Cinsel Yaşam Cinsellik eğitimi ne zaman verilmeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ailede mi başlamalı yoksa okullar da mı Cinsellik eğitimi ne zaman verilmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ana okulunda başlaması lazım en azından bacak arasında ne olduğunu öğrensin çocuklar taciz filan olmaz belki. 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Her ikisinde de olmalı bence. İlk aile ama 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi yaşlarda eğitim verilmeye başlanmalı Yorumla madina1 +1 yıl Ergenliğe girilmeden önce verilmesi şart Yorumla
yigit6443 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Yine bi okul çağlarına gelmeli diye düşünüyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki de okul çağlarına gelmeli yaş olarak ancak eğitim aile de mi yoksa okullarda cinsellik eğitimi de verilmeli mi Yorumla yigit6443 +1 yıl Okuldada verilebilir ama ailede verilmeli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence ailede verilmeli, çocuk erkekse babası anlatabilir, kıza da annesi okul ne kadar bilinçlendirebilirki evebeynlerin bilinçli olması gerekir 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Zaten ahir zaman herkes yaşamaya başladı lisede 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ana okulunda başlaması lazım en azından bacak arasında ne olduğunu öğrensin çocuklar taciz filan olmaz belki.
Her ikisinde de olmalı bence. İlk aile ama
Hangi yaşlarda eğitim verilmeye başlanmalı
Ergenliğe girilmeden önce verilmesi şart
Yine bi okul çağlarına gelmeli diye düşünüyorum
Tabiki de okul çağlarına gelmeli yaş olarak ancak eğitim aile de mi yoksa okullarda cinsellik eğitimi de verilmeli mi
Okuldada verilebilir ama ailede verilmeli
Bence ailede verilmeli, çocuk erkekse babası anlatabilir, kıza da annesi okul ne kadar bilinçlendirebilirki evebeynlerin bilinçli olması gerekir
Ne eğitimi kendisi öğrenir
Zaten ahir zaman herkes yaşamaya başladı lisede