- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılDoğa’yla ilgili belgeselleri izliyorsan şunu mutlaka görmüşsündür: Erkek hayvanlar birbiriyle kavga eder bir veya birkaç dişiye sahip olma dürtüsüyle. O kavgayı kaybeden taraf çekip gider, Kazanan taraf ise doğrudan doğruya sahip olduğu dişiye yönelerek onunla cinsellik yaşar Bunu bir Türk kendi kendine verdiği ödül gibi düşünür
Yani Sinir dediğimiz şey en temel hayvani dürtülerden birisidir. Seks de aynı şekilde en temel hayvani dürtülerden birisidir. Sinirliyken seks yapma isteği de en doğal hayvani dürtülerden birisidir Ve bu hayvani dürtünün yansıması olarak bu şekilde yapılan seksin insana daha fazla zevk verdiğini düşünüyorum.12 Yorumla- 1 yıl
Evet yaa galiba bu yüzden yani hayvani dürtüler kesin devreye giriyor o kavgadaki birinci olan gibi bir güçle yapmak istiyosun sinir o etkiyi yaratabiliyor
- 1 yıl
Benim görüşüm bu şekilde. Seni de makul ve mantıklı bulmana ve katılmana sevindim açıkçası
En İyi Cevaplar
Belirli bir nedene bağlı olarak yükselen adrenalin beyni ve tümüyle vücudu ele geçirdiği zaman, o an sinir diye tabir ettiğimiz negatif enerjinin bir yere aktarılması gerekir.
Normal zamanda okşayarak, temas ederek, oral seks yaparak narince dokunuşlarla başlayan cinsellik yerini, karşıdakinin üstünü başını parçalarcasına çikarmak, dudaklarını koparırcasına öpmek, gerekirse sadece altını çıkarmak, ellerini daha önce hiç sevişmemiş gibi vücudunun her yerinde dolaştırmak, sıkıp morartmak istercesine akılları baştan alan bir seks yaşanır.11 Yorumla- 1 yıl
Vayy beee bu nasıl bir anlatım biçimi arkadaş aklımın içini mi okuyosun ki acaba var mı öyle yeteneklerin😂😂😈yine efso bi cevap yapıştırmışsın soruma teşekkürler 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHormonlardan tabi ki de.
21 Yorumla- 1 yıl
Dimii Barışş sende de oluyo mu sinirliyken bu?
1 yılSinirli olduğunda vücut strese tepki veriyor, adrenalin falan yükseliyor ya, bu da bazen cinsel isteği artırabiliyor. Yani vücut bir nevi rahatlamaya çalışıyor aslında. Özellikle çok yoğun duygular yaşarken, o enerji cinselliğe yönelebiliyor. Bir de sinirliyken risk alma isteği artıyor ya, o da durumu tetikliyor olabilir.
12 Yorumla- 1 yıl
Valla süper cevapp süpeer ben zaten duygularımı çok yoğun yaşıyorum ve o risk alma durumu da çok yüksek sinirli olduğumda harika tespit 😈😎
- 1 yıl
Senin gibi duyguları bu kadar yoğun yaşayan biri için bu tarz deneyimlerin ne kadar güçlü olabileceğini tahmin edebiliyorum. Sinirliyken o enerjiyi cinselliğe yönlendirmek gerçekten hem rahatlatıcı hem de farklı bir bağ kurma şekli olabilir. Risk alma isteği de bir nevi özgürleşme gibi aslında, değil mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılTrafikte veya işyerinde tartıştığı adamdan çıkaramadığı sinirini evdeki garibandan çıkarmak ister. Öfkelendiğinde manitanın ağzının ortasına iki tane patlatmak yerine hıncını sert sert s.. kerek çıkarması daha iyi değil mi? Savaşmak yerine sevişmeyi tercih etmiş oluyor işte.
15 Yorumla- 1 yıl
Puhahhahah süpersin yine Bilo yaaa savaşma seviş demiş Sezen abla varmış bi bildiği benle aynı kafada😂😂
- 1 yıl
Öfke anında kadına el kalkmaz, s.. ik kalkar.
- 1 yıl
Puahhahhahahq ne kadar da şiddete karşı bi erkek😂😂
- 1 yıl
Tabii ki... Elimle değil, şeyimle dövmeyi tercih ederim 🤣
- 1 yıl
Kadına şiddete son (yatak hariç)
1 yılİçinde biriken haz alma açlığının artmasından kaynaklıdır cinsellik sınırlara yaklaştıkça haz değeri katlanarak artan bir yapıya sahiptirn
17 Yorumla- 1 yıl
@by_kowboy yorumunun sebebini anlayamıyorum?
- 1 yıl
Hımm işte oluyo öyle bişeyler
- 1 yıl
@by_kowboy anladım dostum sorun değil
- 1 yıl
Anlayabiliyorum :)!
- 1 yıl
@by_kowboy puhahahah çok güldüm ikinize yaaa😬😬🤣🤣🤣
Herkesde olmaz ki bu. Kişinin özelinde yorumlamak gerekir. üzgün olanların soft ilşki veya bol sevişme istemesini anlarım da sinirli olan herkes sert istemez. Hatta o an gözüne bile gözükmesin mümkünse yokolsun ister, isteği söner 😂
44 Yorumla- 1 yıl
Hahah yok yok ona sinirli değilsin başka bi şeye sinirlisin ve libidon yüksek öyle düşün🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahhahaah sinirliyken sinirin yükselir bida sinirin yükselir katekolamin hormonu devreye girer o ordan geçerken akıllı uslu duran libido hormonuna çarpar hoooop ikisi beraber güç birliğiyle seni bu duruma sokabilirler öyle deme😂😂😂😜😜
1 yılÇünkü seks yapmak doğası gereği sertlik ve şiddet barındırdığı için sinirliyken de bunu atmanın en güzel yoludur.. ekstra zevk de alınıyor ayrıca..
31 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikleee çok yerinde tespit aynen de öyle oluyo
Hiç bilmiyorum ama en tatlı seks sinirliyken öfkeliyken yapılan oluyor. O an o sinirle daha sert olsun istiyor insan. Hıncını almak gibi bişey mi bilmiyorum
31 Yorumla- 1 yıl
Valla ya bende de böyle oluyor anca öyle yapabilirim sinirliyken soft falan olmaz😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. sinirini öyle çıkarıyorsun daha sert vurarak kadında daha sert zıplayarak 🔥🔥 senin bilmen lazım bunları yavrucum 😘
22 Yorumla- 1 yıl
Biz sinirliysek de daha sert istiyoruz işte onu soruyorum😈
Gizli Üye(25-29)1 yılgeyet feminist biri olmama rağmen bana maçoluk tasladığı için öfkelendiğim günün gecesi önce oralini yarım bırakıp devam etmem için yalvarınca prostat masajı yaparak aşağılamak ve maçoluğunu şeyine sokmaktı planım...
ama başıma geleni bence erkekleri hele ki maço orkekleri tanıdığını düşündüğüm bri olarak senin bile tam olarak tahmin edebileceğini zannetmiyorum
211 Yorumla- 1 yıl
Ahahha tanıyorum tanıyorum tahmin de edebiliyorum neden biliyo musun çünkü senin o dediklerin onlara daha da ödül gibi geliyor sen ceza verdiğini sanarken onlar iyice yükselip tam tersi etkiyle saldırır😂😂😂
Cevap sahibi1 yılya saldırmak bir şey değil. sajin sakin beni kendi çoraplarımla kurbanlık dana gibi bağladı. sağ elim sağ ayapıma bağladı sol elimi de sol ayak bileğme... küfür ettim diye de ağzımı tıkadı velet... tek yapabildiğim mmmmoooohhhh mmmpppphhhh diye öfkeyle homurdanmak.
o vaziyette doggy pozisyonunda delkler onun elinin altında emrine amade vaziyette kalakaldım. zevk almamak için kendime yemin ettim çok öfkliyim.
bunu başarabildim mi sence yani o beni kurcalarken aklımdan bu tcvüz erkek şiddeti diye geçirerek zevk almamayı başarabildim mi- 1 yıl
Tecavüz tarzındaki bu durumu yaşatan kişi sevgilin olduğu için ve ona karşı duyguların olduğu için acıyla karışık kesin zevk de almışsındır çünkü benzer şeyleri ben de yaşadım biliyorum o yüzden neler hissettiğini, öfke acı ve zevk.,
Cevap sahibi1 yılÖfkelendikçe çöz demeye çalışırcasona homurdandukçq daha da beter yapıyor daha da beter kıstırıp tahrik ediyor...
Öfkemin büyük kısmı da kendime.
Beni öyle rodeo buzağısı gibi bağırta bağırta bağlarken tuhaf bir zevk aldım.
Bu bana tüm fikirlerimi sorgulatacaktı. Delirdim.
Ağzım da tıkalı çatlayacak gibiyim.
Sınra istediği gibi sırt üstü yatırdı. Öyle bir bağlamış ki ister doggy ister misyoner yapabiliyor pislik..
Göz göze geldik korkunç öfkeli baktım en tehditkar bakışımı attım..
Alay etti resmen bakışlarıyla...
Bu halinle bir de bana sert bakmak ha der gibi...
Tabi zevk aldığımı da biliyor nasıl dalgasını geçiyor bemim feminist halimle o vaziyette zevk almamla
Sen kadınsın hangi pozisyonda seks olacağı ile ilgili fikrinin sorulmasını bile beklemen hadsizlik iken bir de bana prostat masajı ha... diyordu gülerek...
1 saat bana ne istiyorsa yaptı ama tatmin etmeden...
Çünkü sırada başka bir eziyeti vardı
- 1 yıl
@Baileyscream
Bence bu çocuk yapması gerekeni yaomış.
Bana yapılsa ben canını fa yakardım. Öyle sadece seksle bırakmak yeterli bile geklezdi.
Yani bu çocuk sanırım geröek erkek. Gururunu korumuş.
Sence de öyle değil mi @Baileyscream - 1 yıl
@Baileyscream
mesela bu kızcağız da gerçek erkekle karşılaşıp bunun ne demek olduğunu da onu hırpalamaya çalışıp haddi bildirilirken aciz konumda kalışının kendisine ne kadar zevk verdiğini keşfetmiş. ben acıyı hissetmediğini veya acıdan zevk aldığını zannetmiyorum. o acının kendisine çektirilmesine engel olamamanın verdiği zevk bu...
sence de öyle değil mi
@Baileyscream - 1 yıl
@noperva1975 valla bu yorumdan biraz şüpheye düştüm sonradan o yüzden cevap veremicem😉
Cevap sahibi1 yıl@baileyscream
çok fena ama değil mi bu adam. çok acımasız. benimki nasıl alay ederken acımasızdı yukarıda anlattığım duruma soktuğunda bu noperva mıdır nedir o da öyle- 1 yıl
@Baileyscream
ne gibi bir şüpheye düştün anlamadım. kafa karıştırmayı başarabildiysem ne mutlu bana.
ve hatta kafanız karışabildiyse ne mutlu size
karışmayan kafa hiç çalışmayan kafadır :)
ama şüphenizi merak etmedim de değil
Cevap sahibi1 yıl@noperva1975
aşırı gıcık biri olduğunu söyleyen oldu mu sana?- 1 yıl
seni gıvık etmiş olabilirim ama gıcık değilimdir. ancak oğlanın senin haddini bildirmiş olması çok hoşuma gitti doğrusu aferin delikanlya... puahahahhaahhhaaaa
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aci aciyi bicak sanciyi keser demisler sinirliyken soft dusunmedim hic
22 Yorumla- 1 yıl
Valla ben de öyleyim ya soft falan hikaye yani
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılÖzellikle evli veya sevgiliyken barışma Seksi müthiş güzel ve sert oluyor zevk doruklarda
16 Yorumla- 1 yıl
Tabiii içinde kalanları çıkartma biçimi😂😂
- 1 yıl
Galiba öyle oluyor ben de bazen oluyor kendime bakıyorum gerçekten kavga sonrasında ki seks sanki biraz intikam almak gibi bir şey oluyor 😂
- 1 yıl
Tabiii sen beni dinlee biliyoruuum😂😂😅
- 1 yıl
Tamam seni dinliyorum haklısın ve gerçekten güzel sorular cevaplar veriyorsun
- 1 yıl
Teşekkür ederiim sen de öyle🙏🏻☺️
- 1 yıl
🥰🥰🥰 saygılar sunuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Fakiriz biz Stres topumuz yok, bizde stres popo var. Vurup rahatlıyoz :)))
11 Yorumla- 1 yıl
Ahhahaha manyak stres topu seçimin iyiymiş😂😂😂
1 yılBilmem hiç öyle olmadım sinirli anıma gelince ben sevişmiyom yalnız
11 Yorumla- 1 yıl
Aaaaa nasıll hiç sinirliyken sevişmedin mi cidden
1 yılBilmem bazen bende de olur parçalayasım geliyor
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen yaaa😈😈
- 1 yıl
Kafa kadınsın senden bana lazım 🙈🙉🙊
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılHıncını hırsını öfkeni yatağa yansıtmadan kaynaklı sanırım
12 Yorumla- 1 yıl
Yatağa yansıtmak iyidir ama bak
- 1 yıl
Kesinlikle en haz dolu seks kavgadan sonra yaşanır zaten
Yüksek insan her fırsatta çarpışmak ister, sinire özel bir durum değil 😆
14 Yorumla- 1 yıl
Çarpışma hep olur ama siniriyken çarpa çarpa çarpışmak gibi bişey çıkıyor 😈🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ay hüzünlü hüzünlü ağlaya ağlaya çarpışma mı olurmuş 🤣🤣😜
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılhırs çıkartma dürtüsünden başka bir şey değil :)
26 Yorumla- 1 yıl
Ahahhahah hırrrrr diyeee😂😂😂
- 1 yıl
artık hırrrr mıdır bırrrr mıdır bilemem ;)
- 1 yıl
😈😈😈😂😂😂
- 1 yıl
senisinirlendirelim de partnerin bayram etsin :)
- 1 yıl
Partnerim olsa bayram etmesi için sinirli olmama gerek yok bi kere hıhhh😜😜
- 1 yıl
Vayyyyy her türlü aklını alırım diyorsun yani :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle mi oluyormuş insan insana bunu yapar mı 😂😀
12 Yorumla- 1 yıl
Yapar valla yapar içinden bile geçer sinirliyken insan insanın😈😂
1 yılÇünkü kadına şiddete karşı olduğumuz için öfkemizi sinirimizin hıncını ilişkide karşı taraftan çıkarmayı seviyoruz 🥵😍
10 Yorumla
1 yılPartnerine acı verme bagirtmak ve o acıyı gözlerinde gormeek istegi
12 Yorumla- 1 yıl
Hımmm acı vermek mi adı zevk almak mıı 😂
- 1 yıl
Sinirliyken onun zevk almasını değilde düşman şeker gibi açıdan bagirmasini istiyorsun :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılÇivi çiviyi söker misali aşırı duygu patlamasından kaynaklı olabilir
25 Yorumla- 1 yıl
Hırsını sinirini öyle çıkarmak olabilir
- 1 yıl
@Serhatsrk01 aynen 👍
- 1 yıl
😍
- 1 yıl
Çivi çiviyi söker anca gibi bişey çok doğruuu 😈🩷🥰
- 1 yıl
@Baileyscream haha dimi ama 😂 ilk aklıma o geldi 🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılintikammm intikammm intikamm mantığıyla yapıyorum ben :D
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha ben de sanırım aynı mantıkla
Cevap sahibi1 yıl:D aklımızdan geçirip söyleyemediğimiz çok şeyi fiziksel olarak cinsel yolla gerçekleştiriyoruz işte.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. demekki o anda içindeki hayvani duygular dışarı çıkıyo😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSinirini alsın
12 Yorumla- 1 yıl
Alsın yaaa 😈
- 1 yıl
Sizin sinirleri alan var mı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılPatlama noktası ve rahatlama tutkusu
12 Yorumla- 1 yıl
Daha çok rahatlatıyor ya bence de
- 1 yıl
Kesinlikle öyle çünkü o an hazzı yüksek bir tutkuyla yaşıyorsun. Ama bundan daha fazla haz alacağın durumlar da var elbet sinirli olmaya gerek olmadan 🤭
Deşarj olmak içindir heralde
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle o kesin dee
Ainiri bir yerden çıkartmak lazım 😂
14 Yorumla- 1 yıl
Ahhahaha aynen yaaa😂😂
- 1 yıl
Hahah onu farkettim de neyse ki zekiyim anlayabildim😜
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kız senin yüzünden adama yürüyordum 😂😄🤣
15 Yorumla- 1 yıl
Puhahahah gördüm gördümm koptum ona yaaa manyak o da yazmış ya ne dediğini anlayamadım diye ahahahahh sesli güldüm 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahhahahah bida ayıcığın rengine değil çizginin rengine bak aman diim 😜😜
1 yılDaha vahşi
41 Yorumla- 1 yıl
Evettt böyle vahşice 😈😈
Gizli Üye(36-45)1 yılHıncını almak için. Siniri atmak için.
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle😈
Cevap sahibi1 yıl👍👍👍👍
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılhınç alma içgüdüsü
12 Yorumla- 1 yıl
😈😈😂😂
- 1 yıl
küfretmesene yaaaaaa 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç sanmıyorum, olmaz hiç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDurduk yere insanı niye kiskirtiyorsunuz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kızgınlıkla acımasız olur
10 Yorumla
1 yılsinirlerini boşaltmak için
12 Yorumla- 1 yıl
Valla işe yarıyo ya
- 1 yıl
bence de
1 yılhırsını almak içindir belki de :)
14 Yorumla- 1 yıl
Tabiii sert seks daha etkili orgazm ve gevşeme😈😂😂
- 1 yıl
yeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
- 1 yıl
O derece onayladın yanii ki😂🤣🤣
- 1 yıl
Evet
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hormonal
11 Yorumla- 1 yıl
Onun da etkisi var
1 yılrahatlamak için
12 Yorumla- 1 yıl
Dimii rahatlatır daha da rahatlatıyor sert
- 1 yıl
aynen sert kökleyip düt tüm problemlerim bitiyor resmen
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Libido daha fazla yükselir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılBende tam tersi uzak dururum
10 Yorumla
1 yılLibido yüksektir
10 Yorumla
1 yılÇok güzel olduğu için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgarip bir intikam çeşiti sanırım bilmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet artar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İntikam alma isteği
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHmm eşim olursa her gün böyle yapacam 🤭🤭🙈🥰
00 Yorumla