bu konuda düşünceniz nedir? aileler çocuklarına hangi yaş aralığında bu eğitimi vermeli veya vermeli mi?

bu konuda düşünceniz nedir? aileler çocuklarına hangi yaş aralığında bu eğitimi vermeli veya vermeli mi?
Ben sağlıklı bulmuyorum bunu. Toplum olarak bence kimse hazır değil buna. Anneler kızları ile babalar oğulları ile bu konuları konuşabilir mi? Bence hayır.
Cinselik dediğimiz özel bölgelerini tanıması başkalarının dokunmasına engel olması bu konuda bilgilendirilmesi
Bizim insanımız göster oğlum amcana pipiniden ibaret olduğu için bilgilendirme kısmında önce genel bi bilgilenmek lazım gibi 😬
Oda doğru Cidden
artık her şeyin her yerde ulaşıldığını varsayalım ve
aklı başına geldiğinde bunu verelim ki bir başkasından öğrenmesin
Kesinlikle..
Ergenliğe doğru olabilir kendini keşfetmeye başladığı zamanları farkettiğimde gerekli şeyleri söylerim. Erken yaşta da aklına sokmaya gerek yok erkenden
Artık herkes çoluğuna çocuğuna versin su eğitimi. Sokaklar yürüyen cinsellikle dolu
Çok doğru
Ne demek rica ederim canım teşekkür edecek nişey yok ki bundaaaa;:))
Cevap
20Cevap
Ergenlik çağına geldiği zaman olabilir.
Bunun kararını bize birakmadan bir şekilde öğreniyorlar.
Akli melekeler oturup, çocuk bir şeyleri farketmeye başladığı zaman küçük küçük bilgilendirmeler yapılarak başlanır.
Verilirse ergenlikten sonra bence ama ben ailemle cinsellik konuşmaktan rahatsız olurum şahsen istemem
İşte o yetiştirilme şekline bağli
Ergenlikten itibaren uykunun beslenmenin egzersizlerin ve tüm sağlık ve sağlıksız durumların bilinçlerini bilgilendirilmesi bilgilendirilmesi gerekiyor
Ergenlik zamanı tam 12 15 arası rahatça konuşulmalı aslında ha
Valla bana 9-10 yaşlarındayken ailem 4 ciltten oluşan bir ansiklopedi almışlardı
Artık Akıllar bir şeyleri ermeye başladığı zaman yavaş yavaş verilebilir
Telefonları olmaya başlayınca kendileri öğrenir yavaş yavaş
İşte bu kötü
@gulsuberenkolsuz bişey olmaz ya
Bana bir eğitim verilmedi henüz lazım da olmadı açıkçası:)
ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde bu okullarda dersi olarak veriliyor
Cinsel eğitim dünyaya gelirken başlar 9 10 yaslarinde yonetilmeli
Her şeyin farkına vardıkları zaman..
15 yaşında verilmeli bence
Her şeye aklı yetince
10 yaştan sonra yavaş yavaş
Bilemiyorum ya 12 yaşdan sonra belki de
12 yaşında falan ideal bence
15 yaşından itibaren eğitim verilmeli yollar cinsel açlık çeken devşirme küfür etmicem dolu.
İlkokuldan sonra
12 yaşından sonra
ortaokul
20 yaş ve sonrası
Ne kadar erken o kadar iyi
Ortaokuldan itibaren verilmeli
Bence cinsellik kaldırılmalı insanın başına ne geliyorsa ya meraktan ya yar... aktan gelir .
Atmış beş
10 olabilir
12 -14
Ergenlikte