+1 yılhala kilosu var vermeye devam etmeli ideal kilosuna gelmesi ve yağlarının sarktığı yerlerinde sıkılaşması gerekiyor en kolay şöyle anlarsın erekte iken tut köküne bastır parmaklarınla eğer alttan devamı varsa asıl penis boyu odur bende de kilo varken sanıyodum 14-15 cm kilo verince 19 oldu (bunu övünmek veya yürümek için demiyorum fark ediyo yani düşün ben 20 kg verince böyle oldu ideal kiloma düşünce o da düşsün eğer değilse ha o zaman da değilse silikonlu bi ameliyat türü var 5 cm e kadar (%10 luk bi azınlıkta 8 cm e kadar) büyütüyomuş ama uyarayım galiba geç boşalmaya neden oluyo.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
kılolu idi sonra kılo verdı esın sanırım .
fakat kılo verme ıle normal gozle baktıgında penıs bolgesı boy aynı ama yag tabakasından kucuk gozukur velev kı kılo verınce yag tabakası azaldıgı ıcın boy daha buyuk gozukecektır .
yası ıtıbarı ıle sen nısanlı ıken vs bu durumu bılmedın mı gormedın mı?
tr ortalaması 12-13 cm. .
erekte olmayan ıse 5-8 arası erekte olunca 10-15 arası.
burada tıbbi gelişim bozuklugu gozukuıyor soyledıgınız rakam dogru ıse .
ıllakı tıbbı cerrahı yontemler lokal operasyonalr mevcut ama (penıs dolgusu vs.. gıbı ) malıyetlı uzun yontemler.
eşiniz ile maddı manevı aranız ıyı ıse bunu ıkılı yontemlerle (farklı pozısyon , oyuncaklar ) ile halledın ya da maddı manevı olarak ortak kararınız var ıse cerrahı yontem olarak dusunebılırsınız.
sağlıkla00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 8cm cidden cok cok kısa bide kilo var sana yanaşamaz tam sokamaz da eh ıslanınca da durmadan içinden cıkar senide sinir eder o esnada da iner inmese de boşalır zaten... kocanın bunu cozmesi gerek gerekirse tırtıklı bir kondom alsın ya da vibratör alsın sana en azından memnun etsin okşasın yalasın
00 Yorumla
Muhtemelen eşinde kan penisi var. İnik halinin küçük olması normal. Ancak normal şartlarda biraz daha küçük gibi. Hormonal dengesizlik yaşamış olabilir ergenlik döneminde. Penis bu saatten sonra büyümez çünkü. Kalınlığı yeterli olmuyor mu peki sana?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bu boy yeterli aslında ama kalınlık yok sanırım pek.. O bölgedeki yağları aldırmalı eşin ameliyatla.. Farklı pozisyonlar deneyin, erken boşalmasına tıbbi çözüm bulun evlilik şartlarında gayet kolay bunun çözümü ve daha sık yapın.. Ateşlendirin aranızdaki ilişkiyi.. Sakın ama sakın aldatma..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. penis kökü bölgesindeki yaglanma penisin küçük gorunmesini sağlıyor olabilir. o bölgedeki yağları aldırın. 8 cm birde kilosu vsrs ixinize girmesi bile zor olur
00 Yorumla
+1 yılergenlikte fazla kilodan uzamamıştır. mutluluk çubuğu taktırsın.
36 Yorumla- +1 yıl
bacım okudugunuda anlamıyon sen .
kılo ıle penıs boyu orantısı yoktur.
mutluluk cubugu ıse uzatma yontemı degıl erekte sorunu yasayan bıreylerde ( kalp dolasım sdeker , tansıyon vs) için sertlesmesıne yarar.
bugunluk bu yenı bılgıler sana yeter. - +1 yıl
heee yok tabi... ergenlikte kilo problemi olan erkeklerin çoğunluğu gelişmiyor penisleri.
- +1 yıl
kalp dolaşım şeker tansiyon için mutluluk çubuğu takılmaz.. mide baypası ile karıştırma.
- +1 yıl
anladım bacım .
Allah şifa versin. - +1 yıl
mutluluk çubuğu taktırdım sende denemek istiyorum
- +1 yıl
canım çocuk
Gizli Üye(18-24)+1 yılBnim nisanlimin 21 cm de noluyor acidan kivrsniyorum
48 Yorumla- +1 yıl
Hem acıdan kıvranıyorsundur hem de köpek gibi peşinden koşuyorsundur. Benimki de koşuyor 😉 ondan biliyorum
Soran+1 yılGercektenmi?
- +1 yıl
Koşmuyor musun? 😉
Yalan de 😀
Cevap sahibi+1 yılHeheehe zevki bir baska oluyor dogru bir sey diyemicem
- +1 yıl
Kadın ne kadar zorlanırsa içine alırken o kadar peşinde koşar 😉
Kadın zevk kanunu 😀 - +1 yıl
keske bızede denk gelse :d
- +1 yıl
@gonullyarasıı yara yara giren güzel oluyor. Her 2 taraf da uçuyor.
- +1 yıl
@gonullyarasıı neden denk gelmesin 😛
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet sürpriz olabiliyor... nişanlıyken görseydim keşke... o zaman farklı karar verebilirsin belki... zayıflayınca değişmedi ise yapacak bir şey yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzgünüm hayatım bu seni mutlu edebilecek bir büyüklük değil. Tamam kocandır sev sahiplen ama mutluyum deme. Üstelik obezlikten kalma bir hantallığı da var. Seni doyuramaz.
025 Yorumla
Soran+1 yılHantalligi derken?
Soran+1 yılMutlu olamiyorum zaten kuru olmam gerekiyo bisey hissetmem icin
Cevap sahibi+1 yılVücut hantal yani, ister istemez. Alışıp enerji kazanması zaman alır. Sen kuru kaldıktan sonra o birleşmenin hiçbir anlamı yok ki, acıtmıyordur bile. Sen doyacaksın ki bir tadı olsun. Darken o anda genişlemenin hazzını yaşaman lazım. Buna bir çözüm bulmaya bakın Yoksa evliliğiniz sıkıntıya girer, senin kadınlığın bunu daimi tolere edemez.
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyo peki? Kocam bu durumu kabullenmiyo
Soran+1 yılÜstelik erken bosalma sorunu var. Sık yapmadigimizdan dolayi oluyo diyo.. bence hic alakasi yok kendini aklamak icin öyle diyo.
Cevap sahibi+1 yılCerrahi birşeyler anca bu olur ama bu da sağlığı için risk. Ne kadar istekli olursan ol, o içindeyken hiç orgazm yaşamadığına bahse girerim. O halde kendini düşünmelisin biraz da. Kocanın üstüne gitme psikolojisi iyice bozulur bu onun kabahati değil. Kim böyle olmayı ister. Bir terapiste gidebilirsiniz mesela.
Soran+1 yılIlk evlendigimiz günler orgazm olmust ama ondan sonra hiç olmadim 3 sene gecti..
Soran+1 yılIyide sende haklisin benim tarafimdan da düşün. Bazen aldatmayı düsundugum oluyo sirf o hazzi yasamak icin
Cevap sahibi+1 yılBence de kendini rahatlatmak için suçu sık yapmamaya atıyor. Sana çok üzüldüm, en güzel yaşlarında ayağına bu engelin takılması. Hele ki bir de erken boşalma konusu var. Şanssızlığın böylesi. Seni başka şekilde değil de böyle bir ortamda gördüğüm için ben de üzüldüm.
Cevap sahibi+1 yılNe diyebilirim ki. Sana kızılmaz bu durumda. Kadınlığını yaşamak en doğal hakkın. Uzun uzun sevişmek, titreye titreye orgazm olmak hakkın. Yorgun bitap düşmek hakkın.
Soran+1 yılOda hakli ama. Ayda 1 veya iki kez yapiyoruz. Ön sevisme uzun suruyo ama asil iş 5 dakka surmuyo. Haliyle canim istemiyo benimde. Yüzüne soyledigim zaman kavga cikiyo
Cevap sahibi+1 yılHayatım asıl iş kısa sürdüğü için ön sevişmeniz yalandan uzun sürüyor anlasana. Baksana ayda 1-2 nedir ya. Yeminle ziyan oluyorsun bu kadınlığınla. Senin uzun süre halsiz kalana kadar defalarca boşalman lazım ilişkide. Önce bakınca gözünün doyması, sonra tadınca kadınlığının doyması lazım
Soran+1 yılOyle diyosun..
Soran+1 yılSen benim yerimde olsan napardın
Cevap sahibi+1 yılYanlışsam söyle hayatım ama üzgünüm doğru her kelimesi. Kıvranmam lazım her harekette. Vücudunun artık hissizleşmesi ve senin yeter artık demen lazım. Kendi en derinini hissederek anlaman lazım. Tırnaklarınla aldığın zevki erkeğinin sırtına kazıman lazım. O zaman yerini kaybettiğin kadınlığının ayak izlerini görmeye başlarsın. Ah yakınlarımda bir yerde olsan ne olurdu
Cevap sahibi+1 yılCevabı yukarıya yazdım hayatım gayet net
Soran+1 yılAnlamadıgım bir olay var mağdem biliyosun böyle oldugunu neden evlenir ki bi insan..
Cevap sahibi+1 yılBunu sineye çekmen bundan daha büyük hata bence. Hataya hata ile yama yapmak. Seni mutlu edecek olan bu değil. Sana o sihirli formülü söyledim.
Soran+1 yılNeymis sihirli förmul?
Soran+1 yılBen bu durumu anneme de söyledim boş ver yuvani dagitma bu yuzden diyor. Hamile de kalamiyorum bilmiyorum sonum nasil olur
Cevap sahibi+1 yılKonuşmalarımızı okurken bile sırılsıklam olduğuna bahse girerim. Çünkü kadınlığın artık kendini açığa çıkarmak istiyor. Öyle bir dehlize kapatmışsın ki onu. Fake Instagram var mı sende formülü anlatayım
Soran+1 yılYok kullanmiyorum
Soran+1 yılBurdan yazabilirsen memnun olurum
Cevap sahibi+1 yılTabi ki buradan da yazarım ama hemen silerler. Zaten burada ses yok ki. Sana sadece sesin koridorlarında nasıl güçlü orgazm yaşanır onu gösterecektim. Sen sadece dinleyecektin. Bütün ruhunu onaracaktı.
+1 yılOo çok kötü çok küçükmüş hissedilebilecek gibi değil sen daha zevk ne demek bilmiyorsun bile o zaman ahh
00 YorumlaYa zaten 12 cm den küçük olunca cerrahi müdahale yapılıyor görünse iyi olur ama kilo verince Bi ufak uzama olur
00 Yorumla8 santim mi? mikro penis lan o. acil gitsin ameliyat ile uzatırlar. fakat yinede ideal boyutlara ulaşacağını sanmam
00 Yorumla
+1 yılKötü bir sürpriz olmuş sen kaç kilosun ki 145 kilo biriyle evlendin anasını satayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun bir çözümü yok maalesef. Türkiye'de erkeklerin genelinin penis boyu standart boyu öyle oluyormuş araştırmalar sonucunda ortalama 8 ve 10 cm çıkmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zayıflatan buyur ya da kaşıktan yağ alıp enjekte ederek buyuturler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef ki uzamaz ve doktora gitmelisiniz ameliyat ile büyütme imkanı olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. kadına olmayan penisi yerleştirip erkek yapıyorlar olanı da büyütürler heralde :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıl2-3 santim uzatıp biraz da kalınlık yapabiliyorlar ama ameliyat ile, çok zayıflaması lazım biraz da
02 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun büyüklerden mahrum kaldın yani
Soran+1 yılOyle oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkide kiloluydu zayıfladı ama baya iyi sağlam hissettiriyor bayılıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Kaç posta atiyo
Cevap sahibi+1 yıl@Gizliuye-1 en düşük 6
- +1 yıl
Hmm güzelmis hergun yapiyor mu
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltedavisi vardır illa ki, bu kadar umutsuz olmayın bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerseyin caresi vardir ama esin istermi gitmek? Konustunmu ya da sevgilin artik ne ise.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle şeyler duyunca şükrediyorum halime. 15 cm'e küçük ve yetersiz diyordum
03 Yorumla- +1 yıl
Şükretmekle alakası yok o da senin yerinde olsa şükrederdi emin ol.
Cevap sahibi+1 yıl@_9elevator9_ halimize şükretmekten bahsediyorum dostum..
- +1 yıl
Ben de diyorum ki haline şükretsek bile daha iyi olacağının garantisi yok. Şükretsek bile daha kötü olabiliriz yani demek istediğim şükretmek seni kutsamaz knk
+1 yılKötü bir durum senin için. Kilo verde bir kaç cm farkeder ama o bile seni tatmin etmeyebilir
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha versin kilo olmadı vakumlama tekniği vs yöntemleri var onları deneyin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni etkiliyor mu bu durum?
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi. Islak olduğum zaman hissetmiyorum.
+1 yılKötü bir durum geçmiş olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıldoktora götür estetilçiye ya da değiştir
00 Yorumla
+1 yılAlmadan önce bakacaktın, geçmiş olsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeyse halin çıksın falin 😅😅😅
00 Yorumla Bir kaç santimin kısa lik sebebi bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirileri doldurur o boşluğu :)
00 Yorumla
+1 yılAmeliyat var diye biliyordum
00 YorumlaYedek bir tane yok mu
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun ameliyat olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılUc sene önce 145 ti şimdi ne kadar?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılKilo verince ortaya çıkar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Hiç yok denebilir ya...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHmmm. Çözüm: deneme sürüşü :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzayıflarsa 2, 3 cm daha uzar. oda sana yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabinin adına üzüldüm umarım büyür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılone be benınkının yarısı bıle ondan büyük :D ayrıl
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılprotez taktır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAra sıra zenci cağırır cuckold yaparsınız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılzayıflaması gerek
07 Yorumla- +1 yıl
sizde cocuk var mı
Soran+1 yılYok neden
- +1 yıl
o zaman sorun ciddi yeterli gelmiyor sana
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
dediğinde haklısın ama kucukse zayıflayıncada aynı ise durum bu
Soran+1 yılCocuk olmamasinin sebebi bu olabilirmi?
- +1 yıl
sonucta rahme ulasmadan bosalma oluyorsa yeteri kadar içte kalmıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılçaresi var onunda doktora müracat edin
00 Yorumla
+1 yılOlanla yetin
00 Yorumla
+1 yılidare et
00 YorumlaDeğişik heyecanlar denemelisin
00 YorumlaÇözüm ameliyat..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. maalesef cozumu yok
00 Yorumla
+1 yılAmeliyat olabilir
00 Yorumla
+1 yılÇözüm var tabi