00 Yorumla
1 yıldeleirm ben
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArka bidon olmustur
00 Yorumla