Dün akşam iki sefer boşaldım 2 saat falan sürdü normalde yorulup yatmam gerekiyo duş aldık yatağa geçtik ben yine istedim hadi yaptık sabah kalktım yine istiyorum ama işe geç kaldım yapamadık neden boyle doyumsuz biri oldum düzenli ilişkimde var 2-3 günde bir yapıyoruz
Cevabın nedir?
+1 yılOluyo bazen ya. Geçer ama o. Belli dönemlerde çok istekli ve çok doyumsuz olabiliyoruz ama bu kalıcı birşey değil.
111 Yorumla
Soran+1 yılLa gardaş ben 8-10 yıldır böyleyim son 3 senedir zirvedeyim sanki yaşım 38 artık azalsın daaa
- +1 yıl
Dayı sende libido tavan o zaman :D sen bir doktora git sakinleştirici falan al. Ya da isteğin olunca soğuk suyla duş al :)
Soran+1 yılYaw soğuk su söndürmüyo bu ateşi ama doktor mantıklı geliyo ama hangi bölüm bakar bana
- +1 yıl
Ürolojiye gitmen lazım dayı
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Nasıl oldun dayı.
Soran+1 yılAynı a q aynı değişme yok
- +1 yıl
Doktora gittin mi
Soran+1 yılGitmedim gitsem antidepresan vercek bizim bir arkadaş gitmiş yapıştırmış antidepresanı çocuk mal gibi oldum diyo canı hiç seks istemiyomuş. Bende korktum gitmedim
- +1 yıl
Yok yok git. Antidepresanı alsan da zaten uzun süre kullanmıyorsun. Bir ay falan kullanırsın. Sonra yavaş yavaş ekisini kaybedince cinsel dürtülerin yerine oturur. O bir ay kendini dizginlemiş oluyorsun. Sonra da yavaş yavaş 2 günde 1 e düşersin.
Soran+1 yılGeçici çözümler istemiyorum zaten yaş 38 oldu en fazla 10 yıl daha böyle yavaşlayarak gider sonrası haftada 1 zor olur gibime geliyo
- +1 yıl
10 yıla bel mi dayanır ona :D Çözüm olur belki denemelisin bence.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni böyle şahlandıran kadını görmek istiyorum doğrusu
18 Yorumla
Soran+1 yılBana özel kardeş
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama bence sebep o kadın. Çirkin biriyle bu kadar olmaz çünkü
Soran+1 yılHaklısın kadının rolü büyük
Cevap sahibi+1 yılKomşunuz olmak isterdim sürekli inleme sesleri :)
Soran+1 yılLa bir git manyakmısın nesin git kendine sevgili yap eskorta git milletin sesini dinlicene karın varsa git onla işini gör
- +1 yıl
ay ruhhastasi sapik adamin karisindan sanane
Soran+1 yıl@melek19889 teşekkür ederim belekcim saol
Soran+1 yıl@melek19889 melek
Gizli Üye(36-45)+1 yılHimmm partner nasl peki
123 Yorumla
Soran+1 yılOda panter gibi ama 2-3 ten sonra içim acıyo yeter aşkım diyo bende mecbur fren yapıp durmak zorunda kalıyom
Cevap sahibi+1 yılYa benmde esim 2 yi ben isteyince yapiyr. Cok seviyr ama cok yoruluyr napmam lazim? Ona ek olarak ne ile guclendirmem lazm
Soran+1 yılBilmiyorum ki ben cinsel gücüm artsın diye özel bişi yemem ama kırmızı et çok yerim özellikle sabahları kelle paça çorbası bol ilikli kemik suyu çorbasını çok severim
- +1 yıl
Bişey soracaktım size takip ederseniz bu arada 21 yaşında değilim
Cevap sahibi+1 yılSpor yapmk bir pozitif etki yapablir mi
Soran+1 yılSiz kaç yıllık evlisiniz eşin ne iş yapıyo bedenen mi yoruluyo kafa yorgunluğumu daha çok
Cevap sahibi+1 yılKafa yorgunlugu var esimde...
Cevap sahibi+1 yılEkimin 10unda bir yil dolcak
Soran+1 yılSporda pozitif etki yapar ama ben hiç sporda yapmıyorun işim biraz yoğun tempolu çalışıyorum biraz
Soran+1 yılKafa yorgunluğu sexin düşmanı ya bazan bende ödemeler falan hesaplar oldumu 2-3 gün canım istemiyo
Soran+1 yılDaha yeni evli sayılırsınız siz tam düzene oturmamışta olabilir sen nasıl birisin kilolumu bakımlımı yanı eşini soğutacak bişeyin var mı
Cevap sahibi+1 yılGayt iyiym
Soran+1 yılEvlendiğinizden beri aynımı hep 1 mi yapıyosunuz
Cevap sahibi+1 yılKismen
Soran+1 yılOzaman eşindeki alışkanlık kafasında kurmuş 1 yapınca tamam diye bense normalde ikinciyi boşalmazssam sanki testisler dolu kalmış gibi yarım kalmışım gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılYa onceden cok hor kullnmis ondan diye tahmin ediyrm. cok kizla cok defa birlikte olmus
Soran+1 yılYok be alakası yok seks işi ayrı bir zevk. Eşin isteksiz demekki sanki senle seks yapmak bir görevmiş gibi mecbur yapcaz hadi yapimde bitirim yatayım der gibi bişi olmuş
Cevap sahibi+1 yılOyle degil oyle olsa direk bana opup yataga goturmez diye duaunuyrm
Soran+1 yılAma ikinciyi istemiyo sen istiyosun da oluyo seks yapmayı kim başlatıyo ilk
Cevap sahibi+1 yılO basltiyr hep bn hic basltmdim.
Soran+1 yılİlginç kendi başlatıyo ama 1 yapıp bırakıyo ikinciyi sen istemek zorunda kkalıyon
Cevap sahibi+1 yılBen biraz cekingenim o yuzden olablir mi kiskirtici bise yapmiyrm
Soran+1 yılÇekincek bişi yokki kocan o senin istediğini açıkca söyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonlardandir
11 Yorumla
Soran+1 yılNapcam peki niye durmuyo bu hormonlar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi