Cinsel Yaşam Eşimin penisi çok küçük, ne yapmalıyım? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 123 Eşimin penisi çok küçük, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aldatmak için bir neden 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eldekini kullan😂 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. kalın değil mi 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yeni mi evlisiniz 1 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. oda cok kucukmus la 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ciddi misin yaa 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkek arkadaşım var benimde geçen onunkini gördüm ilk kez içime girdi bildiğin ilimlerimde hissettim çok büyüktü. Kucuk şey zevk vermez ki Yorumla Soran 1 yıl Ya hiç sormaya 17 santim olsaydı çok iyi olurdu kızlığımı bile zor bozdu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benimkinin 20 cm kalındi parçaladı resmen Yorumla Soran 1 yıl Çok şanslısın Yorumla Soran 1 yıl Olmaz çünkü erkeksin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keşke olsaydım neyse sizin gibilere iyilik yaramaz iyi olmuş bamya ile baş başa kal sana müstahak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Aldatmak için bir neden
21 cm olsun ister miydin
üzdü
Ne yapmayı düşünüyorsun
Eldekini kullan😂
Benim de çok büyük o da sorun 😔
Siz de fantezi yapın.
Deme oyle
İcraatı nasıl peki?
Uzun sürüyor mu?
Önceden kalite kontrol yapmak önemli
Yedek penis bul
Evlenmeden baksaydın bi haha
Yapacak bili yok.
Hadi ya
Nasil
18 bende küçük diyordum ona nedir ya :)?
Büyük talihsizlik olmuş
Bide sertleşmez o
Tam 12 cm mi 😀
Ne kadar zamandır evlisin?
kalın değil mi
Yeni mi evlisiniz
Sana bi koca lazım.
oda cok kucukmus la
Tecrübelisiniz
cook kuvukk
aldat canım sende
Daha büyüğünü bul
Ciddi misin yaa
Evet
Erkek arkadaşım var benimde geçen onunkini gördüm ilk kez içime girdi bildiğin ilimlerimde hissettim çok büyüktü. Kucuk şey zevk vermez ki
Ya hiç sormaya 17 santim olsaydı çok iyi olurdu kızlığımı bile zor bozdu
Benimkinin 20 cm kalındi parçaladı resmen
Çok şanslısın
Olmaz çünkü erkeksin
Keşke olsaydım neyse sizin gibilere iyilik yaramaz iyi olmuş bamya ile baş başa kal sana müstahak