Hiç kimse seks yapmayı bilmiyorbi siz biliyorsunuz sanki yorumlarda döktürüyorsunuz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
penis sana tat verecek kadar büyük değil mi
0
11 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
senin iki şeyden birisine ihtiyacın var birincisi kontrolün sende olduğu seks sırasında klitorisine baskılı sürtünmeli olan bir seks ikincisi de erkeğin bazı şeyleri bilerek seks sırasında da klitorisinle oynayabileceği en uygun pozisyonlarla yapacağı seks tabi penisi yeteri kadar varsa
aslında sana en uygun pozisyon senin üstte olduğun bi pozisyon olmalı sen klitorisinin geldiği yeri zevk suyunla ıslatarak biraz öne eğilerek ağırlığını kendin ayarlayıp seks sırasında klitorsinie baskılı sürtünmeyle ileri geri ile yapmalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Fazla mastürbasyon cinselliği köreltir.
Yastıkda uapar gibi yao sende , penisin üzerine çık sürt kendini
Vücudun yastığa alışmış artık yastıkla zirveye çık sonra parmakla boşalmayı dene
Çok zor ya denedim gerçekten olmuyor öyle
Partnerlerinde mi başaramadı?
Hayır
Beceriksizler demekki
aklını çok kullanıyorsun. aklını alıp sana güven verecek bir erkek lazım
Kendini öyle alistirdigin için birde tahrik olamiyorsun
Ne yapmam lazım
Tekdüze seks yapma sınırsız doyumsuz biriyle ol mesela mesela ben olsam önlü arkalı doldurup yeter değirmene kadar yapar güzel bi boşalma yaptirirdim
Hiç kimse seks yapmayı bilmiyorbi siz biliyorsunuz sanki yorumlarda döktürüyorsunuz
penis sana tat verecek kadar büyük değil mi
senin iki şeyden birisine ihtiyacın var birincisi kontrolün sende olduğu seks sırasında klitorisine baskılı sürtünmeli olan bir seks ikincisi de erkeğin bazı şeyleri bilerek seks sırasında da klitorisinle oynayabileceği en uygun pozisyonlarla yapacağı seks tabi penisi yeteri kadar varsa
Evet sanırım doğru söylüyorsun
aslında sana en uygun pozisyon senin üstte olduğun bi pozisyon olmalı sen klitorisinin geldiği yeri zevk suyunla ıslatarak biraz öne eğilerek ağırlığını kendin ayarlayıp seks sırasında klitorsinie baskılı sürtünmeyle ileri geri ile yapmalısın
çok ıslak olmalısın ve penisin başı sana his vermiyor olmalı bunun için bi yol var aslında
Neymiş
penisin başının daha büyük olması için küçük bir uygulama var ama bunu anlatan foto var
Nasıl Bi şey ki o ya
penisi anlık harika bi şekle dönen başını şahane yapan bişi
Ciddi mi diyorsun
bunu neden dedin anlamadım burada başka bi amaç olabilir mi
i0fix46 hızlı resimde açabilirsen dene ayrıntıları da var tabi
Yastık ne alaka be
Of
karşı tarafla ilgili sorun var
Hayır ya çok kişiyle yaptım hepsi sorunlu olamaz
o zamqan heyecan yajpıyorsun
Çünkü duygu yok.
Bi de biz deneyelim şansımızı.