Keban barajı bile 2 saate boşalıyor ben 5-6 saat geçiyor anca boşalıyorum dünya rekoru bende heralde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani duruma hem üzüldüm hem güldüm 😄
Kendine hiç demiyor musun ben bu kızlara aşık mıyım değil miyim kalbin çarpıntı yapmıyorsa o kızı sevememen doğal sizde ki şans bende yok ben bir bedensel engelliyim hayatımda ne bir sevgilim oldu ne cinsel hayatım
Ben sadece görücü usulü evlilik ile cinsel yaşama adım atacağım başka türlü kızlar beni dış görünüşüm yüzünden sevmiyor olamaz yani00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılofffff valla en çok istediğim şey biliyor musun en erken boşalma rekoru da bende sanırım 2 posta da üst üste 1 dk morallerim çok bozuk nası başarıyorsun ya bu işi bize de anlat
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkral anlat dinliyorum nası oluyor bu iş :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkes de cinsel ilişkiye girmek zorunda değil başaramıyorsan yapma bu işi
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılyani ne alaka olabilir sence. tercih edilecek bir durum değil bu büyük bir eksi bence
Soran+1 yılBen senin gibi değilim canım her önüme gelen kızı begenim etkilenim hemen boşalim demek ki benim tipim düzgündür ondan kimse yapamıyor bu işi anladın mı şimdi neden olmadığını
Cevap sahibi+1 yılsöylediğin gibi olsa burada ağlamazdın :d beğenmediğin kızlarla birlikte olup boşalamıyorsun. ayrıca burada konu ben değilim soruyu soran sensin
Soran+1 yılBenim kızlar hep peşimde ben tokum ben doymusum ama tipsiz bir erkek öyle mi versen hemen anında boşalır 10 saniyede
Cevap sahibi+1 yılsen kendini kandırmaya devam et
Soran+1 yılYaa diyelim ki kandiriyorum ne yapican haa sen mi beni bosaltican?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOda iyi değil hacı yarım saatte boşalan komşuya verir sonra kız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz fazla yorulmuyo musun
07 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir kız beni kolay kolay etkileyemiyor ki
Cevap sahibi+1 yılYok etkilemez o ayrı ama sen hani 5 saat yapınca yorulmuyo musun, seninki de can
Soran+1 yılYoruluyorum canım ter içinde kalıyorum
Soran+1 yılKız 5 saat geçtikten sonra ama anamı si*tin diyor
Cevap sahibi+1 yılDer yani normal, kamyon çarpmışa dönüyodur kız. Gizliden çıkcam ben bi merak ettim kimsin
Cevap sahibi+1 yılBi tkip etsene
Soran+1 yılboş ver boş ver gizliden yaz işte bende seni tanimiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım