Hiç bir kıza direkt bu düşer, bu verir gözüyle menfaat uğruna yaklaşmadım. Eli pipisinde dolaşan Abaza birisi de değilim ama anlatmak istediğim şu ki ben insanım dürtülerim duygularım var bunu yapma ihtiyacı duyuyorum ve yapamıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar? Birileriyle birlikte olmayı başarabilen erkek kardeşlerim tavsiyelerinize açığım. Ya da şöyle yapsan olur diyen kız arkadaşlarım sizin de tavsiyelerinize açığım. Aklı başında seviyeli görüşler rica ediyorum lütfen.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşver evlenince yaparsın. Bu biraz içinde olmalı, tavsiyeyle yapamazsın. Kaygan ılık birşey hayal et 5 dakika sonra bitiyor zaten tüm ateş. Bu yüzden sen evlenmeyi bekle kardeşim
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya bu piçlik tamam mı insanın içinde olmalı bende öyleyim senin gibi ama yok işte içimde ya da şansım dönmüyor anasını satıyım ya
10 Yorumla
+1 yılSeninle düzenli birlikteliğe açık bir seks arkadaşı bul veya sevgili bul
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu ben de biliyorum ama mesela bunu yapamıyorum ya. Bilmiyorum yani bir şeyler eksik
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın mı bulamıyorsun anlamadım.
Sorun öz güven gibi.09 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok fazla özgüvenliyim sorun benim yetiştirilme tarzım ve benimsediğim bazı değerler. Bunlarınk dışına çıkmak da zorlanıyorum ve vicdani rahatsızlık duyuyorum, dolayısı ile kadın da bulamıyorum bulduğum oluyor ama düzenli bir seks arkadaşım yok.
Cevap sahibi+1 yılÇoğu yorum yapan kadınsızlıktan evlilik diyor gibi.
Kendi Zihni’nde ne istediğine karar verip yaşaman uygun olur.
Çatışma yaratmana gerek yok bunun için kendi zihninde.
Soran+1 yılEvet açıkçası bir çatışma var
Cevap sahibi+1 yılÇatışmaları yaz desem✌️
Soran+1 yılYa bu çok derin bir mevzu, içten gelen bu dürtüyü yaşamak istiyorum ama benimsediğim bazı değer yargılar bunu yapmamam gerektiğini söylüyor. Böyle bir çatışma
Cevap sahibi+1 yılÖrnek olur mu bilmiyorum çıkarımını siz yapın.
Ailem muhafazakardır bende bu koşulların etkisini uzun süre etkilendim.
İç çatıiimalarını anlıyorum bu yüzden.
Din olgusu etkilemiyor artık.
Ailemde, toplumda.
Hayat benim istediğimi Yaşar hesabını verir giderim.
Daha fazlasını düşünmeye gerek yok.
Soran+1 yılİşte ben bunu düşünemiyorum. Din olgusu beni etkiliyor ve etkilemesi de gerektiğine inanıyorum. Bu dünyada geçirdiğimiz zamanın yaşadığımız hayatın hesabını elbet birileri soracak her şey bu kadar anlamsız ve dünyevi zevkler üzerine kurulu olamaz. Sadece dünyayı düşünecek kadar sığ bir insan olmak istemiyorum ama insanız işte nefsim var dürtülerim var ve bu beni çok rahatsız etmeye başladı. Bunu doyasıya yaşayamamak beni zorluyor çok zorluyor
Cevap sahibi+1 yılDin vicdan ve var oluşu açıklamaktan ötesi değildir.
ya da öbür hayat inanişı insanın varlığını devam ettirmesi ifade eden düşünceden ötesi.
Hadi sor kendine İslam dininin doğruluğunu gösteren nedir?
Kaç kez kuranı Türkçe hatim ettin?
Yetmeyip Arapçasını öğrenip aslını okudun ya da üstüne düşünen kaç düşünürün kuran yorumunu okudun?
Herkes kendine göre dini yaşar yapabildiğini yapar yapamadığınında cezasını çeker.
Soran+1 yılBen söylediğin şeylerin büyük çoğunluğunu kendince de İslam dinin doğru olduğunu gösteren o kadar çok delil buldum ki bundan hiç şüphem yok. Yapamayanın cezasını çekeceği konusunda hemfikiriz. Din olgusu üzerinden konuşmamıza gerek yok sen inançsızlığı seçmişsin ya da her hangi bir şeyi bilmiyorum ben inançlı olmayı seçtim. Görüşlere saygı duymak gerek, konu amacını aştı zaten. Daha fazla bu konu üzerinden konuşmamıza gerek olmadığını düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Bosver kanka seks nedir ki iki dakikalik zevk icin uzulmeye degmezzz
10 YorumlaEn güzeli böyle, boşver yapma: )
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince yap boşver
034 Yorumla
Soran+1 yıl30 a kadar bir şey yapmadan bekleyeyim yani
Cevap sahibi+1 yıl30 a kadar beklemezsin belki nasip
Cevap sahibi+1 yılHem bir de duygusal bir ilişkim olmadan ilişkiye giriyim diyosun sen sanırım. O işi yapcak kız buluyum yeter gibisinden
Soran+1 yılEvet açıkçası öyle
Cevap sahibi+1 yılBence yapma o şekilde. Sevgisiz bir ilişki ne kadar güzel olabilir ki
Soran+1 yılİhtiyaç duyduğum şey sevgi değil ki. Birisine aşık olmadığım halde içimden seks yapma dürtüsü geliyor. Şehvet duygusu var hani, karnımın acıkması gibi bir şey. Kendimi doyurmak istiyorum. Çünkü bir yerden sonra bastırmak rahatsız edici oluyor. İhtiyaç duyduğun yapmak istediğin bir şeyi yapamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılYa o herkeste var ki zaten sevdiğim birisi olmadığı zaman da insan isteklenebiliyor. Ama kendi kendimi idare ediyorum artık. Bunun için tanımadığım etmediğin insanla bir gece geçirmem mesela. Keşke sizde böyle düşünsenizz
Soran+1 yılTanımadığım etmediğim bir insanla ben de bir gece geçirmem tabi ki, tam demek istediğimi anlatamadım sanırım
Cevap sahibi+1 yılSanırım😶
Soran+1 yılYa da sen anlamak istemedin :)
Cevap sahibi+1 yılTam anlatamadın sanırım ya :)
Cevap sahibi+1 yılBende anlamadım 😛
Soran+1 yılYani kısaca bu bir ihtiyaç ve ben bunu yapmak istiyorum sürekli bastırmak beni zor durumda bırakmaya başladı :)
Cevap sahibi+1 yılTamam bu da bir tur ihtiyac buna bir sey demiyorum. Ama sadece ihtiyac deyip kalmiyor ya isin gercegine bakacak olursak. O zaman bir tane kiz bulacaksin. Firsatlari kollayacaksin. Denk gelirse ortamlardan.
Ama cok sacma ya, yani bence sevgisiz bir iliski hatta sevgi+evlilik olmali yani😅 anlami olsun degsin.
Yani demem o ki dogru kisiyle dogru zamanda dogru sekilde olmasinin daha guzel olacagini dusunuyorum.
Cevap sahibi+1 yılUni de orda burda iliskiye girenler de nasil giriyolar bilmiyorum anlamiyorum🤷♀️
Ha bende istiyorum sevecegim adamla onu bunu yasiyim (her sey olmasa bile) hatta bazen ozendiriyor cevre baya veya libido artisi oluyor djdjjd ama sonra anlıyorum ki ben hayatı basit yaşayan diğer insanlar gibi değilim sanırım.
Aşağıda bir arkadaşın dediği gibi içten gelmeli. İçinde olmalı.
Soran+1 yılAynen o arkadaşın bahsettiği p. çlik ben de yok, düzgün insanım ben :)
Cevap sahibi+1 yıl:) ee kararın ne nedir :d
Soran+1 yılDeğişen bir şey yok, oluruna bırakıyorum. Paylaşılan görüşler bir şeyi netleştirmedi açıkçası :)
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılOluruna bırakmak lazım. Başka şeylerle meşgul olmak iyi olur
Soran+1 yılZaten çok ciddi şeylerle meşgulüm ben, bunun bir şey ile meşgul olmak ile alakası yok bu içten gelen dürtü ne ile meşgul olursan ol karnın yine acıkacak ve sen bunu hissedeceksin. :) 21 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılValla diyecek bir şey bırakmadın o halde 😅
Bende 21 yaşındayım. Kendini tatmin etmen yetmiyor sanırım
Soran+1 yılAynen öyle yetmiyor, artık 21 yaşında bir birey olarak insanın ergenlik çağındaki gibi kendini tatmin etmeye çalışması da benim ağırıma gidiyor açıkçası bizden geçti artık o dönem. :)
Cevap sahibi+1 yılYa bazen yaşayamamak ağrına gidiyor insanın ama evlenene kadar böyle devam eder benim muhtemelen. Evlenmeden önce yaşanmasını istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBence fazla takılıyosun bu konuya, takılma
Soran+1 yılBen de doğru bulmuyorum ama istiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılNefisss bu. Nefsi köreltmek lazım 🙄:)
Soran+1 yılBir yolunu bulmakta fayda var 😂
Cevap sahibi+1 yılBulunur bulunur insallah😂
Cevap sahibi+1 yılIyi geceler cok uykum geldi :)
Soran+1 yılOruç tutmak iyi geliyormuş
Soran+1 yılİyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılEvet oruç tutun diye yazıyor hep peygamberimizin tavsiyesi zaten.
İşte orucu da nasıl tutabilirsen normal zamanda...
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim belli ki inançlı, dinini önemseyen birisin. Bende sen gibiyim. Ve senin gibi düşüncelere bende daldım. Düzgün insan olmak, başkalarının yaptığı şeyleri seninde yapmak istemen ama yapamaman beni de yordu zaman zaman. Ama dediğimiz gibi dünya bunlardan ibaret değil hayat bunlardan ibaret değil. Ve bu dünyanın diğer dünyası da var. Ahiret var. Allah belki de seni zinadan kötülüklerden koruyor, günaha girmeni istemiyodur. Kim bilir... biz ise nefsimize kapılıp aslında doğru olmayan haram şeyleri istiyoruz. Bu da doğru ve doğal bir şeyde. İnsanız sonuçta. Sadece tek nefsi ihtiyaçlara yönelme. Bunlar anlık zevkler sonrası pişmanlık olacak, kim bilir..
kendine iyi gelecek, seni mutlu kilacak, ruhuna iyi gelecek seyleri yap, dusun...
sev.. sevil... cevrenle alakali ol. Namaz kil. Oruc tut. Kitap oku.. ve dua et.. her seyin hayirlisini iste hayattan, Allahtan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne