Eşime çok aşığım ama doymuyorum cidden. Onu asla aldatmam. 7 yıl evlenene kadar bekledim onu asla. Ama ben boşalamıyorum o boşalıp yatıyo. Ben duş alcam bahanesiyle duşta boşalmaya çalışıyorum. Ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞaşırdım cidden benim kız versiyomu görüyorum şu an. Banyoda mast yapman falan. Duşa kabin olduğu gibi şeffaf cam mast yapmamı görmesin diye banyo kapısını kapıyorum ister istemez. Seninki mast yapmana nasıl bakıyor peki.
07 Yorumla
Soran+1 yılMast yaptığımı bilmiyo duş alıyorum sanıyo
Cevap sahibi+1 yılAynen ben yaptım morali bozuldu tepki gösterdi, artık gizli gizli yapıyorum. Onlara kalsa sekste gayet iyiler problem bizde sevdiğimizden sesimizi çıkarıyoruz resmen. Ben yine boşalıyorum seks sırasında bir şekilde ama tatmin edici hazzı alamayorım, sana orak seks yapmasını iste ilişkiden önce, azdır alı yani vajinan tamamen ıslanmalı, sert mi hızlı mı nasıl istiyorsan ona göre ilişkiye girilmeli
Soran+1 yılYanlış insanlara denk gelmişiz
Cevap sahibi+1 yılYo öyle düşünme özelde konuşmk ister misin
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler eig için kader ortağım :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKüçüklükten ziyade sorun muhtemelen erken boşalmasında, senin zevk noktalarını tanımamasında ve kendi zevkine odaklanmasında gibime geliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır cidden küçük 9 cm
- +1 yıl
Tamam zaten kadının vajina boyu ortalama 9-10 santim. Fazlasını istesen de alamıyorsun. Bu sebepten diyorum mevzu boyla alakalı degil.
+1 yılSeksin önemsiz olduğunu aşk aşk diye tutturanlar için feyz alınması gereken bir örnek teşkil ediyorsun :)
Eşinle konuş sen banyoya gidip kendini tatmin edeceğine o yapsın.72 Yorumla- +1 yıl
Süper yorum 👏👏👏
- +1 yıl
hocam adam elinde ki malzeme bu kadar kadın adama aşık ama doyuramıyor bazı yeni yetmeler bilgi alakası olmayanlarda akıl veriyor boyu değil kalınlığı bir başkası da orgazm olmak için penisin boyuna ihtiyaç yok orgazm olmak için penise ihtiyaç yok ona bakarsan.. yanisi kadın çekecek başka caresi yok
önemli olan kalınlık canım burda eşin biraz ön sevişmeyi uzatsın bunu konuş onunla
57 Yorumla- +1 yıl
Çok çekicisin
- +1 yıl
emredersin haspam.
- +1 yıl
of ergen misin nesin ne cevao yaz ne de etiketle beni. hadi yol al
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
96Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuş en azından işini gördükten sonra sırtını dönüp yatmasın. Seni tatmin etsin oral felan yapsın. Eliyle boşaltsın seni en azından. Çok şanssızsın ya. Böyle öküzler de var işte. Oysaki evliliğin %80 i sekstir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbunu onunla konuştun mu? senin de orgazm olmaya ihtiyacının olduğunu, onun boşalıp yatmaması gerektiğini, seninle ilgilenmesi gerektiğini, hatta sen orgazm olmadan onun boşalmaması gerektiğini vs vs hiç konuştun mu?
10 Yorumla Yani çok önemi yok ama sen tatmin olamıyorsan sexden sonra bacaklarında bir titreme olmuyorsa farketmeli daha sert seks yapmalı ve penis içerideyken klitorisi uyarmalı vajinanı diliyle uyarmalı sonuca bi şekilde götürmeli
00 YorumlaDediklerine katılıyorum, aldatma olmadan çözüm üretilmeli öncelikle. Cinsel paylaşımda her iki tarafın da haz alması gerektiğinden bence eşinle çok açık konuşmalısın. Cinsel birleşme ile seni tatmin edemiyorsa başka yöntemlerle bunu yapmalı.
10 YorumlaKüçük olabilr ama seni doyurmayı bilmiyor demek ki. Önce seni oral olsun sevişme olsun her yolla boşaltıp sonra kendi boşalacak. Gerekirse yapay Penis alsın
10 Yorumla
+1 yılbak bu çok hassas bir konu bunu ona ima yolu ile bile anlatsan çok daha kötü olabilir işler bir kaç fikir verebilirim ama özel bir kaç bilgi almam lazım
01 Yorumla- +1 yıl
takibe al anlatıcam
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Penisi küçükte olsa sizi boşaltmalı. Banyoda boşalmanız eşinizden sizi uzaklaştırır. Cinsellikten soğutur. Penisi küçük bile olsa bir şekilde işlevsel olmalı.
00 Yorumlasorun penisin boyunda değil 7cm boyunda bir penis kadını tatmin etmeye yeter çünkü rahim ağzı vajina girişinden 7-8 cm içeridedir.
senin zevk almaman ve boşalamamanın nedeni her şeyi oldu bittiye getiriyorsunuz.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşun.
Ortak yol arayın.
Uzman bir görüş alın.
Beklentilerinizi utanmadan sıkılmadan konuşup paylaşın.00 Yorumla senin işin çok zor eşinin penisinin küçük olması değil sorun
onun boşalıp seni yarı yolda bırakması ve sırtını dönüp yatması çok bencilce
kusura bakma ama sen bir öküzle evlenmişsin haberin yok :)00 YorumlaCanm oral yapin vibrator kullanin değisiklikler yapin boşalirsin. Biz oyle yapiyoruz
00 YorumlaBirşey yapamazsın. Napıcaksın allah aşkıma. Yetinmeyi bilin ya. Allah öyle vermiş. Hep bir şikayet herifin çüküne kadar şikayet. Bu nedir!
20 Yorumlabir uzmana danışın sorun cozulmezse sizi kötü günler bekliyor malesef 😊
00 YorumlaTerapist ile görüşün en temiz yol. Onurunuzu kaybetmeyin. Belki tarz problemi vardır
00 Yorumla
+1 yılOna sevgililer gününde bir tane ya tak... ma al ya da penis büyütücü olurmu iş çözülür👍
00 YorumlaAslında eşinin penisi küçük değil, eşin seni boşaltmadıığı için sen doymuyorsun.. işini görüp yatanlardan sanırım (:
00 Yorumla
+1 yılBunu ona söyleyin net sekilde bir cozumunu birlikte bulacaksiniz
00 Yorumlaküçük olabilir ama bundana daha kötüsü kendi işini bitirp sen boşalmadan bırakmasıdır konuş durumu anlat ya sen boşalana dek sekse tekrar devam etsin ya da oral yaparak seni orgazm etsin
00 Yorumla
+1 yılPompa var penis büyütmek için denebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=lulBofJ2Hk400 YorumlaEşine açık açık söylemelisin bu iş ciddi ki boşalıp rahatlamazsan birike birike iyi olmaz senin için ve arayışa girersin aldatmalar yuva dağılmaları bu gibi sebeplerden oluyor ciddi bir sorundur
00 Yorumlasana demirden ya. rak versek onu bile kırar, yamultursun. bu ne azgınlık kız afişte.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenisin küçük olmasını ifşa etmenize gerek yoktu bence. mesele burada eşinizin tam bir odun olmasından kaynaklanıyor. herkes 25 cm y.. rrak yemiyor şu hayatta dimi? mesele eşinizin bencilliği.
00 Yorumla
+1 yılOral sekse biraz fazla zaman ayir seni dili ile bosaltmasini soyle
020 Yorumla- +1 yıl
Hic sorma benimkide cok kalin diye dert yaniyo
Soran+1 yılUf kalın olucak dert yanıcam
- +1 yıl
Oyle deme valla kalinligindan sikayetci oluyo iste boyle kimisi buyuk ister kimisi kucuk kimisi kalin kimisi ince ama bence boyutu onemli değil islevi onemli kullanmayi bilirsen sorun yok daha detayli anlatirdim ama buradi musait değil
- +1 yıl
Bence esinle onu kirmadan inciltmeden konus doymuyorum de
Soran+1 yılEski sevgiliminki kalın ve uzundu hiç şikayetçi değildim.
Soran+1 yılEşimle de evlenene kadar hiç birlikte olmadık keşke olsaymışız. Yol yakınken dönermişim
Soran+1 yılTen uyumu çok önemli ama
Soran+1 yılÖldü? O öldükten sonra eşimle tanıştım bana iyi geldi
- +1 yıl
Ewet ten uyumu onemli ama senin anlattiginin ten ile alakadi yokki ben sen alternatif yollara hap falan yani
- +1 yıl
İstersen ozele yaz daha detayli anlatabilirim sana
Soran+1 yıl9 cm
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yuh 9 cm nedir
- +1 yıl
Oda hakikattrn hic bir bayana yetmez bence senin yerinde olsam bir tane fukbady bulurum kendime ama sadik kalmak sartiyla
- +1 yıl
Cunki dogal olarak illaki sende doyuma ulasmak isteyeceksin bu senin dogal hakkin sen istemezsen bile bedenin isteyecektir
Onunla konuş bence bunu asıl sorunu erken boşalma olabilir belli zamanda küçük peniste tatmin eder kadını bence
00 YorumlaFeyk oldugun her halinden belli canim neyse kadin org olur ve olmasi icinde illa buyuk bisey girmesine gerek yoktur parmak kalen bile fazlasiyla yeter neyse bu kadar aciklama yeter byee
00 Yorumla
+1 yılNe kadar küçük ki seni tatmin edemiyor yani bilimsel olarak 10-11 cm kadını tatmin etmeye yetiyormuş ondan da mı küçük ya da eşin seks yapmayı mı bilmiyor hangisi acaba
00 Yorumla
+1 yılBirazda goreceli sen bmw kullanmissin simdiki reno bunlar belki aşilir ama caba sarfedip seni tatmin etmenin yolunu bulmali bence onun bu konuda kompleksi var kendine guveni kalmamis aranizda konusmaniz lazim cozum bulursunuz f. bady falan olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun kücük penisle alakasi yok. Türk ortalamasi 11 15 cm arasinda zaten esinin ki kacki? Ayrica boydan cok islev onemli fantazi sart kuru kuruya oldu bitti sacmalik
00 Yorumla
+1 yılYardımcı ürünlerden kullanabilirsin.. nasıl olur sence?
00 Yorumla
+1 yılÇek işte ömür boyu oh olmuş madem derdin sevgiydi al sana sevgi sekssiz bir ömur seni bekliyor
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kiloluysa kilo vermesi kasık bölgesinde biriken yağları eritmesi lazım. Ondan sonra cerrahi mudahale ile en fazla 3 4 cm uzatılabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmayi düşünüyor gibisin de cesaret edemiyordsun gibi geldi bana.
04 Yorumla
Soran+1 yılOha
Cevap sahibi+1 yılBence durum bu gibi.
Soran+1 yılÖyle değil ama
Cevap sahibi+1 yılOyle değilse bunu eşible konuşman gerek içindekileri anlatman gerek ona. Penisinin boyutu değil seni rahatsiz eden tatmin etmeden uyumasi ilgi gostermemesi çünkü. Seks oyuncakları katilabilir çünkü tatmin için.
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Sanki eşin erken boşalıyor ön sevişmeyi uzat bol bol yalat bak o zaman olacak
00 YorumlaVibrasyon al. İlişki sırasında kullan, ikna edersin. Aksi halde zaten bu ev kişi sonlanır.
00 Yorumlabişey yapamazsın. eğer kalınlık ise sorun eşin operasyon ile kalınlaştırabilir.
00 Yorumlabunlarla ekleme yap
00 Yorumla
+1 yılduşa neden bırakıyorsun o boşaltsın seni onun görevi değilmi o sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılAklı falan ermiyo galiba bende sinirleniyorum kendi işimi kendim halleriyorum. Napıyım
- +1 yıl
öyle şeymi olur yapmayı boşalmayı biliyorda seninde boşalmaya ihtiyacının olduğunu bilmiyormu :(
+1 yıloralda dilin verdigi orgamzmi hic bir penis veremez. onun icin oncesinde oralla seni bosaltsin. ya da mastta devam
00 Yorumla
+1 yılSana yetmiyor bir de penisi kucuk ve erken bosaliyor sanirim
02 Yorumla
Soran+1 yılYa eski sevgiliminki 19 cm di. Onunla kıyaslamıyorum ama eşim cidden yapamıyo
- +1 yıl
Neden yapamiyo ya
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük derken herkesin biekriteri var seninki nedir bilmiyorum ama olay birazda beyinde bitiyor tatmin için sadece penis gerekmez
00 Yorumla Parmaklar var dil var oral var, özür dileyerek söylüyorum kocan senin mutluluğunu hiç önemsemiyor ve seni rahatlatmayı hiç düşünmüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir başkasıyle dene sorunun nereden kaynaklandığını bulabilirsin. Başka bir yolu yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Sen orgazm olmuyorsun yani doğrumu
56 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEşimden önce sevgilimle birlikte olduğumuzda ( evlenmeden önce ) 6 kere falan oluyodum
- +1 yıl
eşinden farlı neydi peki onda neden boşaldın?
Soran+1 yıl19 cm di kalındı. İyi yapıyordu ve ten uyumu vardı
- +1 yıl
hımm anladım demekki seni uzun ve kalın penis orgazma ulaştırıyor
tamam küçük olabilir ama kendisi boşaldıktan sonra seni diliyle falan uyarıp orgazm etmeye çalışmalıdır bence
+1 yılYani senin yapabileceğin pek birşey yok gibi eşinde çaba göstermeli
00 Yorumla
+1 yılSanal seks öneririm rahatlatıcı olur isteğini alır tek seçeneğin gibi görünüyor tecrübeli biri olarak yardımcı olabilirim
00 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem eşine söyle seni getirene kadar oral yapsın tam gelmene yakın iğneyi deliğe soksun sende mutlu ol oda olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeni çağır orgazmdan orgazma ucurayım seni trol prens
01 Yorumla
Soran+1 yılTrol değil
+1 yılHarbi tatsız durumlarmış üzüntü verici adama üzülesim geldi istemsizce
00 Yorumlayapacağın bir şey yok ellerin dert görmesin ellerinle mutlu olmaya devam et
00 Yorumla
+1 yılçöümsüz değil elbet boya takılma ama haz almanın onunla alakası yok bil
00 YorumlaBüyük olan ne yapiyo almis eline geziyo yapacak birşey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıleşinle konuşup seni boşaltmadan uyumasın ya da sana bir vibratör alsın aldatmada olmaz en azından
00 Yorumla
+1 yılbir dildo işi çözer 😄
51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında sana yardımcı olması gerekiyor kendi işini bitirip dönüp yatması doğru değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuyu eşinle konuş en azından seni diliyle rahatlatabilir emer yalar dilini sokar boşalcan an da penisini içine sokar sende böyle boşalabilirsin
00 Yorumla
+1 yılCinsellikte bencilliği hiç sevmem. Öncelikle Her zaman kadının dahada doyuma ulaşması taraftarıyım
00 YorumlaOral yapmasını teklif etsen? Yanda karşılıklı oral yapın
00 Yorumla
+1 yılseninde rahatlaman lazim esin bosaldiktan sonra sana yardimci olmasi lazim senisde dusunmesi lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatmin etmek boyla sınırlı değildir.. oral ile bile size zevk yaşatıp boşaltabilir.. ama eş arasında bu işin ayıbı yok uygun bir dille söylemelisin..
00 Yorumla
+1 yılDili eli ya da oyuncakları da mı yok
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri